Nee nee - wiss kaartiibaa --> mees jau esam pieradushi..!! :mrgreen:MC Ilvizzz wrote:P.S. Ja kādam ir svešs melnais humors, palūgšu manus postus nelasīt!!!

Tu wareetu katru riitu zinjot pa kaadu marshrutu brauxi - lai zinam kur neraadiities..!!

Moderator: omulis
Pareizi Vanags.Ta tiakai tos kajamgajejus var parmaciit Sabrauks paris tad sakas skatities kur skrien.Vanags wrote:bet starpcitu bez melnaa humora - gaajeejus vajag baidiit, jo - visi zinaam situaaciju, kad tramvajs apstaajas pieturaa un tad gaajeeji skrien uz braucamaas daljas. NOteikumos ir raxtiits, ka gaajeejiem atljauts iziet uz brauktuves tikai tad, kad tram pilniibaa apstaajies un atveeris durvis, taatad driikst arii braukt, kamer nav nometis mieraa un atraavis duris valjaa! Bet ko tie lohi gaajeeji dara? Tikliidz ierauga tram kilometra attaaumaa, taa lec uz celja! Un tadus pedinjus ir jaaaudzina! To arii daru, ir ko ievairiities un lamaatie katru reizi, bet forshi!Vieniigi gaidu, kad menti saaks piesiet bumbas, it kaa jau nav par ko, bet zinaam tak muusu mentuuru...
viez wrote:vakar es (blakus seezh edza) ripinos ar savu sasisto evo2 pa aagenskalna ielu virzienaa uz dzirciema ielu. un sho divu lieu krustojumaa man iedegas zaljais un viens kraans ar sarkanu ceturto golfu momauc pa sarkano! daudz jau netruuka lai vinjam buutu saanos ielicis(ja rociiba atlaju var jau pa sarkaniem braukt , bet taa lai citiem netraucee)! Nu neko iespiezhu pedal to the metal un sadzenu to golfu.. taureeju shim aizmuguree, midzinu taalos un raadu faku ! shis nomet pa meemajiem un izlec triis taadi kuilji ap gadiem 35 un saak kauko dirst kriviski par to ka es vinjam faku esot paraadijis! man jau pohui .. man abas prieksheejaas durvis no aarpuses peec krasha atveert nevarun logs ar veras tikai 5 cm! es pa to spraugu shim dirshu pretiim ka iet vinsh dirst un lai iemaacaas kraasas atskirt! a tas aans man tikai par to faku piekasas! nu neko - es kaa jau intelektuaals cilveeks buudams pateicu - "ehh pashol ka ti nahui" un ieminu griidaa .. apbraucu golfu , jo visnh man staaveeja skeersaam priekshaa, un aizpleesu nafig no turienes!
saproti ja buutu kaukaads krutais bembis vai mersis,kur vareetu paredzeet ka taadi kraani iekshaa seezh kuriem smadzenju nau.. tad jau skaidrs ka neliktu pakal , bet komon - GOLFS!Vanags wrote:VieZ tu laikam neiebrauci, ko te viens jaunais cilveeks gribeeja izteikt un ko arii es saku - parasti shaadaas situaacijaas - kad liec pakalj un centies pieraadiit savu taisniibu vairak ciet Tu pats - tas ir - dabuu pa tauri.man prieks, ka evo2 durvis netaisaas valjaa!!!!