Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
viez
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by viez »

nu iebraucot riigaa no babiites puses sodienneema visus peec kartas..
ViperBiteLV

Post by ViperBiteLV »

Vakar vakaraa braucot ara no jurmalas (nezinu kas ta pa ielu.. ta kas gar Baltic Beach hotel utt)..ielas gala 2 ekipazas..visus nema ciet un lika pust trubinja..
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

es izbraucu marshrutu bergi-saulkrasti, vakar vakaraa 2 ekipazas redzeeju, sudien atpakalj braucot viena brauca pretiim

maitas sabaidiija, seenjoju ar atljauto aatrumu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

viez wrote:nu iebraucot riigaa no babiites puses sodienneema visus peec kartas..
ap 20 tur 500m pirms babītes njeema ar feeniem.. labi ka man ekipaazha pa priekshu gaaja.. aatraak par 60 neminu tai liikumaa.. (atljauts 50)
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Kalmēns

Post by Kalmēns »

vakar braucu uz Usmas ezera pusi, maniju ljoti daudz policistu, gan braucoshus, gan staavoshus. Shodien braucot maajas tikai vienu, kjemeru pagriezinaa staavot :roll:
Edža

Post by Edža »

Vakar ap 19-19.30 bruacot no bauskas, tik divās vietās pa vienai ekipāžai ar radariņiem stāvēja krūmos.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Shodien tak solija kert pagirainos!
Vienu ekipaazhu starp Saulkrastiem un Adazhiem un veelvienu uz Krasta ielas-abas keera uz aatrumu.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Alien

Post by Alien »

šodie nobraukts ap 200km
nav redzēc nevienc CPists
AR_159 :drive:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Nu mans nobraukto km skaits liidziigs!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Andis

Post by Andis »

Pa brīvdienām nobraucu ap 700 km kopumā, redzētas 5 ekipāžas, viena braucoša, kura arī apturēja, jo uzvedāmies mašīnā mazliet dīvaini! :lol:
runcciss

Post by runcciss »

Nu es tikai 24taja no rita,tas ir 01.30 trapijos uz CP,jo Jaunolaini vinji bija ienjemushi,staveja 6mashinas,nez cik menti un vel atrie ar mentu businju!
Pat dokumentus neskatijas,uz reiz "puut''!!! :-D
Edža

Post by Edža »

Izskatās ka šodien ar vēl tvarsta paģirainos, ap CSDD jau otro dienu tusē ar saviem alkometriem.
Aigars

Post by Aigars »

Mļa, paņēma uz 84 vietā, kur 50 bija. :roll:
Paprasīja vai bojāt biogrāfiju vai nē un palaida. Steidzos vērot saulrietu - tā arī viņam pateicu. :D

Visp aktīvi šodien - maršrutā Jelgava-Saulkrasti kādas 6/7 ekipāžas ar Volvo.
usherzz

Post by usherzz »

janjos ( no 23 lidz 25 ) nobraucu 1077km, nezinu kr tie CP slepas bet redzeju tikai 3 polichus 2 bija vispar bez masinas vnk staveja :D bet ad 25 braucu iekshaa riigaa pa jelgavas shoseju tad 2 ekipazhas un visi 4 staveja un visus pec kartas malinjaa un "puut" :D
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

sodien kkaadi baigi aktiivie, uz briiviibenes kaadaas 3 vietaas bija
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DREIM
Honda Accord

Post by DREIM »

F**k šodien saņēmu plāksteri identiskā situācijā kā aprakstīts šeit - http://www.iauto.lv/art/10365/48
bik palasījos par visu šito pasākumu un reāli snāk tā ka sodu uzlikt nevarēja... nez vai saņemšos uzrakstīt iesniegumu, nav taisnības, bet no otras puses baigs čakars 10lvl soda dēļ. Laikam paliek tikai principa jautājums.
JDM
soulfreak

Post by soulfreak »

DREIM wrote:F**k šodien saņēmu plāksteri identiskā situācijā kā aprakstīts šeit - http://www.iauto.lv/art/10365/48
bik palasījos par visu šito pasākumu un reāli snāk tā ka sodu uzlikt nevarēja... nez vai saņemšos uzrakstīt iesniegumu, nav taisnības, bet no otras puses baigs čakars 10lvl soda dēļ. Laikam paliek tikai principa jautājums.
sliedes veciit!!!! :P
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
MartinsG

Post by MartinsG »

Paldies CP ekipāžai, kura Zvejnieksvētkos mani, braucot uz 100+km/h, neapturēja uz Tukums-Engure ceļa vietā, kur atļauts 70km/h :miiila: :pai:
A to būtu baigi slikti :087:
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
marihuans

Post by marihuans »

shodien uz siguldas shosejas staveeeja menti..braucot majaas ienjeemu speciaali kreiso joslu kaut labaa bija briiva un veselu kilometru vai pat vairaak visiem mirkskjinaaju..juutos taagad baigi labs :gigi:

pa celjam bija vairaaki lidotaaji un viens bez gaismaam,kas uzreiz iesleedza,kad mirkskjinaaju :D
666
runcciss

Post by runcciss »

Sodien atkal smagi nospideja!Braucu uz Agenskalna tirgu pusi,pa tramvaja sliedem,un redzu,ika krustojuma deg sarkanais,nu daudz nedomadams pirms krustojuma metu pa labi,bet tur,preti stav CP,gandrzi vai shiem pyurna neieliku!Skatos uz shiem,aks bus,shie abi taa saak smaidiit,un pa raciju,nu ''nu BMW vaditaj,tagad uzmanigi braucam atpakalj,vel,vel,vel''.Es apstajos,viens pienak un saka -paskaties uz majas sienas,kas pa zimi,es pagruiezhos,joptavi,''kiegelis''.Prasu vai newaru dabut bridinajumu,jo nebiju tak ta kartigi iebraucis,shis neko,un aizgaja.Sezhu un domaju,ka man nebutu labi ja sanjemtu 2 punktus,un 40ls sodu!Paiet ~15 min,otrs atnak un prasa-pa ko tew vaajdzetu bridinajumu,es tads,taopec ka nebiju kartigi iebraucis,tani pagrieziena!Vinsh tads-nu lab,negribetos lai tu iestatos gajejos. :roll: :-D
Locked