Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Vakar darīju labu darbu :gigi: :
Braucu vēlu vakarā uz salaspili, pie rumbulas, kur jau ir "70" pa kreiso joslu velkās CP pasāc tieši ar 70. Blakussēdošais menc protams ka ar fēnu rokā - apšauda pretī braucošos. Par cik ārā tumšs tad jamos protams grūti pamanīt. Tā nu es, lāga dvēsele būdams, ar ~78 aizsēņoju šiem garām, braucu pa priekšu un midžināju pretī braucošajiem
Karoč atstāju nabaga CP bez ķēriena visā ceļa posmā no rumbulas līdz pat salaspilij, kur jamie apgriezās pretējā virzienā 
Braucu vēlu vakarā uz salaspili, pie rumbulas, kur jau ir "70" pa kreiso joslu velkās CP pasāc tieši ar 70. Blakussēdošais menc protams ka ar fēnu rokā - apšauda pretī braucošos. Par cik ārā tumšs tad jamos protams grūti pamanīt. Tā nu es, lāga dvēsele būdams, ar ~78 aizsēņoju šiem garām, braucu pa priekšu un midžināju pretī braucošajiem

Good morning? No such thing!
Menti - idioti uz ceļa? :verycool:Android wrote:Vakar darīju labu darbu :gigi: :
Braucu vēlu vakarā uz salaspili, pie rumbulas, kur jau ir "70" pa kreiso joslu velkās CP pasāc tieši ar 70. Blakussēdošais menc protams ka ar fēnu rokā - apšauda pretī braucošos. Par cik ārā tumšs tad jamos protams grūti pamanīt. Tā nu es, lāga dvēsele būdams, ar ~78 aizsēņoju šiem garām, braucu pa priekšu un midžināju pretī braucošajiemKaroč atstāju nabaga CP bez ķēriena visā ceļa posmā no rumbulas līdz pat salaspilij, kur jamie apgriezās pretējā virzienā
- Android
- Admins
Bieži vien - pilnīgi noteiktiMonstrs wrote:Menti - idioti uz ceļa? :verycool:Android wrote:Vakar darīju labu darbu :gigi: :
Braucu vēlu vakarā uz salaspili, pie rumbulas, kur jau ir "70" pa kreiso joslu velkās CP pasāc tieši ar 70. Blakussēdošais menc protams ka ar fēnu rokā - apšauda pretī braucošos. Par cik ārā tumšs tad jamos protams grūti pamanīt. Tā nu es, lāga dvēsele būdams, ar ~78 aizsēņoju šiem garām, braucu pa priekšu un midžināju pretī braucošajiemKaroč atstāju nabaga CP bez ķēriena visā ceļa posmā no rumbulas līdz pat salaspilij, kur jamie apgriezās pretējā virzienā

Njā..pa midžināšana ir tā kā ir...Android wrote:Vakar darīju labu darbu :gigi: :
Pats agrāk midžināju līdz dažās reizes gadijās tā,ka pretīmbraucošais met ripā un aizbrauc steigā uz otru pusi. Skaidrs, dzēris, bez tiesībām vai kāds cits brīnums pie stūres.
Tad labāk nemidžināt, vēl tāds apnarkojies paņems kādu priekšā,lai labāk menti tādu paņem priekšā.
Kad braucu, tad pats zinu par ko maksāju.

