e30 Latvijā vai Vācijā?

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

Bayo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Bayo »

Dionez wrote:viens ir atdabūt, bet otrs ir izvēlēties / novērtēt un sarunāt ar tiem vāciešiem ;)
kas, domaa buutu gruuti sarunaat?, vaaciski normaali rubiiju, veel eng un biski ru
SmaLL

Post by SmaLL »

Android wrote:
SmaLL wrote:a man mazliet cits jautajums bet jauno topiku necepshu ....vai meklet kaut kadu sakarigu e30 325 apmeram pa 1.5-1.7 k euro vai njemt jau e36 325 pa tadu pashu cenu? :roll:
Atkarīgs no tā, ko gribi - ja ikdienai, tad labāk e36 - tomēr modernāks un komfortablāks. E30 un E36 ir ļoti dažādi auto.
nav domats ikdienai...ikdeienai cits auto.....bus domats dazadiem pasakumiem. :)

e36 ir jaunaks, jaudigaks motors bet dargaks

e30 nav tik dargs, bet isti nezinu vai ir tas 170 zs motor ir pietieksohi jaudigs..... un par to ekspluatac9iju ....diez vai e30 bus letak ekspluateshana...vai es maldos?
Image
Bayo

Post by Bayo »

SmaLL wrote:e30 nav tik dargs, bet isti nezinu vai ir tas 170 zs motor ir pietieksohi jaudigs
interesee a kam tu lietosi to jaudu? :wink:
SmaLL

Post by SmaLL »

Bayo wrote:
SmaLL wrote:e30 nav tik dargs, bet isti nezinu vai ir tas 170 zs motor ir pietieksohi jaudigs
ne nu ja salidzinot ar e36 192 zs dzineju :) vienkarshi nereize neizdevas pabraukt ar e30 325.
Image
ercis

Post by ercis »

SmaLL wrote:
Bayo wrote:
ne nu ja salidzinot ar e36 192 zs dzineju :) vienkarshi nereize neizdevas pabraukt ar e30 325.
nopērc e30 320< un ieswapo to M50B25 :-D
PN

Post by PN »

E30 un E36 ir ļoti dažādi auto.

:shock: :shock: pastaasti kas tieshi tur ir tik mega atskiriigs?
MartinsG

Post by MartinsG »

Par tādu cenu toč neatradīsi.
Es skatos uz e36 325i līdz ~3k eiro, pašlaik piedāvājums tāds diezgan pašvaks :(
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Android
Admins

Post by Android »

SmaLL wrote:
Android wrote:
SmaLL wrote:a man mazliet cits jautajums bet jauno topiku necepshu ....vai meklet kaut kadu sakarigu e30 325 apmeram pa 1.5-1.7 k euro vai njemt jau e36 325 pa tadu pashu cenu? :roll:
Atkarīgs no tā, ko gribi - ja ikdienai, tad labāk e36 - tomēr modernāks un komfortablāks. E30 un E36 ir ļoti dažādi auto.
nav domats ikdienai...ikdeienai cits auto.....bus domats dazadiem pasakumiem. :)

e36 ir jaunaks, jaudigaks motors bet dargaks

e30 nav tik dargs, bet isti nezinu vai ir tas 170 zs motor ir pietieksohi jaudigs..... un par to ekspluatac9iju ....diez vai e30 bus letak ekspluateshana...vai es maldos?
Ekspluatācijā abi varētu būt līdzīgi - e30 tikai rūsē vairāk nekā e36.
Un e36 to jaudu tik dikti nejūt - jamais arī smagāks - kā jau teicu - dažādi auto.
Good morning? No such thing!
chainsaw

Post by chainsaw »

android par ruseshanu pizdjosh, viss atkarigs no sistiibas pakaapes un ta kaa konkreetais auto ir kopts, un neprasi piemeerus, man slinkums rakstit :lol:
piemeram e30 un e36 stabilizatori ir vienadi abiem maksa bargus 5ls gb. bet visppar ja njem e36 tad labak tiko vai pavisam nesen atvestu uz lv, jo savaak bus jametina ciet caurumi grida, jametina klat reduktors, utt kroch nekas labaks par e30 :lol:
GirtzB

Post by GirtzB »

Bayo wrote:
es izveeleetos e30, jo uzturēšanā tachu lētāks sanāk.
nekas lētāks tur nav.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
chainsaw

Post by chainsaw »

