Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Post Reply
freimo
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by freimo »

MC Ilvizzz wrote:P.S. Ja kādam ir svešs melnais humors, palūgšu manus postus nelasīt!!!
Nee nee - wiss kaartiibaa --> mees jau esam pieradushi..!! :mrgreen: :reeka:

Tu wareetu katru riitu zinjot pa kaadu marshrutu brauxi - lai zinam kur neraadiities..!! Image
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Vanags
Admins

Post by Vanags »

bet starpcitu bez melnaa humora - gaajeejus vajag baidiit, jo - visi zinaam situaaciju, kad tramvajs apstaajas pieturaa un tad gaajeeji skrien uz braucamaas daljas. NOteikumos ir raxtiits, ka gaajeejiem atljauts iziet uz brauktuves tikai tad, kad tram pilniibaa apstaajies un atveeris durvis, taatad driikst arii braukt, kamer nav nometis mieraa un atraavis duris valjaa! Bet ko tie lohi gaajeeji dara? Tikliidz ierauga tram kilometra attaaumaa, taa lec uz celja! Un tadus pedinjus ir jaaaudzina! To arii daru, ir ko ievairiities un lamaatie katru reizi, bet forshi! :D Vieniigi gaidu, kad menti saaks piesiet bumbas, it kaa jau nav par ko, bet zinaam tak muusu mentuuru...
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
krinkels

Post by krinkels »

Vanags wrote:bet starpcitu bez melnaa humora - gaajeejus vajag baidiit, jo - visi zinaam situaaciju, kad tramvajs apstaajas pieturaa un tad gaajeeji skrien uz braucamaas daljas. NOteikumos ir raxtiits, ka gaajeejiem atljauts iziet uz brauktuves tikai tad, kad tram pilniibaa apstaajies un atveeris durvis, taatad driikst arii braukt, kamer nav nometis mieraa un atraavis duris valjaa! Bet ko tie lohi gaajeeji dara? Tikliidz ierauga tram kilometra attaaumaa, taa lec uz celja! Un tadus pedinjus ir jaaaudzina! To arii daru, ir ko ievairiities un lamaatie katru reizi, bet forshi! :D Vieniigi gaidu, kad menti saaks piesiet bumbas, it kaa jau nav par ko, bet zinaam tak muusu mentuuru...
Pareizi Vanags.Ta tiakai tos kajamgajejus var parmaciit Sabrauks paris tad sakas skatities kur skrien. :lol:
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
Guest

Post by Guest »

Dafiga ir sabraukti, no ta jau vinji gudraki nepaliek ... :?
krinkels

Post by krinkels »

Jabrauc vairaak, intensiivaak un skalaak.
Zel pec tam autinjsh sasitas :(
<<S>>
Guest

Post by Guest »

krinkels wrote:Jabrauc vairaak, intensiivaak un skalaak.
Zel pec tam autinjsh sasitas :(
Vo vo in pectam vel autinjs jamazga... :cry: :lol:
Hamann

Post by Hamann »

freimo wrote:Wo kraani [censored]..!! :evil: :evil: :evil:

Image

Image

Image
Varbūt kāds no viņiem ir invalīds :?
Guest

Post by Guest »

GARIGIE KROPLJI... :evil: :evil: :evil: :oops: saku palikt ljauns... :oops:
viez
Admins

Post by viez »

vakar es (blakus seezh edza) ripinos ar savu sasisto evo2 pa aagenskalna ielu virzienaa uz dzirciema ielu. un sho divu lieu krustojumaa man iedegas zaljais un viens kraans ar sarkanu ceturto golfu momauc pa sarkano! daudz jau netruuka lai vinjam buutu saanos ielicis(ja rociiba atlaju var jau pa sarkaniem braukt , bet taa lai citiem netraucee)! Nu neko iespiezhu pedal to the metal un sadzenu to golfu.. taureeju shim aizmuguree, midzinu taalos un raadu faku ! shis nomet pa meemajiem un izlec triis taadi kuilji ap gadiem 35 un saak kauko dirst kriviski par to ka es vinjam faku esot paraadijis! man jau pohui .. man abas prieksheejaas durvis no aarpuses peec krasha atveert nevar :) un logs ar veras tikai 5 cm! es pa to spraugu shim dirshu pretiim ka iet vinsh dirst un lai iemaacaas kraasas atskirt! a tas aans man tikai par to faku piekasas! nu neko - es kaa jau intelektuaals cilveeks buudams pateicu - "ehh pashol ka ti nahui" un ieminu griidaa .. apbraucu golfu , jo visnh man staaveeja skeersaam priekshaa, un aizpleesu nafig no turienes!
Guest

