Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Android »

talants wrote:Vakar ap 19.00 braucot pirms rigas(marupes) viadukta paveras visnotalj interesants skats. mala staveja tris 5tas bembuhas un bars ljooooti resnu 4iganu un tie stopeja mashinas(pat ludzas ar rokam lai apstajas). Pirmaa doma nebija nekada slikta - braucis 4iganu klans un kaut kas noticies. braucu talak un pec 2km tikai celja otra malaa(ari pirms viadukta sanak) tieshi tada pati aina. njaa tad iedomajos kas notiek ja pie vinjiem apstajas.
shodien no drauga dzirdeju kad tie tur jau nestavot pirmo reizi. tas ari manijis vinjus. ari jurmalas shoseja vinjiem milja un pat tiem ir dota iesauka.
kads nav ko dzirdejis vai ari ar kada veida negjelibam vinji ndarbojas? atnjem car vai tikai ta pat aplaupa??? :reeka:
Ir bijusi saskarsme. Parastais teksts - aizdod benju līdz benzīntankam. Ja nav benja tad palūdz $$ un piedāvā iepirkt no viņiem visāda šmotkas. Vobšem viss notiek tik ātri (kā jau čigāniem) ka tikai pēc tam attopiez ka esi par 10Ls zapircis veselu kaudzi nevajadzīgu lupatu :roll:
Good morning? No such thing!
freimo
Admins

Post by freimo »

Tie kas klausaas SWH zin ka tiem drankjiem jaabrauc garaam... Tur par winju atrashanaas wietu zinjo regulaari.. :cool:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Bastard
Moderators

Post by Bastard »

Atveram šīs dienas DIENAS 3.lpp un lasam atkal par Dundagu! :?
Brāļiem P. pievienojās Ivo Jaunzems. :roll:
Image
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

Bastard wrote:Atveram šīs dienas DIENAS 3.lpp un lasam atkal par Dundagu! :?
Brāļiem P. pievienojās Ivo Jaunzems. :roll:
gan jau veel kaads pievienosies :wink:
pilna pasaule ar taadiem izdzimtenjiem :dusma:
Guest

Post by Guest »

dodamies uz draugiem.lv :D
ELL

Post by ELL »

Tātad, ir sestdiena, braucu centra virzienā pāri saliniekam, nonāku krustojumā ar Satekles ielu, stāvu labā joslā,kas nogriežas pa labi,gaidu kad iedegsies zaļais, blakus pieripo kaut kāds zilas krāsas e30 ar pareizām sejām salona. fonā šim skan kaut kas līdzīgs ČORNIJ BUMER bla bla bla, koroč krutie 8), šie gāzē un lūr uz mani, ķip skrienamies, mēs krutie utt, paiet kāds mirklis mana josla izkustās, un mans do pa gāzēm, urļiks tā bij ar mani aizrāvies ka uzsāka braukšanu vienā laikā ar mani, tik viņa josla vēl stāv un skriešanas šim beidzās AUDI dirsā, es tik prom braucot uzpīpināju un uzmetu pa avareijkām, bet situācija bij super rēcīga :reeka:
EV-325 + EL-939 + EL-7900
Bastard
Moderators

Post by Bastard »

Respect BMW šoferim! :D Skats noteikti bija labs! :wink:
Image
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

to gan es gribeetu redzeet!
droshvien buutu liiks no smiekliem :reeka:
ELL

Post by ELL »

Tas bij pirmais BMW kuru izkodu ar pirmo robu :reeka: :reeka: :reeka:
EV-325 + EL-939 + EL-7900
Android
Admins

Post by Android »

5dien gadījāz nepārāk patīkama šaize - ar čomu (ar viņa darba astru '2002) braucām uz statoilu juglā. Braucām caur pagalmiem, lai nav pa sastrēgumiem jāmočī (tīri laba braukšana). Nonākam pie galvenā ceļa, protamz zīme "a nuka dodiet ceļu". Priekšā stāv a80 burbuliz. Pa kreisi no mūsu iebrauktuvez autobusu pietura kurā kāreiz vienz autobuss bija apstājiez. Auģiks izlien līdz ielas vidum, bet tad iečeko ka autobusam močī garām kaukāds tēls ar landcruiseru. Protams ka šim jāvācāz nost, ko šis arī dara - ieštepselē atpakaļgaitu un do pa pedāļiem. Protamz par to ka aiz viņa stāvējām mēz džeks laikam nebija iedomājiez. Karoč manz čomz pēdējā brīdī arī padeva apakaļ, bet nelielz buc tomēr bija. Izkāpjam ārā - no auģika izkāpj divi tēli (pēc pederastiem nezkāpēc izskatījāz :neka:) - uzbrēcam šiem ka spoguļoz arī jāskatāz - šis pēkšņi stumj tekstu ka "ja smatrel, tam mesto jescho bilo". Vobšem labi ka čoms paspēja padot apakaļ, citādi buferiz droši vien ka būtu zaplēsts, tā tikai drusku apskrambātz. Incanti vai būtu reāli pierādīt ka nevis mēs viņiem pakaļā ielikām bet gan viņi deva apakaļgaitā un neskatījāz?
Krancis

