Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- ViperBiteLV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- DREIM
- Honda Accord
F**k šodien saņēmu plāksteri identiskā situācijā kā aprakstīts šeit - http://www.iauto.lv/art/10365/48
bik palasījos par visu šito pasākumu un reāli snāk tā ka sodu uzlikt nevarēja... nez vai saņemšos uzrakstīt iesniegumu, nav taisnības, bet no otras puses baigs čakars 10lvl soda dēļ. Laikam paliek tikai principa jautājums.
bik palasījos par visu šito pasākumu un reāli snāk tā ka sodu uzlikt nevarēja... nez vai saņemšos uzrakstīt iesniegumu, nav taisnības, bet no otras puses baigs čakars 10lvl soda dēļ. Laikam paliek tikai principa jautājums.
JDM
sliedes veciit!!!!DREIM wrote:F**k šodien saņēmu plāksteri identiskā situācijā kā aprakstīts šeit - http://www.iauto.lv/art/10365/48

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
shodien uz siguldas shosejas staveeeja menti..braucot majaas ienjeemu speciaali kreiso joslu kaut labaa bija briiva un veselu kilometru vai pat vairaak visiem mirkskjinaaju..juutos taagad baigi labs :gigi:
pa celjam bija vairaaki lidotaaji un viens bez gaismaam,kas uzreiz iesleedza,kad mirkskjinaaju
pa celjam bija vairaaki lidotaaji un viens bez gaismaam,kas uzreiz iesleedza,kad mirkskjinaaju

666
- runcciss
Sodien atkal smagi nospideja!Braucu uz Agenskalna tirgu pusi,pa tramvaja sliedem,un redzu,ika krustojuma deg sarkanais,nu daudz nedomadams pirms krustojuma metu pa labi,bet tur,preti stav CP,gandrzi vai shiem pyurna neieliku!Skatos uz shiem,aks bus,shie abi taa saak smaidiit,un pa raciju,nu ''nu BMW vaditaj,tagad uzmanigi braucam atpakalj,vel,vel,vel''.Es apstajos,viens pienak un saka -paskaties uz majas sienas,kas pa zimi,es pagruiezhos,joptavi,''kiegelis''.Prasu vai newaru dabut bridinajumu,jo nebiju tak ta kartigi iebraucis,shis neko,un aizgaja.Sezhu un domaju,ka man nebutu labi ja sanjemtu 2 punktus,un 40ls sodu!Paiet ~15 min,otrs atnak un prasa-pa ko tew vaajdzetu bridinajumu,es tads,taopec ka nebiju kartigi iebraucis,tani pagrieziena!Vinsh tads-nu lab,negribetos lai tu iestatos gajejos.