Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
jā, Viktors ir leģenda. arī man sagādājis pāris neforšus brīžus kad taipusē vēl dzīvojuAlien wrote:pac labākais ka šis braukā ar 7to žiksi vēljoprojāmjuice6 wrote:jā, jā. neviens no viņa nebaidās bet respekts jau šāts tāds ir tomēr.
a noķert ta nevienu ar tādu nevar![]()
![]()

bet viņš nebrauc ar žiksi vairs, tagad esot dabūjis 318 Touring

350Z
- maiznieks.lv
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Micuks
Pa pa, sanāk ja es braucu ar 84Km/h tur kur atļautais 50Km/h tad tiesības uz pusgadu nost un sods no 250 lidz 500LsSmaLL wrote:Vinjsh pateic ka no 250 lidz 500 un tiesibas uz pusgadu nafik!!!
Es vinjam piedavaju 20bet pec tam sarunajam uz 100

Nēsmu iedziļinājies sodos

Nē, viņš teica "+", tas nozīmē, ka caur pilsētu džeks kodis uz 134Micuks wrote:Pa pa, sanāk ja es braucu ar 84Km/h tur kur atļautais 50Km/h tad tiesības uz pusgadu nost un sods no 250 lidz 500LsSmaLL wrote:Vinjsh pateic ka no 250 lidz 500 un tiesibas uz pusgadu nafik!!!
![]()
![]()
???
Nēsmu iedziļinājies sodosja tā tad ar steigu jāpērk "dačiks".

- Micuks
Monstrs wrote:Nē, viņš teica "+", tas nozīmē, ka caur pilsētu džeks kodis uz 134Micuks wrote:Pa pa, sanāk ja es braucu ar 84Km/h tur kur atļautais 50Km/h tad tiesības uz pusgadu nost un sods no 250 lidz 500LsSmaLL wrote:Vinjsh pateic ka no 250 lidz 500 un tiesibas uz pusgadu nafik!!!
![]()
![]()
???
Nēsmu iedziļinājies sodosja tā tad ar steigu jāpērk "dačiks".

Pie reizes, aizvakar braucu no vecmuteres uz mājām pastiepu uz 70km/h gāju „S” līkumā, protams, ātrums samazinājās.Pretīm brauca menti apmeta riņķī un sekoja kādu puskilometru pārbraucām pāri tiltam ārā no salas pirms krustojuma skatos spogulī kā tad ierubī migalks pārbaudīja papīrus un notinās. Laikam domāja ka kas nav kārtībā jo pēc šo pamanīšanas sāku brukt ļoti pareizi un precīzi ar 50mit.

- maiznieks.lv
psih-arno wrote:iemet normaalu linku!maiznieks.lv wrote:http://www.draugiem.lv/video/jaareedz..
aciimredzot muuusu widuu atrodas arii taaadi karstgalvji..

nauda sačakarē cilveekam praatu taapat kaa suudiigs daarznieks dobi.. 

sen jau izrunāta tēma..maiznieks.lv wrote:psih-arno wrote:iemet normaalu linku!maiznieks.lv wrote:http://www.draugiem.lv/video/jaareedz..
aciimredzot muuusu widuu atrodas arii taaadi karstgalvji..
http://www.iauto.lv/art/11334/4

p.s. tās ziņas ievotošanas laiku paskatījies ?
2006. gada 21. novembris 1:03 pm
Padomā pirms kaut ko dari!
- LL_gangzta
- Moderators
-
- Bender
formulējums "agresīva braukšana" ir tik slidens, ka sodu var uzlikt pat par to, ka uz luksafora esi pirmaisMonstrs wrote:Hmm, manuprāt, lai piesietu agresīvu braukšanu, jābūt pārkāptiem vismaz 2 punktiemVai es kļūdos?

bet ja no finansiālās puses, tad par līnijām šķiet ir 2 punkti un 40 Ls (neesmu pārliecīnāts - pats uzrāvos uz vienu nepārtraukto un saņēmu, par divām iespējams smagāk). par agresīvu braukšanu ir 250 Ls + punkti.
nākamreiz domāsi pirms šķērsot divas nepārtrauktās līnijas.
- Android
- Admins
Par 2 nepārtrauktām ir 2x40Ls un 2x2 soda punkti... tas ja vienā virzienā, ja turp un atpakaļ tad vēl x2hack11 wrote:formulējums "agresīva braukšana" ir tik slidens, ka sodu var uzlikt pat par to, ka uz luksafora esi pirmaisMonstrs wrote:Hmm, manuprāt, lai piesietu agresīvu braukšanu, jābūt pārkāptiem vismaz 2 punktiemVai es kļūdos?
bet ja no finansiālās puses, tad par līnijām šķiet ir 2 punkti un 40 Ls (neesmu pārliecīnāts - pats uzrāvos uz vienu nepārtraukto un saņēmu, par divām iespējams smagāk). par agresīvu braukšanu ir 250 Ls + punkti.
nākamreiz domāsi pirms šķērsot divas nepārtrauktās līnijas.

Reāli pilnīgi vienalga 1 vai 2 nepārtrauktās, jo 2 lieto uz ceļiem kur ir vairāk par 2 braukšanas joslām abos virzienos. Lieto lai atdalītu pretējās kustības joslas. Un viss. juridiski pilnīgi po viena vai divas.
Good morning? No such thing!