Post by Krancis »

Android wrote:5dien gadījāz nepārāk patīkama šaize - ar čomu (ar viņa darba astru '2002) braucām uz statoilu juglā. Braucām caur pagalmiem, lai nav pa sastrēgumiem jāmočī (tīri laba braukšana). Nonākam pie galvenā ceļa, protamz zīme "a nuka dodiet ceļu". Priekšā stāv a80 burbuliz. Pa kreisi no mūsu iebrauktuvez autobusu pietura kurā kāreiz vienz autobuss bija apstājiez. Auģiks izlien līdz ielas vidum, bet tad iečeko ka autobusam močī garām kaukāds tēls ar landcruiseru. Protams ka šim jāvācāz nost, ko šis arī dara - ieštepselē atpakaļgaitu un do pa pedāļiem. Protamz par to ka aiz viņa stāvējām mēz džeks laikam nebija iedomājiez. Karoč manz čomz pēdējā brīdī arī padeva apakaļ, bet nelielz buc tomēr bija. Izkāpjam ārā - no auģika izkāpj divi tēli (pēc pederastiem nezkāpēc izskatījāz :neka:) - uzbrēcam šiem ka spoguļoz arī jāskatāz - šis pēkšņi stumj tekstu ka "ja smatrel, tam mesto jescho bilo". Vobšem labi ka čoms paspēja padot apakaļ, citādi buferiz droši vien ka būtu zaplēsts, tā tikai drusku apskrambātz. Incanti vai būtu reāli pierādīt ka nevis mēs viņiem pakaļā ielikām bet gan viņi deva apakaļgaitā un neskatījāz?
Nu tāda neforša situācija - pirmkārt jau nevajag kustēties no vietas - tjipa pēc lauskā pateikt, bet ja to nav tad vienīgais paliek liecinieki - vislabāk tādi kas neizskatās pēc taviem draugiem :) (Tantiņas, autobusa šoferis u.c. meža zvēri).
Ja tas neizdodas, tad vari mēģināt nokārtot šo lietu po mužeski :twisted:
VOLVO FOR LIFE!
Gatis

Post by Gatis »

Android wrote:5dien gadījāz nepārāk patīkama šaize - ar čomu (ar viņa darba astru '2002) braucām uz statoilu juglā. Braucām caur pagalmiem, lai nav pa sastrēgumiem jāmočī (tīri laba braukšana). Nonākam pie galvenā ceļa, protamz zīme "a nuka dodiet ceļu". Priekšā stāv a80 burbuliz. Pa kreisi no mūsu iebrauktuvez autobusu pietura kurā kāreiz vienz autobuss bija apstājiez. Auģiks izlien līdz ielas vidum, bet tad iečeko ka autobusam močī garām kaukāds tēls ar landcruiseru. Protams ka šim jāvācāz nost, ko šis arī dara - ieštepselē atpakaļgaitu un do pa pedāļiem. Protamz par to ka aiz viņa stāvējām mēz džeks laikam nebija iedomājiez. Karoč manz čomz pēdējā brīdī arī padeva apakaļ, bet nelielz buc tomēr bija. Izkāpjam ārā - no auģika izkāpj divi tēli (pēc pederastiem nezkāpēc izskatījāz :neka:) - uzbrēcam šiem ka spoguļoz arī jāskatāz - šis pēkšņi stumj tekstu ka "ja smatrel, tam mesto jescho bilo". Vobšem labi ka čoms paspēja padot apakaļ, citādi buferiz droši vien ka būtu zaplēsts, tā tikai drusku apskrambātz. Incanti vai būtu reāli pierādīt ka nevis mēs viņiem pakaļā ielikām bet gan viņi deva apakaļgaitā un neskatījāz?
To nevaretu pieradit !!! Ja nu vienigi caur tiesam, ekspertizem un loti daudz lieciniekiem!!!
Lai arī cik bagāts būtu cilvēks, tik un tā viņam būs tikai puse no tā, ko viņš vēlas...
http://www.printera.lv
GO BIG OR GO HOME
Android
Admins

