Piedāvāju / Meklēju darbu
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
kādam nav kāds vilinošs darba piedāvājums? 

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
apdrosinaasana :gigi: tur prasa augstaako vai nepabeigtu augstaako izgliitiibu un plus tas ka ir laiks maaciities un straadaa mainaas, taakaa maaciibas var iekaartot un veel var mieriigi maajasdarbus izpildiit darbaa seezot
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
un cik maksā apdrošināšanā? nu +/- intereses pēcDeeCee wrote:apdrosinaasana :gigi: tur prasa augstaako vai nepabeigtu augstaako izgliitiibu un plus tas ka ir laiks maaciities un straadaa mainaas, taakaa maaciibas var iekaartot un veel var mieriigi maajasdarbus izpildiit darbaa seezot
ja negribi visiem stāstīt atsūti pm

www.ajblasters.lv
Apdrošināšanas aģentam maksā maz.stienis wrote:un cik maksā apdrošināšanā? nu +/- intereses pēcDeeCee wrote:apdrosinaasana :gigi: tur prasa augstaako vai nepabeigtu augstaako izgliitiibu un plus tas ka ir laiks maaciities un straadaa mainaas, taakaa maaciibas var iekaartot un veel var mieriigi maajasdarbus izpildiit darbaa seezot
ja negribi visiem stāstīt atsūti pm
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

krists22 wrote:Piedāvāju darbu galdniecībā par palīgstrādnieku. Darba vieta atrodas Vef teritorijā. Darbs lakotavā, palidzēt uzlikt un noņemt detaļas, slīpēt grunts laku pirms lakošanas. Plus vēl tam visam jāizslauka cehss, jāsazāģē malka. Jābrauc palīgā uz objektiem. Utt...
Telefons 26590690 Krists
vai PM

vari pameeginaat kkur apdrosinaasanaa straadaat ar maaciibaam viegli apvienot, ja uz pusslodzi straadaa pacheko apdrosinaataaju maajaslapaas sludinaajumustakeshi wrote:nau kadam kads vilinos darpa piedavajums ko varetu apvienot ar macibam?
vareesi seedeet netaa un rakstiit referaatus utt.
vilinosh piedaavaajums gan nav, maksaa maz
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Par cik pašreizējā darbavieta neapmierina, meklēju jaunu darbu.
Komercdarbības students, meklēju darbu uz pusslodzi vai nepilnu slodzi, pēcpusdienās/brīvdienās. Ja darbs saistīts ar rasēšanu, der arī pilna slodze, ja ir iespēja darīt daļu mājās.
Ir darba pieredze tirdzniecībā, normālas datorzināšanas, iemaņas darbā ar Adobe photoshop un AutoCAD.
Ātri apgūstu visu jauno.
Nav nereālu ambīciju uz atalgojumu, galvenais lai tas būtu adekvāts padarītajam un darbs būtu interisants.
Izskatīšu visus piedāvājumus.
PM vai 26386912, Mārtiņš.
Komercdarbības students, meklēju darbu uz pusslodzi vai nepilnu slodzi, pēcpusdienās/brīvdienās. Ja darbs saistīts ar rasēšanu, der arī pilna slodze, ja ir iespēja darīt daļu mājās.
Ir darba pieredze tirdzniecībā, normālas datorzināšanas, iemaņas darbā ar Adobe photoshop un AutoCAD.
Ātri apgūstu visu jauno.
Nav nereālu ambīciju uz atalgojumu, galvenais lai tas būtu adekvāts padarītajam un darbs būtu interisants.
Izskatīšu visus piedāvājumus.
PM vai 26386912, Mārtiņš.
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen