Ex E39 arī atgaisot bija taka pirkstus apmīzt, šitam kkā ilgāku laiku vajag.

Es arī nesaprotu ko var raudāt par to purna nost ņemšanu. Tās tiešām ir dažas skruves un shtekeri un viss purns ir nost vienā gabalā, pēc tam klāt tikt visam ir super vienkārši.mdz wrote:Nu purns ir jānoceļ, bet viņš attiecīgi arī viss sobrā turās uz pāris skrūvēm un ir ātri noceļams/uzliekams.
Šis punkts lielākajai daļai VAG nav aktuāls, jo cirkulācija caur pečkas radiatoru nekad netiek apturēta, nav vārsta kā, teiksim, BMW.howitzer wrote:Piešķil auto, pečkas temperatūru uz maksimumu
a vot to būtu interesanti pārbaudīt*Sicram wrote:Nav tā, ka šī problēma ir bijusi, nu koda neesamība, pirms tevis un kāds labvēlis jau ar marķieri ir uz korpusa iesvītrojis šo lietu ?
Nu manam polo bardačokā ir DUBULTĀ grīda, kur stāv servisa grāmatiņa.. iesākumā grūti pamanīt, bet varbūt audikiem ar tāda ir.smith wrote:a vot to būtu interesanti pārbaudīt*Sicram wrote:Nav tā, ka šī problēma ir bijusi, nu koda neesamība, pirms tevis un kāds labvēlis jau ar marķieri ir uz korpusa iesvītrojis šo lietu ?Vienīgi man nav tie puļķi ar ko viņu izņemt, bet varot uztaisīt no vecas kkādas bankas kartes un tamlīdzīgi. Iepriekšējais īpašnieks ir mainījis akumulatoru. Pa telefonu teica, ka jābūt maģa grāmatai, bet man gan tāda nekur nav.
nē, man tur ledusskapis ir un tur arī tukšs ir*Sicram wrote:Nu manam polo bardačokā ir DUBULTĀ grīda, kur stāv servisa grāmatiņa.. iesākumā grūti pamanīt, bet varbūt audikiem ar tāda ir.smith wrote:a vot to būtu interesanti pārbaudīt*Sicram wrote:Nav tā, ka šī problēma ir bijusi, nu koda neesamība, pirms tevis un kāds labvēlis jau ar marķieri ir uz korpusa iesvītrojis šo lietu ?Vienīgi man nav tie puļķi ar ko viņu izņemt, bet varot uztaisīt no vecas kkādas bankas kartes un tamlīdzīgi. Iepriekšējais īpašnieks ir mainījis akumulatoru. Pa telefonu teica, ka jābūt maģa grāmatai, bet man gan tāda nekur nav.
nu Polo, arī ir ledusskapis tursmith wrote:nē, man tur ledusskapis ir un tur arī tukšs ir*Sicram wrote:Nu manam polo bardačokā ir DUBULTĀ grīda, kur stāv servisa grāmatiņa.. iesākumā grūti pamanīt, bet varbūt audikiem ar tāda ir.smith wrote:a vot to būtu interesanti pārbaudīt*Sicram wrote:Nav tā, ka šī problēma ir bijusi, nu koda neesamība, pirms tevis un kāds labvēlis jau ar marķieri ir uz korpusa iesvītrojis šo lietu ?Vienīgi man nav tie puļķi ar ko viņu izņemt, bet varot uztaisīt no vecas kkādas bankas kartes un tamlīdzīgi. Iepriekšējais īpašnieks ir mainījis akumulatoru. Pa telefonu teica, ka jābūt maģa grāmatai, bet man gan tāda nekur nav.
Bet pirms siksnas maiņas viss sila kā vajag, es tā saprotu, tad kā var siksnu mainot aizdirsties pečkas radiators? Kur ir loģika?smith wrote:Karoč lieta tāda. Nebija tur atgaisošanas vaina. Tas siltais gaiss tāpat pēc tam pazuda. Vaina bija pečkas radiatorā. Šodien paņēmu un izskaloju ar motoru ķīmiju un cita lieta.Bet lai tiktu klāt trubām pie pečkas radiatora bija jāizņem akumulators. Un, protams, maģis prasa kodu kurš man nav
Mēģināju kkādus 0000 un 1234 un nobloķēju vispār. Zvanīju uz Moller un šie saka, ka 28 eur maksā tas kods, ko es, protams, netaisos maksāt. Ja kāds zin kā dabūt vaļā zemāk redzamo maģi, tad runājiet plz. Pats arī vēl pameklēšu internātā.
![]()
Nākamnedēļ laikam būs jāuzmontē sunfuļi un jāliek virsū SpoilerShow
Paralēli visām siltuma problēmām tuvojas pavasaris. Vakar vannā nomazgāju vasaras diskus![]()
![]()
Izrādās, ka viena riepa ir caura, 2 ir diegi jau vilkti un tur vispār no 4 riepām 3 ir pavisam dažādas.Bet nu nekas, pasūtīju jau sunfull sf888
![]()
![]()
![]()
[/spoiler]ray112 wrote:Bet pirms siksnas maiņas viss sila kā vajag, es tā saprotu, tad kā var siksnu mainot aizdirsties pečkas radiators? Kur ir loģika?smith wrote:Karoč lieta tāda. Nebija tur atgaisošanas vaina. Tas siltais gaiss tāpat pēc tam pazuda. Vaina bija pečkas radiatorā. Šodien paņēmu un izskaloju ar motoru ķīmiju un cita lieta.Bet lai tiktu klāt trubām pie pečkas radiatora bija jāizņem akumulators. Un, protams, maģis prasa kodu kurš man nav
Mēģināju kkādus 0000 un 1234 un nobloķēju vispār. Zvanīju uz Moller un šie saka, ka 28 eur maksā tas kods, ko es, protams, netaisos maksāt. Ja kāds zin kā dabūt vaļā zemāk redzamo maģi, tad runājiet plz. Pats arī vēl pameklēšu internātā.
![]()
SpoilerShow
Paralēli visām siltuma problēmām tuvojas pavasaris. Vakar vannā nomazgāju vasaras diskus![]()
![]()
Izrādās, ka viena riepa ir caura, 2 ir diegi jau vilkti un tur vispār no 4 riepām 3 ir pavisam dažādas.Bet nu nekas, pasūtīju jau sunfull sf888
![]()
Nākamnedēļ laikam būs jāuzmontē sunfuļi un jāliek virsū![]()
![]()
Kodu jau dabuju, bet paldies, noderēs priekšdienām!O.z wrote:Bija interneta adrese autoradiocode.lt vai kas tāds. Paguglē,man vairakas reizrs izručijusi. Ievada maģa nummuru un tad paradas kods