Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Meets ar opeļiem nesanāks. Jo lielākā daļa, kas brauc ar opeļiem ir nabagi un nespēj 50km nobraukt līdz sapūlcēšanās vietai.semigallss wrote:Opelis zbis. Man arī ir opelis. Tikai sporta versija. Vajadzetu kadu meetu ar opeļiem
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
nevis nabagi, bet atkal servisā opelis.THIRTEEN wrote:Meets ar opeļiem nesanāks. Jo lielākā daļa, kas brauc ar opeļiem ir nabagi un nespēj 50km nobraukt līdz sapūlcēšanās vietai.semigallss wrote:Opelis zbis. Man arī ir opelis. Tikai sporta versija. Vajadzetu kadu meetu ar opeļiem
Sent from my SM-G925F using TapatalkBēdīgi, bet realitāte.
šo teicienu biju dzirdējis par 90% bmw īpašnieku. Auto sanāca, bet degvielai un daļām nēTHIRTEEN wrote:Meets ar opeļiem nesanāks. Jo lielākā daļa, kas brauc ar opeļiem ir nabagi un nespēj 50km nobraukt līdz sapūlcēšanās vietai.semigallss wrote:Opelis zbis. Man arī ir opelis. Tikai sporta versija. Vajadzetu kadu meetu ar opeļiem
Manam tēvam ir pirmās paaudzes Meriva. Pirkts diezgan svaigs no Vācijas, pie mums noripojis ĻOTI DAUDZ KM. Par to naudu, kas remontos iegrūsta, sanāktu normāls vēl viens braucamais. Pat vecā Ascona bija labāks pirkums pirms šī mēsla. Vienīgi nerūsē kā Opels.MissL wrote:A juus par tiem Opeljiem inerces peec pljurkstat sliktu? Gjimenee ir Signums, 2.2 diizelis jau vairaakus gadus... kkas pa laikam jaapalabo, bet nav vairaak kaa jebkuram citam auto.varbuut vnk paveicaas.
varbūt ne nabagi,bet savākties ir grūti gan! cik vispār ir auto klubi kas spēj savākties konkrētās markas pamaz!THIRTEEN wrote:Meets ar opeļiem nesanāks. Jo lielākā daļa, kas brauc ar opeļiem ir nabagi un nespēj 50km nobraukt līdz sapūlcēšanās vietai.semigallss wrote:Opelis zbis. Man arī ir opelis. Tikai sporta versija. Vajadzetu kadu meetu ar opeļiem
Signumam uzliku -35mm H&R visas 4 atsperes, un stāv uz 19' diskiem ar 225/35 gumijām un joprojām liekas kā džips!Volfsburgs wrote:Mammas SIGNUMS arī ir ļoti zems un dažkārt kaut kur izbraukt ir lielākas problēmas, nekā ar Hondu.