BlondaiZ wrote:Dariit to nav gruuti, esu tieshi tajaa piskastruljkaa padziivojies kaadu laiku
Un ja parasta krasa un laka, tad es domaaju ka bez probleemaam, un tur ir kas pamaaca!
Un galu galaa ja ir pasham kur to dariit, iebrauc K-RAUTA, vai DEPO un nopeerc pats sev pistoli
protams ja ir kompresors
Un ja nopirktu pats, saprastu diezgan aatri
kompressora man nav, un vietas nav....bet it ka jau gandriz sarunats to izdarit ar vienu cilveku
BlondaiZ wrote:Dariit to nav gruuti, esu tieshi tajaa piskastruljkaa padziivojies kaadu laiku
Un ja parasta krasa un laka, tad es domaaju ka bez probleemaam, un tur ir kas pamaaca!
Un galu galaa ja ir pasham kur to dariit, iebrauc K-RAUTA, vai DEPO un nopeerc pats sev pistoli
protams ja ir kompresors
Un ja nopirktu pats, saprastu diezgan aatri
kompressora man nav, un vietas nav....bet it ka jau gandriz sarunats to izdarit ar vienu cilveku
Tjip ar kaadu saveejo, vai ieksh shii kantora?
nee, ieksh burnout.lv
es biju domaajis vangazhos? Ieksh hobijauto?
neee nee....vangazhos neee. sheit riga sarunats ar cilveku no burnout.lv
Da lai varētu smilšu strūklu normālu iepūst vajadzēs 8 atm. kompresoru.
Maisiijumi ir arii dažādi, tur kā nu kurš ir pieradis ar kādiem maisiijumiem strādāt un arii no tiirāmā materiāla atkariigs.
Lai te nebūtu gari jāraksta tad varam sarunāt: attiiriišana ar smilšu strūklu + pulverkrāsošana, krāsas pēc izvēles- spiidiiga vai matēta( ar sekojošo piededzināšanu krāsnii pēc tehnoloģijas)+ lakošana( matētai atkriit) = pa Ls 80.- nokrāsotu disku komplekts.
sarkans wrote:Da lai varētu smilšu strūklu normālu iepūst vajadzēs 8 atm. kompresoru.
Maisiijumi ir arii dažādi, tur kā nu kurš ir pieradis ar kādiem maisiijumiem strādāt un arii no tiirāmā materiāla atkariigs.
Lai te nebūtu gari jāraksta tad varam sarunāt: attiiriišana ar smilšu strūklu + pulverkrāsošana, krāsas pēc izvēles- spiidiiga vai matēta( ar sekojošo piededzināšanu krāsnii pēc tehnoloģijas)+ lakošana( matētai atkriit) = pa Ls 80.- nokrāsotu disku komplekts.
sarkans wrote:Da lai varētu smilšu strūklu normālu iepūst vajadzēs 8 atm. kompresoru.
Šito džeku (Sarkans) aizmirstiet. Droši variet rakstīt uzpisēju sarakstā. Nekādas preču pasūtīšanas caur viņu. Jau trīs mēnešus ir pazudis ar maniem baksiem.
J.K.jr.bad. wrote:Šito džeku (Sarkans) aizmirstiet. Droši variet rakstīt uzpisēju sarakstā. Nekādas preču pasūtīšanas caur viņu. Jau trīs mēnešus ir pazudis ar maniem baksiem.
vinš vairāk vwmotion apgrozaaas...
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM
Es nodarbojos ar pulverkrasosanu. dazi useri no Bmwpower.lv ir pie maniim kraasojusies.
29426443- Matiiss
Seit parados reti, varat suutiit PM userim ozo ieks bmwpower, tas esmu es.
Par cenaam sarunaasim, ne vairaak ka 100ls, terminji liidz 7dienaam, ja loti vajag, tad var sarunaat arii 3 dienu laikaa.
Pie manim arī var krasot ar pulverkrasu, tikai izmēri ir līdz 1x1 m nelielaki, tas ir varstu vaki, statnes, suporti, plaukti, motociklu ramji utt. cenas zemas.
ja ir intrese tad PM.