Šitā bilde laba, garām ejot neienāktu prātā, ka tur nedzīvo brits. Autoparks pēc britu labākajām tradīcijām

Šitā bilde laba, garām ejot neienāktu prātā, ka tur nedzīvo brits. Autoparks pēc britu labākajām tradīcijām
Vairāki vietējie paziņas brauc ar BMW un Audi un mani tikai troļļo. Tiesā viens no viņiem teica kko no serijas - tas vecas miskastes izskatās pēc jautrības, pārdeva savu M140i un pārsedas identiskā Mini
Mini es pret xj6 nemainītu, bet kā vēl vienu auto kaut kad dzīvē pilnīgi noteikti gribētu.
Man Clubman arī cepī bet tiem R56 turbo motoriem nav raksturā un viņi birst divdesmit interesantos veidos ja tu vien ne ta uz viņiem paskaties
Bija jau cerība, bet tagad viss ciet, un vasarā trases dienas brīvdienās praktiski nenotiek jo visādi BTCC un Formulas trauce
Stāv garāžā - būs barn find pēc 20 gadiem
welcome
PaldiesJ.K.jr.bad. wrote: ↑04 Jan 2021, 21:54 Sveiks!
Liels prieks palasīt to kā īstai petrolgalvai klājas draiveru paradīzē!
Lai veicas un raksti vēl!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tev galva neuzsprāgs ja es minēšu ka manam bijušām kolēģim bija pavecs Fiat 500 ikdienai un Huracan brīvdienām?
Gāju stulbu ceļu, jo neieimportēju Latvijas bonus-malus, sāku ar 0 NCD, Mini apdrošināšana bija ap £900 pirmajā gadā. Tagad ir jūtami mazāk par visām mašīnām kopā.
Es zinu ka austrumeiropieši mēdz muhļitiesJūda wrote: ↑06 Jan 2021, 18:30 Par LV bonus malus neiet runa. Var nopirkt caur babajiem pa 350-400 NCD 9 gadus. Apdrošinies viņu (jebkurš kantoris, kur viņiem ir gali) kantorī uz gadu un tad Tev ir legit NCD 10 gadu. Vismaz Londonā tas ir aktuāliJa ir interese varu dabūt kontaktus. Var būt arī nav iespējams, ja ir jau bijusi apdrošināšanas polise iesākta
uzspraags.
Iedosi linku? Btw - prieks, ka esi atpakaļ šeit!V.I.P. wrote:uzspraags.nesaprotu, kaa var sevi tik ljoti nemiileet, lai brauktu ar tik mazu un nepraktisku auto ikdienaa.
ne tu veljuku vari kaut kur aizvest, ne TV no veikala atvest, ne ar draugiem/sievu/draudzeni kaut kur izbraukt, nerunaaju, ja veel kaads siikais.
bet katram savs, taapeec nenosodu.
+ crash testos arii diezgan beediigi rezultaati tiem mini izmeera auto.
tikko krievu youtuberis pret stabu izniicinaaja pashu leetaako cayenni, pirms tam shkjaidiija visaadus JDM un krievu izstraadaajumus, rezultaati nepaarsteidza.