braucot no darba redzeeju 2 avaarijas - viena uz gaisa tilta virzienaa aaraa no riigas, lejaa 2 staaveeja un menti arii jau bija, un 2 gab bija kaut kaa pamaniijushies salikties alfas staavvietaa no rimi ieejas braucot vienu krustojumu pirms lielaa aplja, laikam citiem sliid
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
vot tas ir psc... nav nekas pārsteidzoš, protams, bet izlasot bik sanāk aizdomāties
interesnati bet!
mani besii tie daunji kad notiek kautkada avarija vai sadursme - uzreiz pieskrien kautkads/kautkadi daunji un saak tevi macit un t.t
aktivie lohi, laikam sexa meneshiem nav- tapec vajag kautkur izladeties
tikko uz Hospitāļu- Kazarmu ielu krusts:
situācija likās dīvaina, bet izrādījās, ka mičukam pretī šerpi nācis džips- tas rāvis malā uz busā iekšā... Pats šo ielu zinu, un zinu, ka daži tur TĀ brauc (tipa kā pa vienvirzienu), un daži tur TĀ atstāj mašīnas (ar pusdirsu uz ielas). Pats vairākas reizes esmu milimetru gar spoguļiem nodevis, jo kāds normāli nāk virsū, tipa- kurš pirmais noraustīsies...
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
Vakar Tukumā pa dienu pie pasta bembis bija ielicis ar purnu opelim pa abām durvīm Izskatījās no malas, ka zīmi dodiet ceļu ignorējis, skatījies vispār nav pa kreisi. močījis tik taisni ar normālu v
Nupat Biķernieku mežā novērots krešs. Viens ar pamatīgi sašķaidītu purnu (pasāts?), viens grāvī (bumers?), nedaudz apmīcīts taksis un kkāds džips uz ietves stāvēja. Ceļa vidū mētājas buferis un viens ritenis.
vispaar jaa un laikam pat bez jebkaada mnopietnaam traumaam, par ko es ar brinos ka blakus seedeetaja bij pamaniijusies izlociities ta lai tas shlagbaums vinjai netraapa... meginaashu atrast degpunkta sizhetu kur to raadij