Melnais wrote:man domāt, ka e36 jau ir lētāks uzturēšanā par e30, jo nu, e30 jau sāk kļūt par retumu, bet e36 ir kā sēnes pēc lietus, daudz šķilto, detaļu daudz.... bez tam, android pareiz teica par to jaudas atšķirību. e36 tos 192 zs jūt mazāk, nekā e30 170zs dēļ svara vien... bez tam e36 ir platāks par e30 un līdz ar to vadība cita.. bļā, toč ļoti dažādi auto! :mhm:
tak mlje padoma, ja tagad visi brauka ar e36 tad jau laikam ari detaljas ir ejosha lieta, ne? tatad ari ir jasaskruve cenas. a ar e30 pilni abeljdaarzi, vieniga ejosha lieta laikam ir m20b20 gaisa plusmas meritaji un m20b25 motori un protams blokjeejoshais elements :urb:
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

civiks poļubomu labāx :D
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
LT28

Post by LT28 »

1nozīmīgi vācija, man ja kas ir cilvēks, kas var pārbaudīt tās tev gribošās mašīnas, uzdzīt uz bedres utt ja interesē tad PM
Sastatņu noma / pārdošana
GSM: 29177109
Deivs

Post by Deivs »

Focus wrote:civiks poļubomu labāx :D
paļubomu nē! :D :shura: un kur nu vēl lētāks ;)
German muscle car lover
Image
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

cik daudz biezpienam galvā jābūt lai pirktu E30 pa 3.7eur un peec tam pistu kapeiku rezerves daļām?

:4:
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Android
Admins

Post by Android »

Karoč ko es ar to penteri gribēju teikt: ar e36 ikdienā būs vieglāk sadzīvot.
Good morning? No such thing!
SmaLL

Post by SmaLL »

karo4e vel skatishos...labak vispar gribas e36 tapec ka jaunaksa....nu bet ja bus ari labs e30 skatishos ari :)
Image
SmaLL

Post by SmaLL »

Melnais wrote: autoram un small'am: nopērciet tos bmw un tad jau beigās redzēs kas un kā! iesaku iekš LV ņemt, ja vien pats nebrauc uz de skatīties.
nafiga man pirkt un skatities kas un ka :D ...man vajag pirkt un jau apmeram zinat ko es pirku...tapec ari uzprasiju sheit viedokljus. :)
Image
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

biš sviests te panesies :roll:
Manas domas pat ko ko jautāja topika autors -
Nav tāda vienozīmīga par/pret
Katram auto sava cena. Neesmu skatijies to melno un neesmu skatijies to kas vāczemē. Manuprāt 1kārt ir jāskatās kādā stāvoklī ir bundža jo ja ritosho var pamainīt, tad ar koroziju un šķību virsbūvi ir grūtāk cīnīties. Kad ņēmu savu e30 no type44, liekāko uzmanību pievērsu buņdžas sterilumam. Motors un vizuālais mani mazāk interesēja.
Pieļauju iespēju, ka melnais jau kādu laiku vizinās pa LV ielām un tiek ekspluatēts arī ziemā. Līdzarto superīgie sāļi par šo auto jau būs parūpējušies. Protams, ka kā plusu viņam var pieminēt to, ka ir 24v motors, bet kā zināms, ne katrs viņus ieliek labi + labus motorus. Melnajam tāpat no vizuālā nav nekas vairāk, piedevām vēl sedans :roll:
Es vienozīmīgi aizbrauktu paskatīties kas ir pieejams LV - jo tos galu galā var apčamdīt tepat un nav jābrauc 24h nonstopā uz vienu galu (kā tas ir fričos), bet ja te vis ir slikti, tad sāktu plānot izbraucienu uz DE.
Prasiji cik ilgu laiku tas aizņem -
2. dienaktis ceļā (ja brauc bez nakšņošanas viesnīcās)
1.diena lai apskatītu auto un noformētu papīrus vajadzības gadijumā.
1.diena lai mājās izgulētos, pēc divu dienakšu pavadīšanas pie stūres
:lol:
Tas nav nekas neiespējams, esmu to darijis jau vairākas reizes :!:

p.s Piemēram ja tagad tirgotu savu, tad cenu grozītos ap 3k eur. Patiktu tas vai nē. Es viņu tā vērtēju i vsjo :wink:
ImageImage
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

šis izskatās apskates cienīgs pēc bildēm :roll:
http://ss.ss.lv/msg/lv/97/4850/193961/XnsAFEhjRg==.html
ImageImage
Post Reply