Sveiki biedri! Jāiemet atjauninājums šim topikam. Sākšu ar izdedzi no viena nenormāli hijova pasākuma, te pat Ventspilī.
[youtube]
https://youtube.com/shorts/KVDMqKRkKVE?feature=share[/youtube]
Tāa, pa lielam H nomētajas visu ziemu pie darba āra, bet protams pirms ziemas darāmo plānu saraksts bija liels.
Sanāca tā, ka sagaidīju pavasari nepieķeroties H un tad sapratu, ka čista pēdejais laiks kko sakt. Tāpēc sāku ar iemeslu, kādēļ noliku viņu ziemas miegā ātrāk.
Atadu garāžā veco 63,5mm izplūdi, kuru noņēmu senāk pirms TA un tā arī atpakaļ netliku. Izdomāju viņu sabūvēt kopā ar 4-1 zirnekli un galā stock klusinātāju.
Tas arī pa lielam tik aizdarīts, bet iegūta nenormāli pretīga skaņa dēļ stock klusinātāja galā. Rezonēja un bundžas skaņa bija nenormāla, bet ar tādu visu sezonu, t.i līdz jūlijam nobraucu.
Tālāk gribēju pieķerties salonam. Speedo adatas kuras krāsoju 8.gadus atpakaļ bija dirsā un pečkas panelī liktie sarkanie LEDi ar bija nomiruši un pēdējas dzīvai mirgoja. Adatas dabūju citas, kuras nokrāsoju kā pienākas, nevis, ka var. Saķeres grunts un bāzes krāsa (lemon yelloy (laikam))
Pašam speedo apgaismojuma lampiņas arī nebija īstās. Orģinālas ir T6.5, bet LV bodēs tādas nemaz nēeksistē. Tāpēc pasūiju T6,5 lai varētu nomainīt LV dabūjamās T5 kuras ir pa švaku šiem speedo.
Pečkas paneli, ar veicu eksperimentus. Gribēju amber toni, kas ir JDM yo. Atadu, ka puikas Statos krāso kkada mustang krāsa parastās un liek iekšā. Ok, nopirku krāsu, nopūtu, ieliku bet rezultāts sūds (štata puika protams sajūsma, bļauj ka 1:1 OEM). Sāku meklēt OEM, ko iebāzt. Atradu, ka zajebis esot no DC2 Integras viņas. Caur dts pasūtiju, gaidiju 3 mēnešus, jo laikam pa pēdējam noliktavām centās sakasīt divas lampiņās, kuras 7e/gb.
Tad vel atlika JDM amber yo pulkteņa apgaismojums, kas man jau bija, bet atjaunoju viņu ar TikTak iepkaojuma hack. (bildē vecais hack, jauno nenofočēju, ka nostiprina tiktak stikliņu...
Un tad beigās ieguvu beidzot baudāmu apgaismojumu salona. (Pioneers ar sakruķīts uz AMBER yo apgaismojumu)
Tad sanāca iecelt donoru ar domum, kko notirgot un atstāt, kā sīkumu donoru vai nākotnē pat uzcelt Civic Coupe. Iepērkot šo miseni, visi baigi sapriecāja, ka BEIDZOT būvēšu kupeju un heč sūtis pensijā, bet man kupejas necepī, jo visiem cepī..

Sākumā likās, ka ok būris. Pārvār arkas, sliekņus un piss, bet realī viss kūdra zem piķi un grubuli kas tur biezā kārtā sapūsts..
Viena lieta kas noderēja hečam no šis kupejas bija vidus konsule nesafista. Par to gan priecīgs.
Tad "itkā" bija gatavs sezonai, bet man ļoti traucēja dzīvot priekšēja bampera stāvoklis. Tā kā bija plānots uz viņa likt pasūtīto Spoon lūpu, kura būtu svaigi spīdīgi sakrāsota, vajag arī bamperi sakopt. Bampers ir OEM, nesaplēsts, kas mūsdienās ir zelta cenā Civic hečam. Tapēc arī šo pašū taisiju.
Visu krāsu līdz plastmasai noslīpēju un vietās, kur nāk restes, krāsu ņēmu pat nost ar smilšu strūklu līdz ieguvu tīru plastmasu.
Pašu Spoon lūpu gribēju modificēt, nogriežot nost to ?plauktiņu?? kas uzsēžas uz lielas bamper sestes malas. Pa lielam viņa domāta, lai tā lūpa vispār turētos uz bamperi, bet bija štuks par kostom kronštein.
Rēcīgs stāsts pa visam sakarā ar lūpu. Tā kā biju viņu uzmetis uz H, tā ar atstāju ar diviem šurupiem nostiprinātu, lai stiepjās tas PU materiāls. Gribēdams izkustināt H ziemas miegā, izbraucu pa teritoriju un aizmirsu, ka priekšā lūpa, kas ļoti mazemina klirensu... Rezultāta, es viņu un bedres norāvu un pārbraucu pāri.
[youtube]
https://youtube.com/shorts/UacS064LxAs?feature=share[/youtube]
Uz lūpas pat bija atraodama dzeltenā krāsa no stabilizātor stieņa...

Ok, tas sūds, lūpa dzīva, jamēgina sapsist #2 ņemot rokas fleks, griežot nost lieko gaļu.
Te kostom stirpinājums.
Un lūpa ir bez tās pretīgas malas un turās stingri..
Tad vienu rītu braucot ar Šarānu uz veikalu, izdomāju atklat sezonu ar H, tik bez bamprei.
Labi, atpakaļ pie bamperi. Bampers tika nokrāsots, restes ar struktūr krāsu nopūštas, lūpa melnajā pigmentā.
Tad vienam lakojot lukturus, sarunāju, ka viņš man uzceps tās TYPE ONE uzlīmes un tad bampers ar lūpu bija pilnība gatavs.
Tā pa lielam vasara tik abraukta, priecajoties par bamperi un lūpu.
Vasaras beigās arī tika nosvinēta 8.gadu kopdzīve.
Tad sanāca dabūt alumīnija LCA ar beigtām buksē. Nopirku pļutkas krāsas dildo, satikos ar vietējo virpotāju un tapa rezultāts kas vel nav uzstādīts uz mašīnas. P.S daudzi piepisās, kur uz kapota H zīmīte, tas to beidzot pielīmēju atpakaļ. Viss vienā bildē skatāms.
Tad vel dabūju OEM Honda Access lūkas difuzru. Man viņš sākumā nepatika, uzliko jo JDM yo, bet nu pierasts un pat nost neplānoju ņemt.
Tad kopš man iepisa tā ķiršu sarkanā Jetta bamperī, meklēju citu OEM bamperi, kurš nebūt remontēts vai krāsots. Nekur nebija, visi sapisti līdz brīdim dabūju. Bildē jau puscēļa uz zilu.
Tad jūlija beidzās TA un nometu viņu pie mājam, jo īsti laika braukt nesanāca un domaju sezonu noslēgt. Bet tad kkad septembrī laikam tomēr sagatavoju viņu TA, izgāju pa nullēm un aizbraucu uz to Ventspils pasākumu, kur pa lielam savācamies Hondisti lai papļāpātui savā starpā, nevis piedalītos pasākumā.
Pa lielam priekš TA jāizņem bija ledi tuviem/tāliem un jāpārliek gabarīti EDM versija, nevis kā man orģināli USDM.
Pa vidu visam šim, čomam uzbūvēju Civic. Garam un ilgam Samuraja ceļam izgāja cauri ar viņu, bet nu 1,5 gada laikā Honda gatava.
Tad es viņu ieliku "ziemas miegā"
Turpinājums sekos.. Jau top!