Nu vot sestdien tas golfs jau bija nodedzināts... pilnīgi...Android wrote:Vakar uz Apvedceļa A5 pie Jaunmārupes šitāds iekonstatēts
[img]sarkana%20golfa%20bilde[/img]
Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
šodien zaļš pasāts manīts kaut kur starp Salacgrīvu un Saulkrastiem. nesaprotu kā, bet mētājās grāvī ar purnu pret braukšanas virzienu + uz ceļa galīgi neizprotamas švīkas - izskatījās, ka būtu strauji bremzēts un rauts grāvī. pats čalis stāvēja pie pasāta un cītīgi zvanījās.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

šito redzēju! kad braucu garām, sieviete gulēja uz zemes blakus mašīnai! dakterīši skraidija, sievietei uz kakla bij tas saturošais sūds uzlikts, un viņa kustināja rokas!$cash_money$ wrote:5 dien uz krasdtenes pie mola viens iznīcināts e46 sadalošajā zaļajā joslā mētājās

es jau pirmajā mirklī padomāju, ka bojāgājušais!

6d ap 5iem no riita Piņķos gravii audi metājās! Mēs ar lambertu piestajām, a šhoferīts ar divām cacām (visi manāmā reibumā) uzdrošinājās mums vēl k.ko nelabā tonī ar nelabiem vārdiem pateikt, ā un jā ne jau latviešu valodā, tā nu lūk mana reakcija pēc tādas viņu attieksmes bija: Jāni, braucam prom! 

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
pirms aizbraukšanas vajadzēja mentus izsauktfade wrote:6d ap 5iem no riita Piņķos gravii audi metājās! Mēs ar lambertu piestajām, a šhoferīts ar divām cacām (visi manāmā reibumā) uzdrošinājās mums vēl k.ko nelabā tonī ar nelabiem vārdiem pateikt, ā un jā ne jau latviešu valodā, tā nu lūk mana reakcija pēc tādas viņu attieksmes bija: Jāni, braucam prom!

Tik agrā rītā man tāda doma neienāca prātā, bet toč vajadzēja!$cash_money$ wrote:pirms aizbraukšanas vajadzēja mentus izsauktfade wrote:6d ap 5iem no riita Piņķos gravii audi metājās! Mēs ar lambertu piestajām, a šhoferīts ar divām cacām (visi manāmā reibumā) uzdrošinājās mums vēl k.ko nelabā tonī ar nelabiem vārdiem pateikt, ā un jā ne jau latviešu valodā, tā nu lūk mana reakcija pēc tādas viņu attieksmes bija: Jāni, braucam prom!

Kur tad jūs šito redzējātfade wrote:Tik agrā rītā man tāda doma neienāca prātā, bet toč vajadzēja!$cash_money$ wrote:pirms aizbraukšanas vajadzēja mentus izsauktfade wrote:6d ap 5iem no riita Piņķos gravii audi metājās! Mēs ar lambertu piestajām, a šhoferīts ar divām cacām (visi manāmā reibumā) uzdrošinājās mums vēl k.ko nelabā tonī ar nelabiem vārdiem pateikt, ā un jā ne jau latviešu valodā, tā nu lūk mana reakcija pēc tādas viņu attieksmes bija: Jāni, braucam prom!

No quattro - no fun!
Nu tjip uz lielās ielas, tur kur ja nemaldos arī tu esi pabijis grāvī!EDX wrote:Kur tad jūs šito redzējātfade wrote:Tik agrā rītā man tāda doma neienāca prātā, bet toč vajadzēja!$cash_money$ wrote:pirms aizbraukšanas vajadzēja mentus izsauktfade wrote:6d ap 5iem no riita Piņķos gravii audi metājās! Mēs ar lambertu piestajām, a šhoferīts ar divām cacām (visi manāmā reibumā) uzdrošinājās mums vēl k.ko nelabā tonī ar nelabiem vārdiem pateikt, ā un jā ne jau latviešu valodā, tā nu lūk mana reakcija pēc tādas viņu attieksmes bija: Jāni, braucam prom!![]()

Nee nee tas ir uz taas ielas kas iziet uz Jurmalas shoseju!EDX wrote:A ko jūs uz tās ielas darijātfade wrote:
Nu tjip uz lielās ielas, tur kur ja nemaldos arī tu esi pabijis grāvī!Tas tak jums nebij pa ceļam
P.S Lambertam nav zilas acis![]()
![]()
Nu a tjipa tas dzeks kas bija gravī vēl laikam bija no tās skolas, kur j;us tur pinkos mācījāties no krievu klases!

Ā pareizi - tajā grāvī es arī esmu bijisfade wrote:
Nee nee tas ir uz taas ielas kas iziet uz Jurmalas shoseju!
Nu a tjipa tas dzeks kas bija gravī vēl laikam bija no tās skolas, kur j;us tur pinkos mācījāties no krievu klases!
![]()
![]()
Nee Jānim nav zila acs!
![]()
![]()

No quattro - no fun!
aha un tas bridis bija absoluti nekaads, jo juus pat nepiipeejaat!EDX wrote:Ā pareizi - tajā grāvī es arī esmu bijisfade wrote:
Nee nee tas ir uz taas ielas kas iziet uz Jurmalas shoseju!
![]()
![]()
Nee Jānim nav zila acs!
![]()
![]()
![]()
Nezinu - Piņķos neesmu mācījies
Tad sanāk, ka viņš tur ierāva pa to brīdi, kamēr mēs pie manīm piebraucām
![]()

- akamviegli
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0