Mūzikas infrastruktūras sakārtošana
Moderator: gacciZm
- BargaisVecis
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mūzikas infrastruktūras sakārtošana
Tāks, man būtu jāsakārto šādas lietas:
1. jānostiprina vūferu kaste, lai, ieminot grīdā, nelec ārā pa bagušņiku;
2. kaut kur nebūt jāpiestiprina pastūzis, kas pagaidām mētājas bagāžniekā ar visu vadu kaudzi;
3. jānostiprina aizmugurējais numurs (vai numura turētājs), lai pie skaļākas mūzikas / lielākiem basiem nevibrē;
4. vūferiem priekšā kādu resti gribētos pielikt, lai varu ar drošu sirdi kaut ko ielikt arī bagāžniekā;
5. jānomaskē visi vadi.
Protams, ka esmu informēts par tādu kantori kā Sportech, uz kuru es arī visticamāk došos šo visu sadarīt, ja neatradīšu kādu tuvāku variantu Lidostas / Kalnciema ielas apkārtnei. Bet, enivei, zinot, ka šeit arī Sportech ļaudis apgrozās, varbūt kāds man var kādu uzmetumu sniegt par to, kas tieši tam visam būtu vajadzīgs, un kādi būtu labākie varianti kaut vai to pašu risinājumu / materiālu izvēlē. Kā "praktiskajam latvietim", protams, ka man interesē arī aptuvenās tā visa izmaksas. Lai padarītu to visu uzskatāmāku, šodien saņemšos un to visu sabildēšu.
1. jānostiprina vūferu kaste, lai, ieminot grīdā, nelec ārā pa bagušņiku;
2. kaut kur nebūt jāpiestiprina pastūzis, kas pagaidām mētājas bagāžniekā ar visu vadu kaudzi;
3. jānostiprina aizmugurējais numurs (vai numura turētājs), lai pie skaļākas mūzikas / lielākiem basiem nevibrē;
4. vūferiem priekšā kādu resti gribētos pielikt, lai varu ar drošu sirdi kaut ko ielikt arī bagāžniekā;
5. jānomaskē visi vadi.
Protams, ka esmu informēts par tādu kantori kā Sportech, uz kuru es arī visticamāk došos šo visu sadarīt, ja neatradīšu kādu tuvāku variantu Lidostas / Kalnciema ielas apkārtnei. Bet, enivei, zinot, ka šeit arī Sportech ļaudis apgrozās, varbūt kāds man var kādu uzmetumu sniegt par to, kas tieši tam visam būtu vajadzīgs, un kādi būtu labākie varianti kaut vai to pašu risinājumu / materiālu izvēlē. Kā "praktiskajam latvietim", protams, ka man interesē arī aptuvenās tā visa izmaksas. Lai padarītu to visu uzskatāmāku, šodien saņemšos un to visu sabildēšu.

- BargaisVecis
Tavs pousts jau droši vien ir lietderīgāks par manu topiku. Bet nu... paldies par veiksmes vēlējumiem.Kadzhus wrote:nu es nez vai jauns topics buutu jaacepj, deelj tavu lietu sakaartoshanas, bet nu lai veicaas
Ja ir kāda sadaļa, uz kuru šo var pārvietot kādā masu topikā, ja tas tik ļoti kādam trauce, tad uz priekšu, bet man interesētu ieteikumi - kur, kā, par cik, kāpēc u.tml.
Es atbilstošāku sadaļu neatradu.
Last edited by BargaisVecis on 21 Feb 2008, 14:33, edited 1 time in total.

