Nu mierīgi padiskutējām un tā nevienojāmies, oki saucam policiju . Atbrauca policija mierīgi pateica ,ka džipam nav taisnība , viņš vainīgs un ieteica mums sastādīt sasakaņoto lai džipa vadītājam nav jāmaksā sods (un es idiots piekritu), pārbaudīja vai esam sastādījuši visu oki. Protams pēc protokola mēs abi bijām parakstījušies , ka visam piekrītam un tā. Es nekādu vainu neatzinu,viņš atķeksēja kur viņš piekrīt savai vainai un tā. Visi ieskaitot policiju braucām mājās.
Pēc tam es devos uz "IF Latvija" , tur eksperts visu nofočēja, visu apskatījās visu nokārtoja, manu auto AF sataisīja , IFs ar Autofavorītu norēķinājās. Šķita , ka viss ir kā tam arī jābūt.
Ha,ha... Tagad pēc gada saņemu no BTA draudu vēstuli , par to , ka pret mani grasās ierosināt regresa prasību, vēstulē prasa atrādīt auto stāvoklī kādā viņš bija uz negadījuma brīdi (pēc gada!) utml marasmi.
Aizejot skaidroties uz BTA izrādās , ka pēc laika kāds no IF ir pārdomājis un izdomājis , neskatoties uz saskaņoto paziņojumu, neskatoties uz to ka nauda jau izmaksāta un vilciens aizgājis , ka vainīgs tomēr esmu ES.

1. secinājums NEKAD nesastādiet saskaņoto paziņojumu izņemot gadījumu kads skaidri apzinies ka ESI vainīgs, jo tad daudz sliktāk nebūs toties varbūt varēs izlocīties
2. Pašreizējo apdrošināšanas sistēmu var vispār uzskatīt par krāpšanu - jo apdrošinātājs ir tiesīgs visu vērtēt pēc saviem ieskatiem gan saskaņoto, gan policijas protokolus (ja kāds nezināja stapr citu).
3. nekad nesapriecājies brīdī kad apdrošinātājs ir pieņēmis lēmumu, jo viņš vēl var pārdomāt. Pēc gada , diviem līdz pieciem.
4. tāpat nesapriecājies brīdī kad apdrošinātājs Tev izmaksā naudu, arī to viņš vēl var no tevis piedzīt jau izmaksāto naudu , ja pēkšņi pārdomās.
5. Nu un pēdējais , divreiz padomājiet vai saistīties ar "IF Latvia"
Kāda dusma

Es protams netaisos visu tā vienkārši atstāt un piķot , vai pat gadījumā ja nebūs jāpiķo vai tāpat vien vainu uzņemties netaisos. Ja kāds var ieteikt kādu precedentu par šādām lietām vai cilvēku kas kārto šādas lietas uzrakstiet.