LC 120
- Android
- Admins
tas, ka var būt 0,0000001% iespējamība ka braucējs ir pālī un/vai apnarkojies, neuzskatu ka vajadzētu nemidžināt. Pašam bieži vien sanāk braukt virs atļautā, šitāda pamidžināšana labāk palīdz par detektoru.Mr.Red wrote:Njā..pa midžināšana ir tā kā ir...Android wrote:Vakar darīju labu darbu :gigi: :
Pats agrāk midžināju līdz dažās reizes gadijās tā,ka pretīmbraucošais met ripā un aizbrauc steigā uz otru pusi. Skaidrs, dzēris, bez tiesībām vai kāds cits brīnums pie stūres.
Tad labāk nemidžināt, vēl tāds apnarkojies paņems kādu priekšā,lai labāk menti tādu paņem priekšā.
Pareizi jau arii domaa. Daudzi nemaz par to neaizdomaajas, jo laikam nav gadiijies, ka kaads rautu rinjkjii, kaa Tu saki.Mr.Red wrote:
Njā..pa midžināšana ir tā kā ir...
Un ne jau godiigajiem kaads midzjina

Mļa, vakar pelēkbalts Volvo izcēlās.
Izgriežu uz galvenā ceļa Jelgavā (ja kādam tas ko maina, no pagalma pretī amatu skolai vai kas tas ar brīnumu uz Akadēmijas ielas). Nu tur situācija, ka no pagalma bez stresa var griezt normālā ātrumā uz galvenā - otrādi apgriezts Y izskatās krustojums
).
Vieta kādām 4 mašīnām mierīgi, izmetu uz ceļa, uzreiz ieslēdzās lampiņas aiz manis, es nogriežos kā normāli biju plānojis, šie pakaļ.
Aptur, prasa papīrus, teicās, ka par šitādiem jokiem (nogriešanās uz galvenā, nepaskatoties
; mļa, es tur 3reiz paskatos vienmēr) rakstot protokolus. Gribējās indīgi paprasīt lai parāda pantus, bet jams aizbēga uz savu mašīnu un aizbrauca.
Laikam kungam no 80 nācās sabremzēties manis dēļ.
Vēl viens pierādījums, ka daži no viņiem ir idioti uz ceļa.
Izgriežu uz galvenā ceļa Jelgavā (ja kādam tas ko maina, no pagalma pretī amatu skolai vai kas tas ar brīnumu uz Akadēmijas ielas). Nu tur situācija, ka no pagalma bez stresa var griezt normālā ātrumā uz galvenā - otrādi apgriezts Y izskatās krustojums

Vieta kādām 4 mašīnām mierīgi, izmetu uz ceļa, uzreiz ieslēdzās lampiņas aiz manis, es nogriežos kā normāli biju plānojis, šie pakaļ.

Laikam kungam no 80 nācās sabremzēties manis dēļ.

Vēl viens pierādījums, ka daži no viņiem ir idioti uz ceļa.
Nu nezinu gan, ja redzu mentus ar radaru, tad noteikti paaris masiinaam uzmetu ar uguniem, tik besii laukaa tada ģēla, ja kadreiz uzmetot ar uguniem tev kipa pamaja ar galvu vai pameta ar roku, iy kā pasakot tev paldies, tad tagad nu no 10 masiinaam labi ja 4 paska paldies par tavu itkā labo darbu(nu es tagad penemu ta ka neviens no tam 10masiinaam nebija piedzeeries, lietojis alkoholu, vai narkotikas).
Juzix wrote:Cik esmu nov;erojis, jo tālāk no Rīgas, jo vairāk paldiesRihy wrote:Taisnība, paldies saka tiešām retias, arī tad, ja midžinu, lai šis gaismas ieslēdz. Bet ko padarīsi...
kaa tukuma iedziivotaajs vienmeer censhos pamaat ar roku vai jebkaadiigi citaadiigi nosignalizeet savu paldiesu

