EsEgons wrote:bet ja viņi stāv aiz nepārtrauktās līnijas tad sanāk ka es varu braukt līdz vietai kur drīkst apstāties vai tas ir aizliegts un skaitās bēgšana?
piesies bēgšanu... Nebrauksi jau 5km un necerēsi, ka tie tev brauks pakaļ pārbaudīt doķus, va ne?
ja stadina tad apstajies piesut jau tew nepiesus vini ka tur stavet nevar!
Saldu CP dara tadu triku - apstadina tevi, parbauda dokumentus un tad neverigi uzjautaa - "Paskaties zem kadas zimes stavi, bus jaraksta protokols" un ja izdoma vel neparakstit, vai nepiekrist protokolam, Zakjisu pirtina un 3h mentenee 100% garanteta
Wu-Ryder wrote:Saldu CP dara tadu triku - apstadina tevi, parbauda dokumentus un tad neverigi uzjautaa - "Paskaties zem kadas zimes stavi, bus jaraksta protokols" un ja izdoma vel neparakstit, vai nepiekrist protokolam, Zakjisu pirtina un 3h mentenee 100% garanteta
Nu bet šitādus mēslus taču var rakstīt iekšā protokola paskaidrojumā, un vēl piebilst, ka inspektors piedāvāja "norēķināties uz vietas"
Wu-Ryder wrote:Saldu CP dara tadu triku - apstadina tevi, parbauda dokumentus un tad neverigi uzjautaa - "Paskaties zem kadas zimes stavi, bus jaraksta protokols" un ja izdoma vel neparakstit, vai nepiekrist protokolam, Zakjisu pirtina un 3h mentenee 100% garanteta
Nu bet šitādus mēslus taču var rakstīt iekšā protokola paskaidrojumā, un vēl piebilst, ka inspektors piedāvāja "norēķināties uz vietas"
un neaizmirsti ieraxtīt maģisko frāzi protokolā par to ka tew šķiet ka inspektorama dīvainas acu zīlītes un ka iespējams inspektora izelpā jūtams alkohols...
Da nez ko tur rakstit, ja megjini ko rakstit, vai kaa savadaak neapstiprinat ar savu parakstu, vinu piespriesto sodu, ir dazadas interesanstas atrakcijas no vinu puses. Precizi kadas nepateiksu, bet situacija tada, ja ko pieraksti klat, tad sedies Zakjisu pirtinja un uz iecirkni, reali protokolu tur taa, lai tik parakstit varetu, pectam izrauj no rokaam
Da nez ko tur rakstit, ja megjini ko rakstit, vai kaa savadaak neapstiprinat ar savu parakstu, vinu piespriesto sodu, ir dazadas interesanstas atrakcijas no vinu puses. Precizi kadas nepateiksu, bet situacija tada, ja ko pieraksti klat, tad sedies Zakjisu pirtinja un uz iecirkni, reali protokolu tur taa, lai tik parakstit varetu, pectam izrauj no rokaam
Nu tad variants ir to visu nofilmēt un aizsūtīt kaut vai uz bez tabu
kuraa vieta ta staaveeji? ir man gadijies shamo acu priekshaa zem kiegjelja pabraukt, bet shie tik nostiijaas un neko
kuraa vieta ta staaveeji? ir man gadijies shamo acu priekshaa zem kiegjelja pabraukt, bet shie tik nostiijaas un neko
Da tas nav konkreti par mani, bet viena dzeka piedzivojums braucienaa uz Saldu pa nakti
wu-ryderam muuzhiigi kautkaadas probleemas, viena tante teica un veel velnszinkas... bet iisti nekas nav zinaams...
mosh kekss pats mekleeja kashkji? (es nemeeginu "izbalinaat" CP, bet pakrist uz nerviem wuraideritim
Pāris dienu atpakaļ gandrīz trieku dabūju. No Sēnītes braucu uz Iņčkalnu. NObraucot no apļa, pēc neliela gabaliņa ir 90 grādu pagrieziens pa labi. Braucu, pļāpāju pa telefonu, cobra uzļipināta uz paneļa, izbraucu jau minēto līkumu i lec man priekšā viens ar zizli un jāņtārpiņa vestā. Klausulē nobrācu "Pārzvanīšu", apturu autiņu, norauju RD. CP pienāk uzjautā dokumentus, atgādina, ka numurzīme ar dubļiem aplipusi un novēl laimīgu ceļu.
Šoks!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
karoch stastu
16 datuma panjema uz jurmalenes pie spices
... naudas nebija
ieraxtija protokolaa 128km/h
sanak +51
tatad - tiesiibas nost uz 3men un 100-150 ls shtrafs
un 4 punkti
aizvakar sanjemu vestuli no csdd -
ka manaa kontaa tika ieskaititi 4 punkti - datums stav - 16.11 -..
tatad - zvanu uz policiju tur mani savienoja ar cp... cp teica ka lemums tika pienjemts bez manas klatienes...
talak gribeju uzzinat kaadu sodu bus jaamaxa -
zvaniju visur - neviens neko nezina...
sutiju sms uz to "uzzinu numuru" = atbildee bija - = neapmaksatu sodu nav
ko tas varetu nozimet?
- tatad - vai man vel jaaiet pie inspektora uz klijanu?
wildwing wrote:karoch stastu
16 datuma panjema uz jurmalenes pie spices
... naudas nebija
ieraxtija protokolaa 128km/h
sanak +51
tatad - tiesiibas nost uz 3men un 100-150 ls shtrafs
un 4 punkti
aizvakar sanjemu vestuli no csdd -
ka manaa kontaa tika ieskaititi 4 punkti - datums stav - 16.11 -..
tatad - zvanu uz policiju tur mani savienoja ar cp... cp teica ka lemums tika pienjemts bez manas klatienes...
talak gribeju uzzinat kaadu sodu bus jaamaxa -
zvaniju visur - neviens neko nezina...
sutiju sms uz to "uzzinu numuru" = atbildee bija - = neapmaksatu sodu nav
ko tas varetu nozimet?
- tatad - vai man vel jaaiet pie inspektora uz klijanu?
vienkārši paiet laiks kamēr informācija par Tavu sodu aiziet no ceļu policijas uz csdd caur sodu reģistru. Zinu kā tas ir jo biju pazaudējis protokolu (netīšām sadega ) un kad gāju uz csdd maksāt tad viņi to sodu nekur neredzēja.. ne uz mana vārda ne uz mašīnu.