JackalEar wrote: ↑24 May 2025, 08:39
juriz wrote: ↑24 May 2025, 07:58
Itālis tagad brauks ilgi un laimīgi, jo viss salabots
...
Kamera pagriežas pret salveti, kurai trūkst gabaliņš stūrī.
Subtitri Linkin park pavadījumā.
Paldies, bik izspljavu kafiju
RaL wrote: ↑24 May 2025, 16:20
Ir tāds nedaudz skumīgs stāsts...

īpašumā auto vairāk kā gadu, iegrūsts kaudze naudas, bet izskatās, ka nav sanācis pat kārtigi pabraukt/izbaudīt. Vai arī šeit nav stāsta patīkamā/interesantā puse atspoguļota?
Nu par interesanto pusi es jau uzrakstiju savas pardomas

kadus ~7k nobraucu, gan dailiyaa, gan dabuju paspoleet un pakramet. Ka dailys zajebis, bet vikenda izbraucienos ar savu tricaru keru lielaku prieku, jo emkai kamer nedod ruchkaa sajuta it ka brauc uz darbu. Kad dod ruchkaa, tad tipa ir nais, bet nu tam auto visa disene sakas pie atrumiem kur tiesibas ir gone. Sanaca protams ari atvilkt, bet neesmu cilveks kas regulari pis 200+. Lidz tiesibu papishanas atrumam tricars visu dara plusminus tapat tikai smird un krataas

Lidz trasei gan diemzhel netiku. Juzeris uututuuu man kkad piedavaja braukt lidzi uz peernavu, bet sanaca ka tas iekrita momentaa kad tik tikko biju piebraucis motoru uuun pirmaa doma bija “ble ja nu klanis izlien”. Tas ari bija moments kuraa sapratu ka jatirgo nost, jo nu naah man tadu auto ar kuru miziens braukt trasee.
Un yes, velvienu tadu remontu pacelt nevaretu, tapec velme risket nebija. Jau ar pirmo nebiju rekinajies