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Wu-Ryder
Da cilveki kkadi stulbi, katru dienu braukaju uz darbu in ir kadi 5 bez ugunjiem, 2i no tiem regularie - vairs siem nemirksinu.
Un par mirkskinasanu - bridinasanu par mentiem, izbrina tas, ka lielakoties mirkskina ipasi auto modelji, SUBARU, EVO, vai kadi citi sportiska tipa auto. Izbrina nedaudz sis fakts, bet laikam parastiem auto braucejiem ir kada velme, lai ari TU uzrautos, tapec laikam nemirkskina. Bet katrs pats nosaka cik liels bus vina sods, nevar jau palauties uz to, ka ganjau kads pabridinas!
Un par mirkskinasanu - bridinasanu par mentiem, izbrina tas, ka lielakoties mirkskina ipasi auto modelji, SUBARU, EVO, vai kadi citi sportiska tipa auto. Izbrina nedaudz sis fakts, bet laikam parastiem auto braucejiem ir kada velme, lai ari TU uzrautos, tapec laikam nemirkskina. Bet katrs pats nosaka cik liels bus vina sods, nevar jau palauties uz to, ka ganjau kads pabridinas!

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Vanags
- Admins
shoriit divi garaa vaaji lietuvieshi uz Juurmalas shosejas taisiija suudus - ar pagaajushaa gadsimta beigu spekratiem pa kreiso joslu bubinaaja uz 53km/h un pat nedomaaja vaakties malaa
vareetu domaat, ka leishos daliijums joslaas straadaa savaadaak!

vareetu domaat, ka leishos daliijums joslaas straadaa savaadaak!

- Alien
šodie vienc idiņš ar Jaunu VW Multivan gandrīz pakaļā ielika
situācija sekojoša: ierubiju kreiso pagriezienu, lai nogrieztos no apvedceļa
sāku bremzēt un vākties tuvāk viduslīnijai
bremzes piespiestas (bremzen uguņi deg, pārbaudiju pēc tam)
aiziet garām pēdējais pretim braucošais
es pārvācos uz pretējo joslu, vēljoprojām bremzēju, nu tipa lai netraucētu to kollonu kas velkas aiz manis
tanī momentā tas L.O.H.S ar savu Multivanu iznesas kaukur no kolonnas un sāk vilkt garām
lai nedabūtu mainīt pakaļējo bamperi nācās novilkt otrā pusē uz grants
tas P.impis vēl pīkšķinādams garām panesās
gandrīz nonesa veco Allroad Q kas ripināja aiz manis
nu kur šitādi pitarasi rodas???????
saule nespīdēja un aizmugurējās gaismas bija labi redzamas pārējiem, jo audis un vēl nākamais pavācās pa labi lai mani apbrauktu
bet visi jau nebija mājās kad smadzenes dalija
situācija sekojoša: ierubiju kreiso pagriezienu, lai nogrieztos no apvedceļa
sāku bremzēt un vākties tuvāk viduslīnijai
bremzes piespiestas (bremzen uguņi deg, pārbaudiju pēc tam)
aiziet garām pēdējais pretim braucošais
es pārvācos uz pretējo joslu, vēljoprojām bremzēju, nu tipa lai netraucētu to kollonu kas velkas aiz manis
tanī momentā tas L.O.H.S ar savu Multivanu iznesas kaukur no kolonnas un sāk vilkt garām
lai nedabūtu mainīt pakaļējo bamperi nācās novilkt otrā pusē uz grants
tas P.impis vēl pīkšķinādams garām panesās
gandrīz nonesa veco Allroad Q kas ripināja aiz manis
nu kur šitādi pitarasi rodas???????

saule nespīdēja un aizmugurējās gaismas bija labi redzamas pārējiem, jo audis un vēl nākamais pavācās pa labi lai mani apbrauktu
bet visi jau nebija mājās kad smadzenes dalija
AR_159 

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Vienības gatves un Ģimnastikas ielas krustojums ap 23:30
46. maršuta autubus apstājies pie sarkanās gaismas uz Ģimnastikas ielas lai viktu labo pagriezienu pa labi. No Olaines puses krustojumā iebrauc satiksmes autobus un vēlas nogriezties pa labi. Vai nu viens trajektoriju ne tādu paņēma, vai otrs pa dziļu krustojumā iebrauca-bet rezultāts viens abi netiek uz priekšu, kur nu vēl es ar savu kreiso pagriezienu no V.gatves.
Abi stāv kā gaiļi

