Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Clicks
Kandidāts uz BANu
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Clicks »

SpokS wrote:
diabl0_ wrote:Shodien atraavos pirmo sodu :oops: bet veiksmiigi... braucu uz lidostu, naacu no tilta lejaa, nemaz neskatiijos spidometraa, tik skatos zaljais viirinjsh iznaak uz celja un vicina zizli...damn, sapratu, ka aatrums.. :roll: pienaak un saka, shodien esot rekordists.. 86 atljauto 50 vietaa.. super! vismaz 40ls un 2 punkti pienaakas...bet nu bija sakariigs policists un par 10ls atlaida :priv: apsoliijos skriet praatiigaak.. :pai:
Cik esmu braucis, vinji vienmēr tur stāv.
tas toch .. arii esmu braucis .. vinji tur staav... + mashka shancee lidostaa vinja saka ka vinji gandriiz katru dienu tur ir!
paldies par uzmaniibu
diabl0_

Post by diabl0_ »

ments raada man taadu pabiezu protokolu kaudziiti un saka: redz, citreiz visu dienu nostaavam, neviens nepaarkaapj, shodien te pus stundu staavam, jau cik ir skreejushi, un tu esi rekordists shodien! Sods tev sanaak baigi bargs! minimaalais ir 40ls un 2punkti bonusaa :aljo: (tipa ar domu, ka tuliit :miileeties: ) ;) bet nu veiksmiigi :woohoo:
Android
Admins

Post by Android »

Tur pie lidostas viadukta zinu ka jamie stāv, man diezgan bieži sanāk braukt pie čoma -tipa uz viadukta virsū un uzreiz pa labi lejā atpakaļ centra virzienā. Tad es uzejot uz tā tilta minu cik iet - parasti ~110-120 var dabūt ārā un tad atkal pa bremzēm un pa labi lejā - tipa šis ātrumu manu redz bet apstādināt nevar jo es līdz viņam nedabraucu :D
Good morning? No such thing!
diabl0_

Post by diabl0_ »

Android wrote:Tur pie lidostas viadukta zinu ka jamie stāv, man diezgan bieži sanāk braukt pie čoma -tipa uz viadukta virsū un uzreiz pa labi lejā atpakaļ centra virzienā. Tad es uzejot uz tā tilta minu cik iet - parasti ~110-120 var dabūt ārā un tad atkal pa bremzēm un pa labi lejā - tipa šis ātrumu manu redz bet apstādināt nevar jo es līdz viņam nedabraucu :D
un redzeet no tilta augshas arii vinjus njifiga nevar! man viens buss gaaja pa priekshu, aiz vinja nekaa nevar redzeet, un nogriezaas pirmstam pa labi, es aizgaaju taisni, tik skatos, viens ments ar radaru tumshajaa plashkjii, otrs jau starp joslaam staav zaljajaa vestiitee un vicina striipaino kocinju..nometu pa meemajiem un apstaajos malaa, ko citu dariit ;)
Kaneeps
VW Golf IV

Post by Kaneeps »

diabl0_ wrote:
Android wrote:Tur pie lidostas viadukta zinu ka jamie stāv, man diezgan bieži sanāk braukt pie čoma -tipa uz viadukta virsū un uzreiz pa labi lejā atpakaļ centra virzienā. Tad es uzejot uz tā tilta minu cik iet - parasti ~110-120 var dabūt ārā un tad atkal pa bremzēm un pa labi lejā - tipa šis ātrumu manu redz bet apstādināt nevar jo es līdz viņam nedabraucu :D
un redzeet no tilta augshas arii vinjus njifiga nevar! man viens buss gaaja pa priekshu, aiz vinja nekaa nevar redzeet, un nogriezaas pirmstam pa labi, es aizgaaju taisni, tik skatos, viens ments ar radaru tumshajaa plashkjii, otrs jau starp joslaam staav zaljajaa vestiitee un vicina striipaino kocinju..nometu pa meemajiem un apstaajos malaa, ko citu dariit ;)
vasara tiesi taja pasa vieta man draugu panema ciet, ar tiesi tadu pasu atrumu - 86, bet tad vinam prasija 20Ls, bet beigas nokauleja uz 15Ls... 8)
drumer

Post by drumer »

Nestaav vairs vinji tur taa kaa saakumaa staaveeja,vai ir menti vai nav var pateikt peec sarkanaa taksha tomaatinja,ja tas velk,tad viss tiirs 8)
drumer

Post by drumer »

Aa un briidinaajums tiem,kas regulaari baruc uz IMANTU paari tiltam - viens ments uz tilta ar radaru otrs tur lejaa nobraucot(kur parastI) un visus veiksmiigi :miileeties:
Guest

