Melnais wrote:vakar, tb, 24.02 redzēts kautkāds e36 bmw, sedans ar ID aiz olimpijas, garām rtu kojām braucot. id nesaskatiju. bja sarkanā/ bordo krāsā. kurš tas bija?
tas biju 100% es a kura tiesi vieta tas kojas atrodas?
Kadzhus wrote:aa vakar no riita ap 9njiem pirms vanshu tilta sastreegumaa pabraukts ar scirocco jaunaa scorocco izskatījās tiešām labi saglabājies
es šamējo atkal ap 15.00 redzēju nobraucot no akmens tilta - pārdaugavas virzienā.
Bija tā ieurbies ceļā, ka pat neredzēja mani izmisīgi mahājoties
Nekas, nakas - pēcāk sazvanīts un sasveicināts
Kadzhus wrote:aa vakar no riita ap 9njiem pirms vanshu tilta sastreegumaa pabraukts ar scirocco jaunaa scorocco izskatījās tiešām labi saglabājies
es šamējo atkal ap 15.00 redzēju nobraucot no akmens tilta - pārdaugavas virzienā.
Bija tā ieurbies ceļā, ka pat neredzēja mani izmisīgi mahājoties
Nekas, nakas - pēcāk sazvanīts un sasveicināts
Njaaa, es tads tagad lepns, ka no ceļa kas ir priekšā nevaru acis atraut, bedresir bistamas es vel bez trakas nedeļas kas ir dabā vel pierodu pie savadakas piekares un ta sedinajuma.
atgadina vizinašanu ar kartingu pa ielam bails ka kads JEEP neuzbrauc, nepamanot
sciroco wrote:Un es šodien redzēju Lambertu, Fade un laikam tur vel iekšā auro bija Freimo
Ta ka signalu ielās izmantot aizliegts, ir sagazeti ripojot garām
+ mēs tevi ap 19.00 atkārtoti manijām - šoreiz aiz Kalnciema gaidiji apgriešanos
Tātad Takeshi [ID 99] ap 9:20 starp prezidenta pili un staķiku pie krastmalas tajā stajankā lielajā kur bruģis,nez kas taa pa ielu :gigi:
Ieteiktu tā netastāt auto, ja nevēlies par 10ls nabagāks kļūt
Kadzhus wrote:Tātad Takeshi [ID 99] ap 9:20 starp prezidenta pili un staķiku pie krastmalas tajā stajankā lielajā kur bruģis,nez kas taa pa ielu :gigi:
Ieteiktu tā netastāt auto, ja nevēlies par 10ls nabagāks kļūt
a kur man vel vinu atstat? policija cik tur garam nestaiga itka nekad sodus tur neliek! tur jau parasti vesala rinda stav!