Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
šovakar ~ 19:00 Ventspilī kkas notika.. braucu pa lielo prospektu -> nogriežos pa labi uz Brīvības ielu.. skatos 50 metus tālāk CP ekipāža - laikam smagi dežūrē.. nu es neko lēnām pabraucu garām un prom.. braucu pa Brīvības ielu - skatos ielas galā avārija.. sanāk Lāčplēša un Brīvības ielu krustojumā kkads vecs BMW atstāts ceļa vidū ar sistu priekšu.. un ja pareizi saredzēju tad ielicis citā biski svaigākā BMW.. mašīnas apkārt daudz, menta neviena, cilvēka zvanās, satiksme drusku buksē, bet nav pārāk traki.. kad biju pabraucis garām atcerējos, ka šīs ielas otrā galā stāv CP un nezin, ka 300 m tālāk ir avārija...
.. tad, kad nevajag tad viņi braukā apkārt kur tik var iebraukt.. a kad blakus notiek avārija, tad šie patrulē autostāvietā..
(šis raksts ir par avāriju nevis CP)

(šis raksts ir par avāriju nevis CP)

kā sanāk ja uzbrauc cilvēkam tumšā, lietainā laikā uz pārejas? nu doma tāda- nogriežoties pa labi krustojumā iet cilvēks un viņam uzbrauc, bet dēļ tā, ka tumš un lietus viņu ņihrena nevarēja redzēt. pēc likuma tipa tur 3 vai cik tur gadi bez tiesībām, bet vai nevar apstrīdēt to pasākumu ar to, ka viņš bez atstarotāja lai kaut nedaudz mīkstinātu sodu? tas viss notika apdzīvotā vietā tb ventspils centrā, bet apgaisomjums tur nekāds.
Jāielej normāls logušķidrums, jānopērk jaunas logubirstītes un jābūt uzmanīgākam!$cash_money$ wrote:kā sanāk ja uzbrauc cilvēkam tumšā, lietainā laikā uz pārejas? nu doma tāda- nogriežoties pa labi krustojumā iet cilvēks un viņam uzbrauc, bet dēļ tā, ka tumš un lietus viņu ņihrena nevarēja redzēt. pēc likuma tipa tur 3 vai cik tur gadi bez tiesībām, bet vai nevar apstrīdēt to pasākumu ar to, ka viņš bez atstarotāja lai kaut nedaudz mīkstinātu sodu? tas viss notika apdzīvotā vietā tb ventspils centrā, bet apgaisomjums tur nekāds.

BTW vakar braucou uz purvciemu tieši par to pašu aizdomājos. Braucot pa Deglava ielu pie katras gājēju pārejas gandrīz vai apstājos, jo no tāluma slapjā, lietainā un stipra vēja apstākļos, cilvēkus brauktuves malā ir tiktiešām grūti saskatīt + vēl no pretīm braucošajiem auto gaismas pret visurieni atspīd un viss saplūst kopā!
Varbūt man brilles vajag

Bet par konkrēto situāciju nemācēšu atbildēt - tur tev vajadzētu pakonsultēties ar kādu juristu

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Notika tas vakar ap plkst 22. Kad braucu garām tur vēl mētājās Audis ar nonestu pakaļu un e36 kupeja bez purna un strādājoša CP pārstāvjiJAnka wrote:Zolitūdē, Zolitūdes ielā
http://www.bildez.lv/bildes/janka/crash/1193984730.jpg
Pēc vakardienas bija arī citas avārijas, bet tie jau būtu sīkumi...

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- shadow_man
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tev lkaikam piemīt īpašas atpazīšanas spējas.. - padalīsies???shadow_man wrote:Shitas auto staaveeja ielas malaa jau vakar no riita, bet veel vesels. Tiesa ka shodien tajaa ielas malaa neviens vairs nestaav..TwinSpark wrote:Šorīt?JAnka wrote:Zolitūdē, Zolitūdes ielā
Pēc vakardienas bija arī citas avārijas, bet tie jau būtu sīkumi...