Auto crashi vol.3

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Jancix
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Auto crashi vol.3

Post by Jancix »

Image

Image

Image

Image

uz Klusas ielas kads dizhais :rally: nav iznemis likumu un iejaucis stavoshos. zhel mersha. vienmer noskatiju ka tads kopts...
Alfa Romeo 155
Android
Admins

Post by Android »

Šon arī šito redzēju - toč žēl gan merša, gan e36 - izskatās, ka mpakas bampers aizgājis pie jauniem saimniekiem :roll:
Un līdzjūtības auto īpašniekiem - negribētu būt viņu vietā, kad atrod savu iemīļoto auto šādā stāvoklī :roll:
Good morning? No such thing!
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

ugu, es ar šito redzēju :?
Life is what happens while you're busy making other plans
Ren

Post by Ren »

Un nez kas tur iejobis taaa :shock:
ERJ
Drummer_!

Post by Drummer_! »

Tad ta viss notika pa nakti kamer majas cuceju!! No rita eju pie sava auto...skatos...pakala(kreisais sans) ta piestumts pie apmalites :?: :neka: domaja...mazums mosa ta noparkoju!! labi ar bracku aizlaizu uz centru(ar vinja auto-golfam bija patroboks plisis...atrodam srota pa 1 ls un braucam likti virsu) piebraucam...eju klat golfam... un ieraugu,ka kads ir iebuktejis manu golfinju :shock: :dusma: :cursin:

Image
Image

nez no iekspuses vares izspiest ta, ka neka nebutu :?: ble tada skrobe :amurz:
ID 28
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

neizskatās cerīgi izspiest tā, ka neko neredz :roll: Tur pie benzīna vāciņa ir kantīte jau aizlocīta. Tā bukte daļēji leks atpakaļ.
Mans ieteikums ir noņemt iekšā apšifku un piebraukt pie čaļiem kas ar to nodarbojas un zin pa kuru vietiņu jāuzsit lai vis būtu kulē :yo:
ImageImage
Lambertino

Post by Lambertino »

Vēl arku ieraudziju, kas izskatās diezgan pastumta iekšā :?
Bet nu katrā gadijumā stulba sajūta, ka nav pat uz ko vainu novelt :oops:
Kādam kameras apkārtnē nav :neka:
ImageImage
Drummer_!

Post by Drummer_! »

Kameras naw...tas i jelagavas apdzivojamais rajons!!! nez... :neka: bet skatu baigi boja :cry: :dusma: nja tas bakas vacinja ar biede,ka newares izspiest...bet lidz,kas bus darit ta fotto bus :roll:

nez itka moldinga ir sarkana krasa(no vainenieka) tani rajona viens audi brauka tada krasa! bus japapeta audis...bet reali,ja es atrodu vainenieku...neko jau piedzit newaru! :?: apdroshinashana ar man ir balva :oops:
ID 28
Lambertino

Post by Lambertino »

Drumer_! wrote:Kameras naw...tas i jelagavas apdzivojamais rajons!!! nez... :neka: bet skatu baigi boja :cry: :dusma: nja tas bakas vacinja ar biede,ka newares izspiest...bet lidz,kas bus darit ta fotto bus :roll:

nez itka moldinga ir sarkana krasa(no vainenieka) tani rajona viens audi brauka tada krasa! bus japapeta audis...bet reali,ja es atrodu vainenieku...neko jau piedzit newaru! :?: apdroshinashana ar man ir balva :oops:
nu ja viņu tabon atdzīties, tad maksā jau viņa apdrošināšana nevis tava.
p.s. mentus izsauci?
ImageImage
Rolis

Post by Rolis »

jaaizsauc bija menti obligaati. tad var aizdomaas tureetajam panjemt kkaadu paraugu no sarkanaas kraasas, vai saliidzinaat tur tos augstumus uz auto utt. bet nu tas taa tiiri tikai pienjeemums.... :roll:

p.s. liidzjuutiibas
Mitsubishi Lancer EVO IV RO-32
Seat Leon FR TDI (daily car) RO-23
Honda Jazz 1986 b18 (drag car) RO-29
KTM SMV-R 690 (SuMo) TF-94
Jawa 350 Jubi

Auto, moto u.c. detaļu labošana, krāsošana PM
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

kautkaadi vieteejie briinumi bergos ar lupi kokaa ievilka :gigi: laikam gan tikai priekseejais bamperis + kaada lampa

taa iet kad ar liikaam rokaam pa sniegu brauc :aiwa:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Drummer_!

