Norvelsz 39
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Norvelsz 39
Tiem, kam patīk skrūvēt savus autiņus Toyota ir kā "lomkas" narkomānam. 

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nez vai tur vispār ir kāda vaina, ja iepriekš brauci ar VAGu, tad E39 sākumā stūre liekas salīdzinoši pasmaga, protams joprojām var ar delnu uz vietas stāvot arī pagriezt, bet ir jūtami smagāk kā VAG. Sākumā likās dīvaini, tagad liekas ka viss normāli. Ja izbraucu ar ko citu tad sākumā jūt to atšķirību iekāpjot atpakaļ, bet diez vai tur ko var pat īsti mainīt.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Ko tu ar to reiku darīji ? un kas tev tur bija 
Man arī reikas remonts priekšā.

Man arī reikas remonts priekšā.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Man ir tā ka dienu pabraucot ar BMW , sākot braukt ar Vagu sanāk dažreiz kkur iestūrēt , apmalē vai krūmus aizķert, zjbala tā mīkstpēdiņu stūre.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Stāsts tāds, ka nopirku lietotu reiku ar strādājošu servo vārstu, lai nomainītu esošajai beigto vārstu cerībā, ka tur ir vaina. Nehuja. Ok labi, ka ir rezerves reika ko gest restaurēt, jo nevaru atļauties, ka mašīna karājas uz pacēlāja pus nedēļu. Šodien zvana saka, ka reika atpakaļ no restaurētājiem. Es laimīgs dzenu uz servisu cerībā, ka nu tik varēšu ar vienu pirkstu stūrēt. Kā tad blad. Nekādas izmaiņas. Huj zin ko viņi tur darījuši, bet, ja tik smagai tai stūrei jābūt tad pis zirgs to miskasti. 
Čomam 46 dafigā vieglāka stūre.
Čoma 39 arī daudz vieglāka stūre tikai viņš pats nezin tur servē vai neservē reika.
Ķip esot vēl kkādas smadzenes tai reikai. Liekot uz to ka varbut tas pizdā. Jz rot skatisies.
Vēl domāju par sūkni, bet līdz šim cik kankariem bijuši beigti sūkņi tad tie parasti ņaud tā, ka nevar nedzirdēt un gāzējot vieglāk griezt. Šim nepis nav skaņa no sūkņa.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Čomam 46 dafigā vieglāka stūre.
Čoma 39 arī daudz vieglāka stūre tikai viņš pats nezin tur servē vai neservē reika.
Ķip esot vēl kkādas smadzenes tai reikai. Liekot uz to ka varbut tas pizdā. Jz rot skatisies.
Vēl domāju par sūkni, bet līdz šim cik kankariem bijuši beigti sūkņi tad tie parasti ņaud tā, ka nevar nedzirdēt un gāzējot vieglāk griezt. Šim nepis nav skaņa no sūkņa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Bac, pirmo reizi dzirdu, ka kāds pārdzīvo par to ka bmw ir par vieglu stūre. Es tieši ceru ka pēc remonta tā paliks tikpat smaga! 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
sūknim nav obligāti jātrokšņo, tas var vienkārši nestrādāt
bmw gavno
bmw gavno
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
No sākuma - kapēc Tu kaut ko tādu vēlies paveikt?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
atvieno štekeri no galvenā triecienu bloka un lampiņu panelī aizlīmē ar melno izoleni (kā minimums divās kārtās)
ja nav slinkums tad visus airbegus vari aŗī izņemt ārā - kopumā +- 5kg
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."