Vajag viedokli par priekshejo bamperi
Moderator: Focus
- flexxracing
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Pīpējot, jo ja Tu domā, ka 3 variants būs vieglāks, tad maldies. Pofig, kā taisi, jo grūti būs tā vai tā.Bembijs wrote:nolaapiits, man pasham arii tas otrais variants sak patik, bet to buus baigi gruutak uztaisiit par augsha mineeto
Visvieglāk ir nedarīt neko

Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work
ID 123
ID 123
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
treshais variants ir mazliet pielabots stock bamperis, es panjemshu esosho un biki pielaboshu sanaaks tieshi taads kaa vajag. ar tas otrais variants principaa no nulles jamauc augshaa.Mr. FriX wrote:Pīpējot, jo ja Tu domā, ka 3 variants būs vieglāks, tad maldies. Pofig, kā taisi, jo grūti būs tā vai tā.Bembijs wrote:nolaapiits, man pasham arii tas otrais variants sak patik, bet to buus baigi gruutak uztaisiit par augsha mineeto
Visvieglāk ir nedarīt neko
Re: Vajag viedokli par priekshejo bamperi
Beigās to fordu būsi jau tā izpurgājis, ka pa velti viņu nevienam nevajadzēs un [censored] cik savu sviedru un visu pārējo esi ielicis. Nu [censored] šitādās galējībās iet ar orionu? Vot nesaprotu es tādus cilvēkus...Bembijs wrote:te buus aptuvena skice:
izmantojot esosho bamperi ir doma panaakt kaut ko liidziigu :
Original ///M piekritējs, edzulis.
- Briedis
- Mondeo ST 220
Re: Vajag viedokli par priekshejo bamperi
Nekas nebuus izpurgaats, shuunings nebuus, tapeec jau arii par katru detalju veelos ieguut peec iespeejas plashaaku viedokli.Edzulis wrote:Beigās to fordu būsi jau tā izpurgājis, ka pa velti viņu nevienam nevajadzēs un [consored] cik savu sviedru un visu pārējo esi ielicis. Nu [consored] šitādās galējībās iet ar orionu? Vot nesaprotu es tādus cilvēkus...
A par patereeto laiku es nesuudzos. Protams ka tas nekad neatmaksaasies. Es taaadaa veidaa atpuushos.
- Briedis
- Mondeo ST 220
Tad nu esmu kjeeries pie formas veidoshanas.
Tests iebraukshana garazhaa un izbrauksha no taas veiksmigi izpildiits (lai gan ar priekshu man iebraukt neizdodas, atpakaljgaitaa var)

Tests iebraukshana garazhaa un izbrauksha no taas veiksmigi izpildiits (lai gan ar priekshu man iebraukt neizdodas, atpakaljgaitaa var)

Last edited by Briedis on 28 Sep 2005, 23:12, edited 1 time in total.