Post by Guest »

viez wrote:vakar es (blakus seezh edza) ripinos ar savu sasisto evo2 pa aagenskalna ielu virzienaa uz dzirciema ielu. un sho divu lieu krustojumaa man iedegas zaljais un viens kraans ar sarkanu ceturto golfu momauc pa sarkano! daudz jau netruuka lai vinjam buutu saanos ielicis(ja rociiba atlaju var jau pa sarkaniem braukt , bet taa lai citiem netraucee)! Nu neko iespiezhu pedal to the metal un sadzenu to golfu.. taureeju shim aizmuguree, midzinu taalos un raadu faku ! shis nomet pa meemajiem un izlec triis taadi kuilji ap gadiem 35 un saak kauko dirst kriviski par to ka es vinjam faku esot paraadijis! man jau pohui .. man abas prieksheejaas durvis no aarpuses peec krasha atveert nevar :) un logs ar veras tikai 5 cm! es pa to spraugu shim dirshu pretiim ka iet vinsh dirst un lai iemaacaas kraasas atskirt! a tas aans man tikai par to faku piekasas! nu neko - es kaa jau intelektuaals cilveeks buudams pateicu - "ehh pashol ka ti nahui" un ieminu griidaa .. apbraucu golfu , jo visnh man staaveeja skeersaam priekshaa, un aizpleesu nafig no turienes!
:cool: :cool: :cool:
freimo
Admins

Post by freimo »

Laukos jau luksaforu naw taapee ari neatshkjir kraasas... :evil: :evil: :evil:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
wheels

Post by wheels »

:reeka: :reeka: :reeka: chali tu gan zvers esi!! bet cik esmu dzirdejis atgadijumus ka shitadi gudrishi ar salauztiem pirktiem staigajushi un no tadiem onkam mezhos begushi :shock: :mrgreen: labak butu jau samierinajies ar to faktu un braucis talak :) idiotu uz celjiem pietiek :wink:
viez
Admins

Post by viez »

nu un ja buutu es vinjam ielicis saanos tad visn vareetu staigaat ar lauztaam kaajaam vai sprandu! :) lohs konkreets tas kretiins bija! :reeka:
wheels

Post by wheels »

:roll: isteniba tu ciestu vairak 8)
viez
Admins

Post by viez »

nu jaa tas taads stiepjams gabals.. jo es ieliktu vinjam saanos tad es aptatos tur kur biju , savukaart vins ielidotu preim braucoshajaas mashiinaas!
Savukaart ja vinsh ieliktu man frontaali saanos, tad arii man buutu dirsaa.... labi bet tas jau ir kaa buutu ja buutu! :) run jau iet par to ka vish piesienas pie mana videejaa pirksta , kad pats apdraudeeja n-skaitu cilveekus .... kaa jau teicu .. ja grib , var jau cirst paari sarkanajiem , bet tikai tad kad nevienam netraucee...un nevienu neapdraud!
krinkels

Post by krinkels »

Viez.Vajadzeja man ari braukt pie tevis piviti turpinaat dzert.
Butu redzejis to shovu arii.
Bet ta ka tu biji dzeris tad tev bij poo, tie skutie :D
<<S>>
Mr.Red

Post by Mr.Red »

Tadi lohi....Ka man gribas sist tadus.... Lohu bars... Viez vajadzeja uzbraukt uz kajas... :))
LC 120
Vanags
Admins

Post by Vanags »

VieZ tu laikam neiebrauci, ko te viens jaunais cilveeks gribeeja izteikt un ko arii es saku - parasti shaadaas situaacijaas - kad liec pakalj un centies pieraadiit savu taisniibu vairak ciet Tu pats - tas ir - dabuu pa tauri. :D man prieks, ka evo2 durvis netaisaas valjaa!!!!
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
viez
Admins

Post by viez »

Vanags wrote:VieZ tu laikam neiebrauci, ko te viens jaunais cilveeks gribeeja izteikt un ko arii es saku - parasti shaadaas situaacijaas - kad liec pakalj un centies pieraadiit savu taisniibu vairak ciet Tu pats - tas ir - dabuu pa tauri. :D man prieks, ka evo2 durvis netaisaas valjaa!!!!
saproti ja buutu kaukaads krutais bembis vai mersis,kur vareetu paredzeet ka taadi kraani iekshaa seezh kuriem smadzenju nau.. tad jau skaidrs ka neliktu pakal , bet komon - GOLFS!
pac tachu arii cirti pakal tai vektrai kas aizpirda pie sarkanaa! :)
Protams ka es nezinaaju kas golfaa seezh , bet shitaadiem pidariem ir jaaceert pakal un jaatauree un jaaraada faks!

P.S. sodien minu pa barona ielu un peeknji baigi varu dzirdeet kaa riteni grab pret brugi un kaa motors ruuc! .. juutu kaukas nau labi!.. un jaa .. manas vadiitaaja durvis saak veerties valjaa! :reeka: nu taa es ar vinjaam ciinijos.. jo aiztaisiit vinjas nevareeja ,liidz kameer aizseeju vinjas ar piepiipeejamo vadu! :) pasham mezhoniigi reeka naaca!
viez
Admins

Post by viez »

Mr.Red wrote:Tadi lohi....Ka man gribas sist tadus.... Lohu bars... Viez vajadzeja uzbraukt uz kajas... :))

taalu no taa jau nabija! :)
Post Reply