šamējos abus apbraucu pa Irbenes un Pastendes ielu, kas aizņēma nepilnas divas minūtes... viņi tur vēl stāvēja un mērijās krāniņiem
46. maršuta autubus apstājies pie sarkanās gaismas uz Ģimnastikas ielas lai viktu labo pagriezienu pa labi. No Olaines puses krustojumā iebrauc satiksmes autobus un vēlas nogriezties pa labi. Vai nu viens trajektoriju ne tādu paņēma, vai otrs pa dziļu krustojumā iebrauca-bet rezultāts viens abi netiek uz priekšu, kur nu vēl es ar savu kreiso pagriezienu no V.gatves.
Abi stāv kā gaiļi

šamējos abus apbraucu pa Irbenes un Pastendes ielu, kas aizņēma nepilnas divas minūtes... viņi tur vēl stāvēja un mērijās krāniņiem

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Alien
B.Ļ.E NAV KĀDAM PĀRDOŠANĀ KĀDS AUTOMĀTISKS IEROCIS????
TIPA AK-47 VAI LABĀKS???
KAROČ SITUĀCIJA UZ CEĻA POSMA PARASTĀ (APVEDCEĻŠ J.EB.ANIJS)
BRAUC PA PRIEKŠU FŪRE UN G MERSIS AR PIEKABI (PIEKABĒ KAUKĀDS ZAĻŠ SPORTA ŠROC)
SĀKU APDZĪT TO PIEKABAINO DRAŅĶI
KAD ESMU JAU PIEKABI APDZINIS TAD ŠIS VĒSĀ MIERĀ IERUBĪ KREISO PAGRIEZIENU UN SĀK APDZĪT FŪRI
BREMZĒJU TAURĒJU, A TAM ĪBLIM POFIG, VĒSI TURPINA APDZĪŠANU
TURPINU BRAUKT TAURĒDAMS KAMER NETIKU TAM P.I.P.IM GARĀM
UN TAD TAS L.OHS NORĀVĀS
ŠITĀDU TIK ES BIJ FILMĀ REDZĒJIS KĀ ŠIS NO MANIS IZVAIRĪJĀS
ŽĒL TIK KA UZ ATKĀRTOTO TA BŪS JĀPĒRK JAUNAS PRIEKŠĒJĀS RIEPAS
B/ĻE NU KUR RODAS ŠITĀDI IDIOTI
JE.BAL SU.KA NAKUJ B.LE
TIPA AK-47 VAI LABĀKS???
KAROČ SITUĀCIJA UZ CEĻA POSMA PARASTĀ (APVEDCEĻŠ J.EB.ANIJS)
BRAUC PA PRIEKŠU FŪRE UN G MERSIS AR PIEKABI (PIEKABĒ KAUKĀDS ZAĻŠ SPORTA ŠROC)
SĀKU APDZĪT TO PIEKABAINO DRAŅĶI
KAD ESMU JAU PIEKABI APDZINIS TAD ŠIS VĒSĀ MIERĀ IERUBĪ KREISO PAGRIEZIENU UN SĀK APDZĪT FŪRI
BREMZĒJU TAURĒJU, A TAM ĪBLIM POFIG, VĒSI TURPINA APDZĪŠANU
TURPINU BRAUKT TAURĒDAMS KAMER NETIKU TAM P.I.P.IM GARĀM
UN TAD TAS L.OHS NORĀVĀS
ŠITĀDU TIK ES BIJ FILMĀ REDZĒJIS KĀ ŠIS NO MANIS IZVAIRĪJĀS

ŽĒL TIK KA UZ ATKĀRTOTO TA BŪS JĀPĒRK JAUNAS PRIEKŠĒJĀS RIEPAS
B/ĻE NU KUR RODAS ŠITĀDI IDIOTI
JE.BAL SU.KA NAKUJ B.LE
AR_159