MTM wrote:Ja tā ir privatmaja, tad prieks kam tur video noverosana?
veciit mees dziivojam Latvijaa
zin mums jau ir aizgajis viens Q7, ir bijis arii radio, tad jaa dzivojam Latvijaa!
Tad Juus dzivojat nepareiza rajonā. Man ari ja kaut ko nozags nedod dievs, caur daziem labiem cilvekiem dabusu to atpakal(ar nosacijumu ka nosperusi nebuus nariki)
zin mums jau ir aizgajis viens Q7, ir bijis arii radio, tad jaa dzivojam Latvijaa!
Tad Juus dzivojat nepareiza rajonā. Man ari ja kaut ko nozags nedod dievs, caur daziem labiem cilvekiem dabusu to atpakal(ar nosacijumu ka nosperusi nebuus nariki)
Un cik liela ir iespēja ka to nebūs izdarijuši nariki? It īpaši, ja auto pa nakti tiek turēts pie daudzstāvu mājas?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nu taada jau mums taa Maarupe ir! Ritigs rajons!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
a Tai Zetkai gadijumaa nav V.N. ''Player'' ???
pa riigu kkads liidziigaa kraasaa vizinaas , bet nav liidziigs stock
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn