Tehniskajaa reizeem straadaa pilniigi akli dolbij...i kuri neredz dazhiem labiem lodbalstus uz izjuksanas robezhas un piesienaas jaunaam detaljaam- tad kaa gan var piesieties atspereem-kaa var pieraadiit? apskate jav ir ieta. Cilveeki uz apskati braukaa arii "bez" amortizaatoriem, bet tas jau muus neapdraud , jo viniem ieliimee uzliimes
To melno līmplēvi gan novāc. Resti, uzacis un moldingus nokrāso virsbūves krāsā. Tad varbūr būs labāks skats (mans viedoklis).
Uzliec smukus diskus.
Atsperes nav labi zāģēt, bet ja nesit cauri un var normāli pabraukt - kā vēlies.
Nesaprotu kapēc jāceļ histērija par atsperu zāģēšanu, noņemot pus vijumu fig pamanīsi, ka kaut kas izmainījies auto vadībā. Cilvēki gadiem braukā ar lūzušām atsperēm un tikai to pamana uz amotizātoru maiņu.
Lai cilvēks cīnās, caur kļudām iemācīsies kā pareizi visu darīt.
9000aero wrote:Tehniskajaa reizeem straadaa pilniigi akli dolbij...i kuri neredz dazhiem labiem lodbalstus uz izjuksanas robezhas un piesienaas jaunaam detaljaam- tad kaa gan var piesieties atspereem-kaa var pieraadiit? apskate jav ir ieta. Cilveeki uz apskati braukaa arii "bez" amortizaatoriem, bet tas jau muus neapdraud , jo viniem ieliimee uzliimes
Reizēm varbūt tā arī ir.
Bet nu tavs izgājiens šitā sacūkot auto ir vēl aklāks bolbaj...s.
GirtzB wrote:salonu, durvju un bagažnieka apšvumu, motora pārsegu, lampas(uzacu dēļ) piekari(fundamentāli) apzāģējot atsperes pakļauj briesmām sevi un apkārtējos... etc.
salonu??? Kaaa?
Durvis???
Bagaaznieku????????????????
Tas ka juus piesienaties atspereem mani paarsteidz. Cik juusupraat es esmu nozaagjeejis no vinjaam un kas tieshi ir pasliktinaajies- Sakjere? Un visi tie dunduki kuri liek cietaas atsperes bez amortizatoru mainjas? Negribu sadi?st ar nosaukumu "lesofors" zviedru seedinaataas atsperes tieshi aero nepiedaavaa un vieniigo iemeslu kaapeec, vikingaa man paskaidroja- vinas ir miikstaakas kaa originaalaas aero.
Ja liek seedinaataas labas- vajag amartinjus- saabam bilsteini apmeeram 150-160 ls viens (prieksha). Visu auto seedinaat nemaz negribu. gribeeju tikai tuch pielabot priekshu
atsperei pēdējais vijums ir horizontāls ja nēesi pamanījis, nozāģēsi vijum un jamā vairs neatrodas parezizajā pozīcijā no tā arī sekas.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
GirtzB wrote:salonu, durvju un bagažnieka apšvumu, motora pārsegu, lampas(uzacu dēļ) piekari(fundamentāli) apzāģējot atsperes pakļauj briesmām sevi un apkārtējos... etc.
salonu??? Kaaa?
Durvis???
Bagaaznieku????????????????
Tas ka juus piesienaties atspereem mani paarsteidz. Cik juusupraat es esmu nozaagjeejis no vinjaam un kas tieshi ir pasliktinaajies- Sakjere? Un visi tie dunduki kuri liek cietaas atsperes bez amortizatoru mainjas? Negribu sadi?st ar nosaukumu "lesofors" zviedru seedinaataas atsperes tieshi aero nepiedaavaa un vieniigo iemeslu kaapeec, vikingaa man paskaidroja- vinas ir miikstaakas kaa originaalaas aero.
Ja liek seedinaataas labas- vajag amartinjus- saabam bilsteini apmeeram 150-160 ls viens (prieksha). Visu auto seedinaat nemaz negribu. gribeeju tikai tuch pielabot priekshu
atsperei pēdējais vijums ir horizontāls ja nēesi pamanījis, nozāģēsi vijum un jamā vairs neatrodas parezizajā pozīcijā no tā arī sekas.
domāju, ka tu sāc cūkot to auto
Būtu sācis ar gaumīgiem diskiem un sēdinājumu un tālāk skatijies un konsultējies ar cilvēkiem.
smelies iedvesmu drīzāk no šitādiem
Lambertino wrote:domāju, ka tu sāc cūkot to auto
Būtu sācis ar gaumīgiem diskiem un sēdinājumu un tālāk skatijies un konsultējies ar cilvēkiem.
smelies iedvesmu drīzāk no šitādiem
220 euro par atspereem ir vilinoshi, bet kaut arii origjinaali naak kautkaadi sporta amortizaatori, tomeer vajadzeetu arii tos mainiit ar atspereem.
Diskus esmu jau daudz mekleejis un saabem tieshaam reti kuri diski der, un tie kurus esmu atradis nepatiik. Tas ir par jauniem, bet lietotus veel gruutaak atrast.