tur bija ziime no otras pusesfreimo wrote:Nesapratu kur, bet nu jā - tajā rajonā meklējām kārtējo kontrolpunktu!Rihy wrote:Ap 22iem Freimo ekipāža pie Mārupes domes, no tās garās ielas man pa priekšu izbrauca uz domes stāvvietas pusiKau tko cītīgi meklēja, laikam kāds objekts bij tuvumā
Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
Rihy
Nezinu, ka to ielu sauc, bet braucāt pāri Daugavas ielai (Rīgā - Tēriņu iela) uz stajanku blakus Mārupes pagasta mājai. Pārbraucāt ielu dažas sekundes, kad es pa to aizbraucu, ar avareikām uzmidžināju, bet laikam tad neredzējāt..freimo wrote:Nesapratu kur, bet nu jā - tajā rajonā meklējām kārtējo kontrolpunktu!Rihy wrote:Ap 22iem Freimo ekipāža pie Mārupes domes, no tās garās ielas man pa priekšu izbrauca uz domes stāvvietas pusiKau tko cītīgi meklēja, laikam kāds objekts bij tuvumā
prieks ka biju pamanamaks ka citi dalibniekiJuzix wrote:Tiko nospiegots BaNgY pie Vienības gatves rimiķa.
laikam lieki pieminet ka vakar daudzi redzeti skraidam pa visadam divainam vietam ar lukturiishiem un fochukiem
ID. 609
Aha, tagad sapratu! Tavu sveicienu gan nemaniju, jo meklējām un atradām mums vajadzīgo ceļa zīmi.Rihy wrote:Nezinu, ka to ielu sauc, bet braucāt pāri Daugavas ielai (Rīgā - Tēriņu iela) uz stajanku blakus Mārupes pagasta mājai. Pārbraucāt ielu dažas sekundes, kad es pa to aizbraucu, ar avareikām uzmidžināju, bet laikam tad neredzējāt..freimo wrote:Nesapratu kur, bet nu jā - tajā rajonā meklējām kārtējo kontrolpunktu!Rihy wrote:Ap 22iem Freimo ekipāža pie Mārupes domes, no tās garās ielas man pa priekšu izbrauca uz domes stāvvietas pusiKau tko cītīgi meklēja, laikam kāds objekts bij tuvumā
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Ventspilī toch nav redzēta. Pēdējo reiz manīju pie VeA ~ pirms 2 gadiem (laikam invisible ar viņu brauca)foxx wrote: http://bildez.lv/bildes/foxx/mana_mazda ... 181187.jpg
Šito manu veco kāds nezin kur tagad vizinās un vai vēl vispār ir starp dzīvajiem?
Lancer 1.6 16V
- omulis
- Moderators
shodien alfaa kelmeenam pa dirsu uzshauts 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Weber
- Cilvēks-karburators
iebraucu setaa un saka man normali ietRollin wrote:Piektdien ~ pusnakti centrā redzēts $cash_money$ - mazliet jautrs jau bija.. un Weber's arī protams !
- cerams, ka tiki līdz mājām
dem laikam kko palaidu garam$cash_money$ wrote: jap bijam turšodien weber manā garāžā kad ierūcināju hondu pa ilgiem laikiem
biju biju, baigi smuki ruc
update:
vakar divos redzets saindevil pie darba un skiet ka rayan turpat
sodien 16tos V.I.P pie gerkena
- omulis
- Moderators
mhm 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...