Post by Guest »

drumer wrote:Nestaav vairs vinji tur taa kaa saakumaa staaveeja,vai ir menti vai nav var pateikt peec sarkanaa taksha tomaatinja,ja tas velk,tad viss tiirs 8)
nevari man luudzu paskaidrot, kas tas taads? :?
EIMZ

Post by EIMZ »

drumer wrote:Nestaav vairs vinji tur taa kaa saakumaa staaveeja,vai ir menti vai nav var pateikt peec sarkanaa taksha tomaatinja,ja tas velk,tad viss tiirs 8)
jaa, man arii interesanti uzzinaat :?
Image
Kaneeps
VW Golf IV

Post by Kaneeps »

vai tad neviens no jums nav bijis lidosta??? tur tak pilns ar tiem taksiem - sarkaniem renault scenic...
drumer

Post by drumer »

Nu taksis renault megane jaunaa :D sarkanais tomaatinjsh :wink:
Mikuzz

Post by Mikuzz »

Sarkanie takshi kuri visu laiku tuseejas pie lidostas... :lol:
Mikuzz

Post by Mikuzz »

Atkaartojos bish :oops: ...nu nekas 8)
Andry

Post by Andry »

Shodien mani paneema uz 13. janvaara ielas par braukshanu pa sabiedriskaa transporta joslu, sods 30Ls un 1 soda punkts, tikai kad prasiiju kur bija ziime vinsh teica, ka celja malaa, bet tur ir 3 joslas, peec tam skatiijos tur ir noraade tikai vienai joslai, vai tad nevajag buut noraadei uz katru joslu?
ImageImageImage
ID51
dms

Post by dms »

Andry wrote:Shodien mani paneema uz 13. janvaara ielas par braukshanu pa sabiedriskaa transporta joslu, sods 30Ls un 1 soda punkts, tikai kad prasiiju kur bija ziime vinsh teica, ka celja malaa, bet tur ir 3 joslas, peec tam skatiijos tur ir noraade tikai vienai joslai, vai tad nevajag buut noraadei uz katru joslu?
nu katraa zinjaa taa ziime ir pietiekami saprotama...patiesiibaa biezji tur sanaak braukt, un BESII AArAA tie, kas ignoree, vai neieveero to ziimi, ka labaa josla ir tikai autobusam, a peec luksafora lien atpakalj, jo uz taas joslas parasti mashiinas staav un nav kur likties... :evil: :evil: :evil:
pedālis grīdā...
Hellboy

Post by Hellboy »

Kaneeps wrote:
diabl0_ wrote:
vasara tiesi taja pasa vieta man draugu panema ciet, ar tiesi tadu pasu atrumu - 86, bet tad vinam prasija 20Ls, bet beigas nokauleja uz 15Ls... 8)
Es ari tur esmu maksajis, ari man atrums bija 80-90 isti neatceros, toreiz samaksaju 10Ls, runaju ar vinu kadas 10 sekundes, pateicu, ka steidzos uz lidostu un iedevu apdrosinasanu ar 10Ls!!!
Es pērku, nevis pārkāpju noteikumus :D
Image
Vikmanis

Post by Vikmanis »

vakar panjeema 50 zonaa uz 80. saka : ''sodinsh 10ls buus''.
seko jautaajums vai nevareetu ko sarunaat : 5ciiti dod un buus ok. ok, skatos makaa, tikai chiriks. nu neko, iedevu chiriku un gluzhii kaa veikalaa izdeva pieciiti. abi veel paspeejaam iereekt par to prikolu :D
Hellboy

Post by Hellboy »

Vikmanis wrote:vakar panjeema 50 zonaa uz 80. saka : ''sodinsh 10ls buus''.
seko jautaajums vai nevareetu ko sarunaat : 5ciiti dod un buus ok. ok, skatos makaa, tikai chiriks. nu neko, iedevu chiriku un gluzhii kaa veikalaa izdeva pieciiti. abi veel paspeejaam iereekt par to prikolu :D
Nu gan tev labi menti 30 km/h parkapums un tikai 10Ls man liekas ka oficialais ir 20-40Ls un 1 vai 2 punkti!!! :neka: :neka:
Es pērku, nevis pārkāpju noteikumus :D
Image
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

Hellboy wrote:
Nu gan tev labi menti 30 km/h parkapums un tikai 10Ls man liekas ka oficialais ir 20-40Ls un 1 vai 2 punkti!!! :neka: :neka:
man bija 10 ls + 1 punkts
pakjeera vasaraa braucot gar kkadu skolu uz 80
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
diabl0_

Post by diabl0_ »

Hellboy wrote:
Man bija 86 atljauto 50 vietaa, vinjsh teica, minimaalais ir 40ls un 2 punkti.. :roll:
Locked