karoče...jā!
ziemas sezona ir beigusies..
pāris dienas pēc motora ielikšanas, tas uzreiz tika likts kaujas apstākļos, 333 ziemas kausa finālajā posmā..
pēc neliela testdraiva, stalts un tīrs, bija gatavs doties tālā ceļā
trasē kā jau vienmēr...negāja

laikam jāmaina braukšanas stils...es nezinu... plus vēl pēc rezultātiem itkā braucienos nebija nemaz tik ļoti slikti, bet beigās saskaitot punktus, pilnīgs sūfds...
smūks video
» Skatīties Youtube
pāris bildss
kkā tā, šķiet pārāk daudz iemetienu, pārāk lēnu brauc, pārāk neriktīgas trajektorijas, plūs galīgi neriktīgas riepas, vīsi attaisnojumi vienviet
» Skatīties Youtube
nu jā, gonkā pirmajā braucienā vienā līkumā baigi sačakarējos, aizgāju taisni, un praktiski apstājos līkuma jau gandrīz izejas ārmalā, un tajā pašā brīdī man konkrēti durvīs ielika čemsestais, kurš bija mani pirmstam piedzinis... joprojām gan nesaprotu, kā viņš bija domājis izņemt to līkumu, ja viņš pa tādu trajektoriju un tajā brīdī ar vēl kkādu ātrumu manī tā ielika..
durvis konkrēti iestumtas uz salonu, augšā ir prom no jumta, slieksnis ļoti labi iedzīts..
plus sametoties uzsita arī pa jāāāunajām arkām
durvis nopirktas, slieksnis jāuzsūta, un jāsāk atkal darboties..
plus vēl vajadzētu iepirkt jaunu buferi un biš sakopties vasaras sezonai
āā''āa, uz vasaru iepirkti 18''
āāā, plus protams... auto nost'avēja gandrīz divas nedēļas, šodien izbraucu un motors vairs negrib iet, tip dodot virsū burbuļo, grib šaut ieplūdē gandrīz vai, ātri pačekojot, vienam svečvadam pīpei gals riktīgi saplīsis, raujot ārā vadu vēl trakāk pat saplīsa, rīt jānomaina, cerams tik vien tā bēda būs...