Post by Android »

Nu skaic. Ta labi ka čomz pamanījāz padot apakaļ. un vēl pēc tam nācāz nodarbotiez ar vandalismu - biju paņēmiz no tā čoma golpu - tipa gludās ručkas uztaisītas, slēdzenez nahrenizētas, bagāžnieks arī nogludināc, taisās no iekšaz. Un protamz ka siģene sagļukoja un neparko negribēja taisīt vaļā durviz. pusotru stundu mocījām, visādi izmēģinājāmiez, bet nekā. Nācāz aizņemtiez no kolēģa āmuru un izsist pakaļējo trīsstūra lodziņu. It kā jau figņa - maksā 2Ls, bet tomēr kaukā nepierasti savu auto dauzīt ar āmuru. Un stulbākaiz tas, ka pēc tam tā siģene akal sāka normāli strādāt :evil:
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

Android wrote: Un stulbākaiz tas, ka pēc tam tā siģene akal sāka normāli strādāt :evil:
:reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Lady Lover
krinkels

Post by krinkels »

Man pirms 2 meneshiem ari viens vecs losis ar VW Jeta atpakalgaita iebrauca purna. Shim nekas, a man bufers bez krasas palika ( laikam tapec ka vinjam bij akjis)
Nekas, parunajamies , man tieshi lidzi bij saskanjota pazinjojuma veidlapa aizpildijam, shis piekrita ka vainigs un shkjiramies.
Viss bij ok.
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
Android
Admins

Post by Android »

krinkels wrote:Man pirms 2 meneshiem ari viens vecs losis ar VW Jeta atpakalgaita iebrauca purna. Shim nekas, a man bufers bez krasas palika ( laikam tapec ka vinjam bij akjis)
Nekas, parunajamies , man tieshi lidzi bij saskanjota pazinjojuma veidlapa aizpildijam, shis piekrita ka vainigs un shkjiramies.
Viss bij ok.
A kur var tās veidlapaz dabūt? Un kur var izlasīt instrukciju kā tās lapaz jāpielieto (ok, kā krūmoz pielietot zinu :D )
Janchux
Admins

Post by Janchux »

Android wrote:
krinkels wrote:Man pirms 2 meneshiem ari viens vecs losis ar VW Jeta atpakalgaita iebrauca purna. Shim nekas, a man bufers bez krasas palika ( laikam tapec ka vinjam bij akjis)
Viss bij ok.
A kur var tās veidlapaz dabūt? Un kur var izlasīt instrukciju kā tās lapaz jāpielieto (ok, kā krūmoz pielietot zinu :D )
veidlapa ir pie apdroshinaataajiem un ja nemaldos arii benziintankos!:) A lietoshanas pamaciiba ir uz pasham veidlapam!!! :wink:

Man vienu ieshkjiira, kad KASKO njeemu!:)
Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
Android
Admins

Post by Android »

Būšu statoilā vajadzēs paņemt. Ja nu gadienā gadās ka vajag uz krūmiem :D:D:D
krinkels

Post by krinkels »

A uz tas veidlapas viss siki un skaidri uzrakstits.Pat domaju ka losis saprastu.
A man abdroshinataji iedeva pec iepriekshejas avarijas.
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
viez
Admins

Post by viez »

nezinu varbuut ne sheit vajadzeeja raxtiit, bet nu jaunu topicu ar nav veerts taisiit valjaa..

well kaa jau ikdienu .. seezhu kaadaa no riigas krkjiem .. logs valjaa sauliite spiid.. te hops .. pie mana atveertaa loga paraadaas kaukaads mazpacmitgadiigs skikjis un dod kaukaadas reklaamas.. ok ... situaacijaa jau nekas neparasts nau .. agraak mazgaaja logus .. tad tigoja SM reklama .. tagad daaljaa bukletus.. bet ne par to runa.. runa par to ka vinas tur skraida pa otraas joslas kreso pusi kad pa preteejo joslu notiek dziiva satiksme.. vai tieshaam vairs nav citu veidu kaa izdaliit broshuuras ?? kapec maziem skukjiem(13-15 gadi ) ir jaaskraida starp braucoshaam mashiinaam? ar kuru galu domaa vinju darba deveejs un kur skataas CP??? :roll:
Post Reply