Riitvara GER JAP savienība
Re: Riitvara GER JAP savienība
Nu es kā reiz esmu gandrīz 7 gadus nobraucis ar vecais labais 81kw iekš Passat. Labs motors, bet nu es viņu nopirku atgrieztu (īstais nobraukums ~ 400k km) un pardevu ar 600k km, bet tajā laikā paspēju nomainīt galvas blīvi (beidza dzīvi) un pie viena visu galvu ar sadalenem, vārstiem, kompensatoriem utt, jo reizēm tukšgaitā viens cilindrs piekliboja. Augstspiediena sūknim visas blīves jo dīzeli sāka spiest pa visām malām ārā it sevišķi ziemā, turbīnas ģeometrija visu laiku auga ciet ( nezinu kāpēc, varbūt turbīna pati laida eļļu garām), problēma beidzās kad turbīnu nomainīju, protams pret lielāku no pd130 motora, pa vidam mirstoši temperatūras devēji kas apgrūtināja iedarbināšanu. Tad vēl Vācijā uz bāņa nomira ģenerators, bet es kā kārtīgs partizāns pirmajā stāvlaukumā ātri pieskrūvēju oglītes šķībi, ka tik vēl ir kontakts ar rotoru un lādē, tā vēl nedēļu nobraukāju līdz uzlodeju jaunu slip ring un ogles ģeneratoram. Beigās sāka grabēt divmastnieks un tad es izlēmu ka laiks to auto tirgot tālāk, jo pēc teju 7 gadiem kaisle bija zudusi.
Stāsta morāle ir tāda, ka vecs auto ir vecs auto, un viņi visi prasa remontus. Un laikam pēdējo 13 gadu laikā, puse no laika ar vecais labais braukta, otra puse ar diviem BMW neuzticamais dīzelis, uz ceļa paliku vienu reizi, kad vecais labais VW sūkņa motors ūdenssūknis izdomāja pateikt čau. No maiņas labi ja 30k km bija nobraukti kad gultnis izjuka. Bet nu tā nebija oriģinālā detaļa, tā kā nevaru daudz dirst, pats vainīgs.
Stāsta morāle ir tāda, ka vecs auto ir vecs auto, un viņi visi prasa remontus. Un laikam pēdējo 13 gadu laikā, puse no laika ar vecais labais braukta, otra puse ar diviem BMW neuzticamais dīzelis, uz ceļa paliku vienu reizi, kad vecais labais VW sūkņa motors ūdenssūknis izdomāja pateikt čau. No maiņas labi ja 30k km bija nobraukti kad gultnis izjuka. Bet nu tā nebija oriģinālā detaļa, tā kā nevaru daudz dirst, pats vainīgs.
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Topika update 10/10, parecu un paraudaju, paldies. TDI > viss pārējais. Kad miatā būs vecajs labajs motora swaps?
- petka17
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE REĀLI, OFFERED BY VECAS BEHAS
Paldies. Lielisks topiks!
Es domāju, ka katrs no šejieniešiem, kas ir pēdējos gados bijis īpašnieks vecam BMW, lasot šo topiku tevi saprot
Paldies. Lielisks topiks!
Es domāju, ka katrs no šejieniešiem, kas ir pēdējos gados bijis īpašnieks vecam BMW, lasot šo topiku tevi saprot
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
- AtmoBenzin
Oh jā!
Ļoti kvalitatīvs stāsts par vidējā behas īpašnieka pieredzi! Paldies Ritvar!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Paldies. Šis bija tiešām izkalidējoši.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- UldisUldis
- Been thanked: 4 times