335 ļoti lēnām top - spārdu meistaru, ja jau pieķersies tad arī pabeigs - darba tur uz pāris dienām. Principā ja galīgi apniks tad varu arī savākt un pats damudīt - sarežģītākais viss jau sadarīts.
A e30 touringu ar 24v motoru vienmēr esu gribējis - moš kaukad arī uzbūvēšu tādu, tikai 24v motorīti tad ņemšu vai nu 2,8 vai pat 3,0. Bet tas kaukad un varbūt.
Vakar pačekoju, kas labs darās iekš mobile.de - vienīgais normālais variants ir ņemt 93/94 gada 318 touringu un tad meklēt donoru un veikt pārbūvi pašam - iespējams, ka tā arī darīšu vasarā. Vispirms gan šitie manējie divi jāpabeidz, tad moš arī toč braukšu uz .de pēc touringa
arii leetaak sanaak pasham braukt uz Vaaciju peec auto nekaa caur kkaadu firmu, lai taa atransportee? Nejau baigi lielaa starpiiba? (nu taa, ja nekur citur neteereejas. tikai aizbrauc un atbrauc)
cik dienas aiziet kaameer pasha speekiem atdabo liidz lv?
Bayo wrote:arii leetaak sanaak pasham braukt uz Vaaciju peec auto nekaa caur kkaadu firmu, lai taa atransportee? Nejau baigi lielaa starpiiba? (nu taa, ja nekur citur neteereejas. tikai aizbrauc un atbrauc)
cik dienas aiziet kaameer pasha speekiem atdabo liidz lv?
Pašam sanāk nedaudz lētāk - atpakaļceļā labāk braukt ar prāmi - tomēr tik lielu gabalu močīt ar praktiski vēl neiepazītu auto arī riskanti. Un labums tāds, ka to pasākumu var apvienot ar ekskursiju/atvaļinājumu un pašam sameklēt to, kas visvairāk interesē un patīk.
a man mazliet cits jautajums bet jauno topiku necepshu ....vai meklet kaut kadu sakarigu e30 325 apmeram pa 1.5-1.7 k euro vai njemt jau e36 325 pa tadu pashu cenu?
SmaLL wrote:a man mazliet cits jautajums bet jauno topiku necepshu ....vai meklet kaut kadu sakarigu e30 325 apmeram pa 1.5-1.7 k euro vai njemt jau e36 325 pa tadu pashu cenu?
pa tādu naudu tu dabūsi ļoti paburzītu e36.. manliekas, ka sakarīga cena šamiem varētu būt >3k eur, moš mazāk, moš vairāk.. hz moš kļūdos..
SmaLL wrote:a man mazliet cits jautajums bet jauno topiku necepshu ....vai meklet kaut kadu sakarigu e30 325 apmeram pa 1.5-1.7 k euro vai njemt jau e36 325 pa tadu pashu cenu?
es izveeleetos e30, jo uzturēšanā tachu lētāks sanāk.
Atkarīgs no tā, ko gribi - ja ikdienai, tad labāk e36 - tomēr modernāks un komfortablāks. E30 un E36 ir ļoti dažādi auto.
Atkarīgs no tā, ko gribi - ja ikdienai, tad labāk e36 - tomēr modernāks un komfortablāks. E30 un E36 ir ļoti dažādi auto.
nav domats ikdienai...ikdeienai cits auto.....bus domats dazadiem pasakumiem.
e36 ir jaunaks, jaudigaks motors bet dargaks
e30 nav tik dargs, bet isti nezinu vai ir tas 170 zs motor ir pietieksohi jaudigs..... un par to ekspluatac9iju ....diez vai e30 bus letak ekspluateshana...vai es maldos?