Volfsburgs | Honda Civic Si EH3/EG3

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Volfsburgs
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Re: Volfsburgs | Honda Civic Si EH3

Post by Volfsburgs »

Tāā, sāk nākt sezona, bet izdarīts nav pilnībā nekas, pat ne tādas lietas, ko varēju ienest istabā, jo šo ziemu garāža nebija. :(
Bet nu sāku rīkoties, jo trešdien ir 1.marts un var dot ar vasarenēm. :shura: Sākumā aizdzinu nomazgāt viņu un izmazgāt motor telpu. Jo bija visa netīra no grants dopa viena, plus pusas gumijas caurums, izmētāja visu ar smēri. Bet pie pusas smēres likvidēšanas jāatgriežas, jo ķīmija ar ūdenstrūklu bija bezspēcīga.

Image

Tad braucu likt virsū priekša jaunos amīšus ar pagarinātajiem atbasltiem.

Image

Tā kā, KONI apakšeja atsperes atbalsta vieta bija pārliekama un arī stāvēja uz zemāko, nācas domāt, kā ar KYB dabūju lejā tos 25mm, jo negribēju dzipu, patika šis pats sēdinājums.

Image

Tad izdomāju iekurbulēt fleksi, jo augšdaļu var droši zāģēt, viņa tā pat visu laiku ir saspiesta un man tagad būs par 35mm garāki atbalsti, kas to visu kompensēs un amītim nebūs jātorčī pa apakšu.

Image

Kreisā pusē jaunais setups ar KYB AGX amīšiem, flekšetu atsperi un 35mm pagarinātu atbalstu vs. pa labi vecais setups, ar KONI SPORT amīšiem, nefleksētu atsperi un OEM atbalstu.

Image

Tā kā atbalstus drīkst MAX pagarināt par 30mm, bet es pagarināju, pa 35mm, plus amīša štoka vītnes daļā KYB AGX lien vairāk āra no atbalsta, nācas likt obligāti sen iegādātos haubes speiserus. Domāju, ka sākumā izskatīsies dirsā, bet man ja godīgi patīk. Bet sēdinājums ir pa lielu, daudz par lielu, hvz kāpēc, bet nu t1rsā. Jādomā, ka dabū 15mm augstāk, vai jāmeklē jaunas divas Eibach atsperes. Braukšama tagad ir daudz, daudz patīkamāka. Nesit cauri, visu forši slāpē. Vienīgi šie KYB AGX ir daudz mīkstāki par KONI SPORT. :(

Image
Image

Tad pirms sezonas samainīju karteri cauro, eļļu, eļļas filtru un gaisa filtru. Eļļu šoreiz izvēlejos MOTUL 10w60.

Image

Filtrs K&N kā vienmēr.

Image

Un lēto fake ass konisko pa 7 vai 9e, nomainīju pret Pipercross švaminieku konisko.

Image

Vakar sagaidīju 00:00, apdrošināju un devos izbraucienā nu jau legāla. :naac: Sākumā pēc Opeli pārsēžoties, nesapratu, kādā miskastē esmu apsēdies, bet nu pierod un jau beigas paliek jautri. Liekas, ka iet vnk lupatās un draudzenei pat vēders sāka kutēt, patrinoties no 0-100kmph. :reeka: :reeka:

Image
Image

Tagad jāpabeidz beidzot bremzes, jānopērk divas jaunas riepas un vel dafiga darbi. :emo:
Image
ganga
Been thanked: 0

Post by ganga »

Liels, liels LIKE un blin, cik labi tā krāsa iederās uz civica :aleluja: :beer:
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
-AF-
Been thanked: 1 time

Post by -AF- »

Nekad nebiju sapratis šeit pieminētās trīs lietas.
Motora mazgāšanu tur kur tas ir bezjēdzīgi un aizliegts
Atsperu fleksēšanu
Un to tipa ne līdz galam aiztaisīto haubi - tas ir kkāds tehnisks risinājums dzesei vai JDM swags kkāds?
Un cik tad ir šim brīnumam 0-100?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
GG.

Post by GG. »

-AF- wrote:Nekad nebiju sapratis šeit pieminētās trīs lietas.
Atsperu fleksēšanu
Un to tipa ne līdz galam aiztaisīto haubi - tas ir kkāds tehnisks risinājums dzesei vai JDM swags kkāds?
:emo:
Tā kā atbalstus drīkst MAX pagarināt par 30mm, bet es pagarināju, pa 35mm, plus amīša štoka vītnes daļā KYB AGX lien vairāk āra no atbalsta, nācas likt obligāti sen iegādātos haubes speiserus.