- BargaisVecis
Paldies par tā kantora parādīšanu, noteikti painteresēšos arī tur.Melnais wrote:1.vūfera kaste, ja būs apvilkta ar audumu, nekur tev neies, jo nu, audums pret audumu neslīd.
2.pastūzi var pieskrūvēt pie vūfera kastes, jeb aizmugurējiem beņķiem no bagāžnieka puses.
3.arī ar numura stiprināšanu pats bagāžnieka vāks grabēs. jāpako.
4.kāds vūferis? priekš pioneer vūfera veru tev iedot to resti. priekšcitiem, nu hvz, jāskatās vai skrūvju caurumi sapos.
5.tevis paša idejas.
tevis minētajā krajā, daugavgrīvas ielā 37, laikam ir kantoris "car audio", džeki baigi ok darbojās.
http://www.caraudio.lv/index.php?Mode=aboutus
1. Vūferu kaste man ir apvilkta ar audumu, bet enivei - kad iespiež, tad kaste ir ārā. Lai arī viņa diezgan stingri arī ir iespiesta.
3. Man nekas cits izņemot pašu numuru negrab. Ja ar roku pieturu to numuru, tad grabēšana beidzas.
4. Visa sistēma ir Alpine.

- gjirtinjsh
nu vadus pa salona malu zem tepiķīšiem, vai pat dažiem noskrūvējās tie slikšņu palstmasi un tur ir vieta vadiem.pastūzi pie vūfera pieskrūvēt, ja negribi,tad vari kādu dēlīti kādā malā iebūvēt pie kā stiprināt. vūferu ja sedans,tad var pieķert pie aizmugurējā plaukta ar lenķīšiem,tikai jāskatās,lai skrūves kaut kur ne tur ārā neizlien, var arī ar kaut kādu stropi nostiprināt, bet nu nebūs tas skats.labas atsauksmes ir par sporteč režģiem, bet ir arī citur, kaut vai rādiotehnikas veikalā, moš pat elkorā
ja trūkst izdomas, vai rokas ne no turienes aug, tad labāk dodies uz kādu no kantoriem 

Es savam vūferim slīdēšanas problēmu atrisināju tā, ka apakšā pielīmēju abpusējo skoču vairākas svītras. Vairs nežvindzelējās un pie vajadzības varēja arī ārā dabūt. Pastūzi es skrūvēju pa taisno pie abšifkas labajā pusē, kā reiz arī bija Audi un avants, tiesa B4 un tur tas pastūzis turējās pa visam labi, nekarsa un viss skaisti. A numurzīmes grabēšanu risināju tā, ka vienkārši tai numurzīmei otrā pusē pielīmēju vibroizolācijas materiālu vienā kārtā. Tas palīdzēja pret vibrēšanu, bet nepalīdzēja pret to, ka man to numurzīmi nofenderēja. Par resti neko nemāku sacīt, droši vien, ka vajag meklēt tur, kur pieejama Alpine produkcija. Un vadus vajag zem grabažnieka paklājiņa salikt.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies,
Man šis kurss ir tikko sācies...
Man šis kurss ir tikko sācies...
man piem mājās metājas tāda štellītē, kuru es saucu par abpusējo skoču. Bet viņš pats ir tāds apm 1mm biezs un mīksts. pret Tādu nummura drebēšanu viņš noteikti var palīdzētJurcis wrote:incar (incar.lv) tur ir alpine. jā nummuram tas logu blīvētājs darbojas, ir arī tas resnais līmējamais mīkstais materiāls, rullītī laikam arī kam tādas domāts. vai kaut kādus vibro un skaņas izolācijas mat.(tajā pašā incar ir)var būt vēl kaut kur

German muscle car lover

- BargaisVecis
Varētu jau aizbraukt un papļāpāt ar pieredzējušākiem džekiem, jo tādas pašdarbības kā sabāzt kartupeļus aiz numura man neinteresē.Edijs wrote:Brauc vien pie mums uz Sportechu. Visu apskatīsim un kopā izdomāsim ko tu gribi un kā. Ir uz vietas dažādi sieti. Bildes te neko nepalīdzēs.
Tikai ir divi mīnusi - Sportecha atrašanās vieta un darba laiks.
Darba dienā cauri visai Rīgai braukt negribās... it sevišķi vēl tādēļ, ka varu paspēt tikai uz jūsu kantora durvju aizslēgšanas brīdi.