morgen! Rihy, man kaa pilniigam diletantam foto lietaas... (nopie..) jautaajums. Tev taas pashas bildiites ar autinjiem ir arii ar asumu visaa garumaa? tb taa lai abi ritenju diski buutu asi? shajaa gadiijumaa tas neattiecas uz 1 un 4to bildi. bet vispaabaa ir ok!
Morsitis wrote:morgen! Rihy, man kaa pilniigam diletantam foto lietaas... (nopie..) jautaajums. Tev taas pashas bildiites ar autinjiem ir arii ar asumu visaa garumaa? tb taa lai abi ritenju diski buutu asi? shajaa gadiijumaa tas neattiecas uz 1 un 4to bildi. bet vispaabaa ir ok!
bildes bildētas ar 70-200 optiku, tātad no attāluma, izņemot pirmo, tā ir ar platleņķi. nofokusēts tiek uz vienu punktu, bildēts ar atvērtu diafragmu, tādēļ tā ir, ka fonā viss paliek miglā. centos fokusēt uz tuvāko punktu.
6ec -> safochee tach rihy RS un ieliec kaadaa tjuningmagazin
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Fox wrote:6ec -> safochee tach rihy RS un ieliec kaadaa tjuningmagazin
ziemā nav jēgas, tumšs, viss netīrs utt.
jābildē pavasarī kad atkal būs uz R18 un uzlika priekšā. nebūtu tik kretīnisks laiks, pats jau būtu sabildējis kaut ko
Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.
Fox wrote:6ec -> safochee tach rihy RS un ieliec kaadaa tjuningmagazin
Var mēģināt, bet viņam tak nav (pašpaveikta) tjuninga pagaidām... Principā var uzrakstīt par Cosworth modeļa vēsturi + par Rihy auto, domāju ka "Forsāžai" būtu ok.
Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.