Post by Drummer_! »

Mentus gribjeam ar bracku saukti :oops: ...bet tad uzzvaniju savam sencim ko sis saka...vinjs teica,ka naw tolks utt!! tadel ari neiasaucam...vnk nezinashana mus iegaza(neizsaucam) :||
ID 28
Aigars

Post by Aigars »

Aizbrauc vietiņā un pasaki, ka neko nezinām un nekur nebraucām. :neka:
theone2be

Post by theone2be »

Kkur ~17.20 uz Tallinas šosejas aptuveni pie "Medzābakiem" (vai kā nu viņus tur sauc)/Lilastes mašīna grāvī uz jumta, dūmoja. Laikam bija tikko, nebija nekādi dienesti, tikai parastās mašīnas apstājušās un vilka cilvēkus ārā. Laikam bija balts audi 80 vai kkas tāds.
Lambertino

Post by Lambertino »

theone2be wrote:Kkur ~17.20 uz Tallinas šosejas aptuveni pie "Medzābakiem" (vai kā nu viņus tur sauc)/Lilastes mašīna grāvī uz jumta, dūmoja. Laikam bija tikko, nebija nekādi dienesti, tikai parastās mašīnas apstājušās un vilka cilvēkus ārā. Laikam bija balts audi 80 vai kkas tāds.
tu nu gan esi izpalīdzīgs LV tautietis - brīnums, ka vēl foto nav :muticiet:
ImageImage
Blondiins

Post by Blondiins »

Lambertino wrote:
theone2be wrote:Kkur ~17.20 uz Tallinas šosejas aptuveni pie "Medzābakiem" (vai kā nu viņus tur sauc)/Lilastes mašīna grāvī uz jumta, dūmoja. Laikam bija tikko, nebija nekādi dienesti, tikai parastās mašīnas apstājušās un vilka cilvēkus ārā. Laikam bija balts audi 80 vai kkas tāds.
a ko??? ja jau citi cilveeki ir apstaaajushies un jau paliidz? nafig puuli veidot?

man bija tas pats, kad es biju uz jumta uzlicis - divas mashiinas uzreiz apstaajaas... paareejaas garaam brauca - vairaak nemaz nevajag, ja neviens nestaadina peec papildus paliidziibas
You are in England - speak polish :D
theone2be

Post by theone2be »

blondais wrote:
Lambertino wrote:
a ko??? ja jau citi cilveeki ir apstaaajushies un jau paliidz? nafig puuli veidot?

man bija tas pats, kad es biju uz jumta uzlicis - divas mashiinas uzreiz apstaajaas... paareejaas garaam brauca - vairaak nemaz nevajag, ja neviens nestaadina peec papildus paliidziibas
Tieši tāpēc arī nestājos. Tur bija jau kkur 6-7 mašīnas apstājušās. Turklāt vēl redzamība bija dikti švaka un asfaltu zem sniega vispār neredzēja. Ja tur baigie bari sastājās, tad kāds, kas neaprēķina savas spējas tādos apstākļos var vēl kādu nonest, kas stāv. Pašam jau arī noveicās ka pretīmbraucošais uzsignalizēja un paspēju nomest ātrumu, tur jau cilvēki pa visu ceļu skraidīja.
Lambertino

Post by Lambertino »

theone2be wrote:
blondais wrote:
Lambertino wrote:

Tieši tāpēc arī nestājos. Tur bija jau kkur 6-7 mašīnas apstājušās. Turklāt vēl redzamība bija dikti švaka un asfaltu zem sniega vispār neredzēja. Ja tur baigie bari sastājās, tad kāds, kas neaprēķina savas spējas tādos apstākļos var vēl kādu nonest, kas stāv. Pašam jau arī noveicās ka pretīmbraucošais uzsignalizēja un paspēju nomest ātrumu, tur jau cilvēki pa visu ceļu skraidīja.
tad vis OK :yo:
biki ne tā sapratu no sākuma ;)
ImageImage
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

es vakar ceļā Rīga - Skulte redzēju 3 jumtus :roll:
Life is what happens while you're busy making other plans
riekstaa

Post by riekstaa »

bļins.. uz ceļa šodien pilnīga prorma.. :dusma:
gogoļa un kādas tur ielas krustā ap desmitiem mikriņš iepirdis veikala sienā un aiz viņa krustojuma vidū stāvēja S40 samīcīts no sāna un nedaudz no priekšas.. mož kādam ir bildes? :roll:
:naac:
Post Reply