Chesterb wrote:nu nez. kā tur ir ar tiem bmw...brīžiem jau tā šķiet, ka viņi mani vajā :gigi: bet ja tā padomā, tad visu mūžu esmu nobraucis ar bmw un ne reizi nebija gadijeis, ka CP tev braucošam dzenas pakaļ ar mirgalkām un liek malā tikai, lai dokumentus pārbaudītu, bet ar senča Audi braucot gan man tā ir gadijes :gigi:
man ta ar bmw ir gadijies ka pakal brauc un ar ruporu apstadina!
Focus wrote:btw taa arii ir Zarinj.. [consored] ja nezini man gan nav volvo, bet taa pat neaiztiek aiznekodariit
pisec par kadam sazverestibam jus te tagad runajat
ok shodien jaabrauc uz valdemarpili, labak braukshu ar wv passat ceriibaa ka kaads cp mani neizfukaa :gigi:
Chesterb wrote:nu nez. kā tur ir ar tiem bmw...brīžiem jau tā šķiet, ka viņi mani vajā :gigi: bet ja tā padomā, tad visu mūžu esmu nobraucis ar bmw un ne reizi nebija gadijeis, ka CP tev braucošam dzenas pakaļ ar mirgalkām un liek malā tikai, lai dokumentus pārbaudītu, bet ar senča Audi braucot gan man tā ir gadijes :gigi:
shajos pavirshajos un nepamatotajos apgalvojumos svariigs faktors ir arii braukshanas stils & aatrums!
being a better driver is not an unfair advantage...
a prieskam tas bus vaidzigs lai pectam parbauditu vai esi lietojis zaliti vai narkotikas ja? a vini tur pasi kautko piejaukt nevar pa celam lidz ekspertizej?
pie dirsas es tos plaaksterus tagad nemaksaaju, kad ies tehnisko tad ar pa tiem suudiem samaksaashu!
un 10ls deelj nav veerts iet un chakareeties lai paarsuudzeetu
fleix wrote:nav jau nekaada tiesa
vari uzrakstiit tik iesniegumu un tad vinju izskatiis
... un uzrakstīs, ka viņu "kompetentais orgāns" ir paskatījies un atstājis lēmumu spēkā. Ja gribat variet vērsties administratīvajā tiesā utt bla bla bla.
besi ka vinji nelime plaksterus visiem parkapejiem 3 mashinas stav gajeju iela. mana, Fleix un viens hvz kam mersis.. man uzliek 20ls sodu un tiem abiem veiksminiekiem ne.. kapec ta ?
BaNgY wrote:besi ka vinji nelime plaksterus visiem parkapejiem 3 mashinas stav gajeju iela. mana, Fleix un viens hvz kam mersis.. man uzliek 20ls sodu un tiem abiem veiksminiekiem ne.. kapec ta ?