Sākumā aizdzinu nomazgāt viņu un izmazgāt motor telpu. Jo bija visa netīra no grants dopa viena, plus pusas gumijas caurums, izmētāja visu ar smēri.
Principā, ja lasa tekstu var visu tīri labi saprast.
-AF-

Post by -AF- »

Nu tos haubes speiserus jau ne pirmajam redzu, bet jautājums atkārtoti tik pārfrāzēši, tie haubes speiseri kam domāti, kādam nolūkam? Vai arī dēl tā ka gondām haubi neaiztaisīt ja atbalsti dziłāki? Tikai tur tas suns slēpjas? Vai ir dziłāka jēga?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
kriss.r

Post by kriss.r »

-AF- wrote:Nu tos haubes speiserus jau ne pirmajam redzu, bet jautājums atkārtoti tik pārfrāzēši, tie haubes speiseri kam domāti, kādam nolūkam? Vai arī dēl tā ka gondām haubi neaiztaisīt ja atbalsti dziłāki? Tikai tur tas suns slēpjas? Vai ir dziłāka jēga?
nestandarta lietas nelien motortelpaa
GG.

Post by GG. »

Tai skaitā tall block motori, ne tā hondisti?

Kā patīkams blakusefekts, noteikti ir motortelpas dzesēšana.
-AF-

Post by -AF- »

Tātad tie speiseri ir tam domāti? Tip lai vis kaut kas nestandarta salīstu?

Ok, paldies, vnk loti mocija zińkāre
Vildža
Spam addicted

Post by Vildža »

Kam par labu bija 10w60 eļļas izvēle?
kriss.r

Post by kriss.r »

-AF- wrote:Tātad tie speiseri ir tam domāti? Tip lai vis kaut kas nestandarta salīstu?

Ok, paldies, vnk loti mocija zińkāre
nu man personigi vini bija vajadzigi lai motors neskraapee haubi , bet nu ja ventilacija un aero dinamika jo nosedz slotinjas :D
Black President
Spam addicted

Post by Black President »

10w60 laikam tapec ka Agnis viss laik brauc redlaina un 102^С
R56 JCW
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

-AF- wrote:Nekad nebiju sapratis šeit pieminētās trīs lietas.
Atsperu fleksēšanu
Kāpēc motoru mazgāt būtu bezjēdzīgi un aizliegts? :shock:
Atsperes fleksēju, jo negribēju džipu. Tā pat, zāģēju to daļu, kura strādā ka palīg atspere koilām un braucot tā daļa neko neatspero [tāds vārds eksistē? :reeka: ] un vnk stāv. Plusā, tā kā ir pagarinātie atbalsti, atspere amītī nav vaļīga un ir iespiesta. Bet nu jā, tagad braucot, saptatu, ka ir pa zemu un vajag augstāku. Tāpēc ir jau iesākts būvēt no koilou aizmugurējas vītnes, priekšā regulējamos atbalstus.

Image

Haube paredzēta motora gaisa cirkulācijai labākai un varbūt aerodinamisks elements, bet par to nezinu. Kā jau minēju, dēļ pagarinātajiem atbalstiem, lai iegūtu lielāku gājienu amītim, man vairs haube nevērās ciet un nācās šos likt.

0-100kmph ir ap 7.8 sekundes.
Image
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

ganga wrote:Liels, liels LIKE un blin, cik labi tā krāsa iederās uz civica :aleluja: :beer:
Paldies. :grudaks: Jāā, kārsu vispār nenožēloju, ka izvēlējos šo . :]
Image
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Vildža wrote:Kam par labu bija 10w60 eļļas izvēle?
Hmm, vnk daudzi bļauj, kad ar šo eļļu motoram eļļas spiediens saglabājas liels arī pie augstas eļļas temepratūras. Tā kā, viņš tiek ļoti regulāri griezts līdz 7.2k rpm, pa sliktu tas nenāks. Un iepriekš man bija 10w40 Castrols Magnatec 5000k nobraukts, ar šo motors klusāk strāda. :D
Image
-AF-

Post by -AF- »

Motoru tajā mojkā ir neefektīvi mazgāt un aizliegts.
howitzer
M30

Post by howitzer »

Aizliegts ir arī pa ielu driftēt un ătrumu pārsniegt.
Hz, aizbrauc, kad nav rindu un kad nevienam netraucē, attaisi haubi, uzpūt ķīmiju un noskalo. Ez, pez, job done minūtes laikā.
Honda ļoti nais. :cool:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
nitrous_oxide

Post by nitrous_oxide »

-AF- wrote:Motoru tajā mojkā ir neefektīvi mazgāt un aizliegts.
Un? Es arī reizi mēnesī tur izskaloju putekļus no motortelpas. Ja nav viss sūdā aizdirsts, ir ok profilaktiski izskalot.
1970 Dodge Charger R/T
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Sāks ar to, ka mājas es uzpūtu ķīmiju uz motoru un atklāšanā es prasiju, vai var mazgāt un īpašnieks teica, ka jā, ja mašīna pēc tam neies, pats nesīsi atbildību par to. Šeit tas ir legāli.
Image
Jūda
Spam addicted
Has thanked: 6 times

Post by Jūda »

:cool: Malacis, kārtīgs darbs ieguldīts
howitzer
M30

Post by howitzer »

Volfsburgs wrote:
Sāks ar to, ka mājas es uzpūtu ķīmiju uz motoru un atklāšanā es prasiju, vai var mazgāt un īpašnieks teica, ka jā, ja mašīna pēc tam neies, pats nesīsi atbildību par to. Šeit tas ir legāli.
Kalifornijā daudzas lietas legālas. :] Arī tehaču nevajag. :] :]
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Post Reply