Šon arī šito redzēju - toč žēl gan merša, gan e36 - izskatās, ka mpakas bampers aizgājis pie jauniem saimniekiem
Un līdzjūtības auto īpašniekiem - negribētu būt viņu vietā, kad atrod savu iemīļoto auto šādā stāvoklī
Tad ta viss notika pa nakti kamer majas cuceju!! No rita eju pie sava auto...skatos...pakala(kreisais sans) ta piestumts pie apmalites :neka: domaja...mazums mosa ta noparkoju!! labi ar bracku aizlaizu uz centru(ar vinja auto-golfam bija patroboks plisis...atrodam srota pa 1 ls un braucam likti virsu) piebraucam...eju klat golfam... un ieraugu,ka kads ir iebuktejis manu golfinju
nez no iekspuses vares izspiest ta, ka neka nebutu ble tada skrobe
neizskatās cerīgi izspiest tā, ka neko neredz Tur pie benzīna vāciņa ir kantīte jau aizlocīta. Tā bukte daļēji leks atpakaļ.
Mans ieteikums ir noņemt iekšā apšifku un piebraukt pie čaļiem kas ar to nodarbojas un zin pa kuru vietiņu jāuzsit lai vis būtu kulē
Vēl arku ieraudziju, kas izskatās diezgan pastumta iekšā
Bet nu katrā gadijumā stulba sajūta, ka nav pat uz ko vainu novelt
Kādam kameras apkārtnē nav :neka:
Kameras naw...tas i jelagavas apdzivojamais rajons!!! nez... :neka: bet skatu baigi boja nja tas bakas vacinja ar biede,ka newares izspiest...bet lidz,kas bus darit ta fotto bus
nez itka moldinga ir sarkana krasa(no vainenieka) tani rajona viens audi brauka tada krasa! bus japapeta audis...bet reali,ja es atrodu vainenieku...neko jau piedzit newaru! apdroshinashana ar man ir balva
Drumer_! wrote:Kameras naw...tas i jelagavas apdzivojamais rajons!!! nez... :neka: bet skatu baigi boja nja tas bakas vacinja ar biede,ka newares izspiest...bet lidz,kas bus darit ta fotto bus
nez itka moldinga ir sarkana krasa(no vainenieka) tani rajona viens audi brauka tada krasa! bus japapeta audis...bet reali,ja es atrodu vainenieku...neko jau piedzit newaru! apdroshinashana ar man ir balva
nu ja viņu tabon atdzīties, tad maksā jau viņa apdrošināšana nevis tava.
p.s. mentus izsauci?
jaaizsauc bija menti obligaati. tad var aizdomaas tureetajam panjemt kkaadu paraugu no sarkanaas kraasas, vai saliidzinaat tur tos augstumus uz auto utt. bet nu tas taa tiiri tikai pienjeemums....
p.s. liidzjuutiibas
Mitsubishi Lancer EVO IV RO-32
Seat Leon FR TDI (daily car)RO-23
Honda Jazz 1986 b18 (drag car) RO-29
KTM SMV-R 690 (SuMo) TF-94
Jawa 350 Jubi
Mentus gribjeam ar bracku saukti ...bet tad uzzvaniju savam sencim ko sis saka...vinjs teica,ka naw tolks utt!! tadel ari neiasaucam...vnk nezinashana mus iegaza(neizsaucam) |
Kkur ~17.20 uz Tallinas šosejas aptuveni pie "Medzābakiem" (vai kā nu viņus tur sauc)/Lilastes mašīna grāvī uz jumta, dūmoja. Laikam bija tikko, nebija nekādi dienesti, tikai parastās mašīnas apstājušās un vilka cilvēkus ārā. Laikam bija balts audi 80 vai kkas tāds.
theone2be wrote:Kkur ~17.20 uz Tallinas šosejas aptuveni pie "Medzābakiem" (vai kā nu viņus tur sauc)/Lilastes mašīna grāvī uz jumta, dūmoja. Laikam bija tikko, nebija nekādi dienesti, tikai parastās mašīnas apstājušās un vilka cilvēkus ārā. Laikam bija balts audi 80 vai kkas tāds.
tu nu gan esi izpalīdzīgs LV tautietis - brīnums, ka vēl foto nav
theone2be wrote:Kkur ~17.20 uz Tallinas šosejas aptuveni pie "Medzābakiem" (vai kā nu viņus tur sauc)/Lilastes mašīna grāvī uz jumta, dūmoja. Laikam bija tikko, nebija nekādi dienesti, tikai parastās mašīnas apstājušās un vilka cilvēkus ārā. Laikam bija balts audi 80 vai kkas tāds.
a ko??? ja jau citi cilveeki ir apstaaajushies un jau paliidz? nafig puuli veidot?
man bija tas pats, kad es biju uz jumta uzlicis - divas mashiinas uzreiz apstaajaas... paareejaas garaam brauca - vairaak nemaz nevajag, ja neviens nestaadina peec papildus paliidziibas
a ko??? ja jau citi cilveeki ir apstaaajushies un jau paliidz? nafig puuli veidot?
man bija tas pats, kad es biju uz jumta uzlicis - divas mashiinas uzreiz apstaajaas... paareejaas garaam brauca - vairaak nemaz nevajag, ja neviens nestaadina peec papildus paliidziibas
Tieši tāpēc arī nestājos. Tur bija jau kkur 6-7 mašīnas apstājušās. Turklāt vēl redzamība bija dikti švaka un asfaltu zem sniega vispār neredzēja. Ja tur baigie bari sastājās, tad kāds, kas neaprēķina savas spējas tādos apstākļos var vēl kādu nonest, kas stāv. Pašam jau arī noveicās ka pretīmbraucošais uzsignalizēja un paspēju nomest ātrumu, tur jau cilvēki pa visu ceļu skraidīja.
Tieši tāpēc arī nestājos. Tur bija jau kkur 6-7 mašīnas apstājušās. Turklāt vēl redzamība bija dikti švaka un asfaltu zem sniega vispār neredzēja. Ja tur baigie bari sastājās, tad kāds, kas neaprēķina savas spējas tādos apstākļos var vēl kādu nonest, kas stāv. Pašam jau arī noveicās ka pretīmbraucošais uzsignalizēja un paspēju nomest ātrumu, tur jau cilvēki pa visu ceļu skraidīja.
bļins.. uz ceļa šodien pilnīga prorma..
gogoļa un kādas tur ielas krustā ap desmitiem mikriņš iepirdis veikala sienā un aiz viņa krustojuma vidū stāvēja S40 samīcīts no sāna un nedaudz no priekšas.. mož kādam ir bildes?