Tu čakarējies un smuki saved auto kārtībā,bet beigās uzliec JR.Kaspars wrote:Šim varētu piestāvēt tie JR, kurus Volfsburgs bija plānojis uz sava Civic.

Man arī patīk daži labi Japan Racing modeļiStruža wrote:Tu čakarējies un smuki saved auto kārtībā,bet beigās uzliec JR.Kaspars wrote:Šim varētu piestāvēt tie JR, kurus Volfsburgs bija plānojis uz sava Civic.
Arī fakts [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]Matiiss_T wrote:Labāk uzlikt retus diskus, kurus uzsitot pieraudātu pilnu forumu, jo redz nav kur citus dabūt... JR znīcinot var nopirkt vienu vai cik vajag gabalus
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
+100Struža wrote:Tu čakarējies un smuki saved auto kārtībā,bet beigās uzliec JR.Kaspars wrote:Šim varētu piestāvēt tie JR, kurus Volfsburgs bija plānojis uz sava Civic.
Edupuikam jau 2.0 ja nešaubos. Un ja tu par to.jaaniss wrote:Kā tas nākas, ka ar parasto 1.6 izkapāja b16?
*nemaldosudensvirs22 wrote:Edupuikam jau 2.0 ja nešaubos. Un ja tu par to.jaaniss wrote:Kā tas nākas, ka ar parasto 1.6 izkapāja b16?
es par violeto purvāudensvirs22 wrote:Edupuikam jau 2.0 ja nešaubos. Un ja tu par to.jaaniss wrote:Kā tas nākas, ka ar parasto 1.6 izkapāja b16?
Tur violetajam viss kārtībā svara nav un jauda petiek. Ņēma pat typer priekšā un kur ta man līdz typerjaaniss wrote:es par violeto purvāudensvirs22 wrote:Edupuikam jau 2.0 ja nešaubos. Un ja tu par to.jaaniss wrote:Kā tas nākas, ka ar parasto 1.6 izkapāja b16?
Paldies bet man kaut kas nesanāk, vai arī trubai nepatīk tas lejup.lvhowitzer wrote:Liec uz lejup.lv
Kaut kad būs tā atdalošo siena,cerams.-AF- wrote:Tev ir stock motors, kapec uzliki konisko??
Tas vairāk sūc karsto gaisu no motortelpas!