fleix wrote:stock ir daudz labaak!
Un kaada starpiiba cik kvalitatiivs vai daargs tas kits, ja vinsh izskataaas peec suuda
ok, basta!
nu tas ir praktiski vieniigais z kits, kursh izskataas pusliidz ok, ja veel veilside atbilstoshos diskus uzliek.
ztkas ar VeilSide kitu ir labas (cik saprotu - Wide kits ??!?)
bet kas par kitu ir Zelta 350Z ar V.N. ''Player''
baigi interesansts un smuks izpildiijums
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
fleix wrote:stock ir daudz labaak!
Un kaada starpiiba cik kvalitatiivs vai daargs tas kits, ja vinsh izskataaas peec suuda
ok, basta!
tu esi redzejis dziivee? vienu bilditi pa gabalu ieraudzijis un jau izsakies, tas wien rada k.kaadu liimeni! Protams, kaa jau ieprieksh tika mineets: M-paka ir pati labaakaa un vairak nekas dzivee neeksistee!
Un jaa tas ir tas pats kuram bija nummurs player!
P.S. Atvainojos ka tik skarbi!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Repsis wrote:nu nez, nav smuks tas oranžais kautkā nepiestāv Veilside Zetkāram tomēr
gaume katram sava, bet kvalitāte ir kas cits + kā jau fade teica, LV tauta ir sabojāta ar visiem apkarinātajiem golfiem un bembjiem.....
Man viedoklis - labāk izvēlētos stock, bet no otras puses, īpašniekam šis ir otrais auto un šad tad pavizināties apkārt, pačilot un tā - ir baigi Ok
Autiņam ir uzliti smuki 20collu diski ar hromētām malām un melnu iekšpusi. Baigi piedur pakaļējie diožu lukturi kuri veido burtu Z, pakaļējā daļa ir laba, priekša nedaudz par daudz kosmosīga (nedaudz par daudz), izplūde arī ir uzlikta k kāda, bet nosaukumu neatceros
Šodien vakarā ieliksim vēl kādu bildi apspriedēm