Sen nekas nav papildināts, bet, protams, rallijs notiek

Protams, tiek visu laiku kkas braukāts, tad pa grunti, tad tagad atkal pa sniegu..
kkādu laiku atpakaļ bij nelāgs gadījums, kad kādi p*****si kkādu iemeslu dēļ izveidoja urbumu kompakta bākā

vai nu lai nozagtu degvielu, vai hz kāds bija mērķis... bāka veiksmīgi tika rajonā atrasta un nomainīta..
kolēgas iečeko tehniskos risinājumus un sportenieka stāvokli
tad te vienā naktī, kad bija tas dūlais putenis, tika pabraukāts, nolikām kampatu, paņēmām kretīna čēmsesto, nakts izskaņā vajadzēja savākt kompaktu un braukt mājā, hujakš, kompakts buksē uz līdzena ceļa, kur apakšā asfalts...wtf
karoč sniegs priekšas diskos tā sasalis, ka noķēlējis ratu

sanāca diezgan pačakarēties līdz atsitām abus rieņus vaļā

tāds skats riteņu iekšpusēs nākamajā dienā

melnais ir ledus, kas uzkausēts ar bremžu siltumu
jāteic jaunie sporta diski ir dīezgan mīksti

BET...tikpat viegli ar kuvaldu tie taisnojās
:ikdiena:
Tad uzšāvām vienu gonku tepat rajonā, trase laba, bet kā nedaudz nesaiet tā, oi oi oi

sanāca biš apdauzīt un apskādēt auto, kā vienmēr priekša, slieksnis tika ielauzts un apakša uzsista
BET tas rezultējās ar to ka Kretīns paņēma pleķi uz piedestāla
tajā pašā vakarā viss tika savests atkal skatāmā stāvoklī, bilžu baigi nav, bija jādarbojās..
šādi izskatījās pannas aizmugures gals

aizmugurējais šķērsstienis kas tur pannu un saskrūvējas starp lanžeriem, mums viņš ir 2 trubas sametinātas kopā, un tas bija brutāli pielocīts līks līdz izplūdei kā panna
priekšas gals te jau ir iztaisnots..
tad nākamajā dienā bija Rīgas gonka, kur ņēmu dalību gan tikai es, jo Arča aizrāvās ar uzvaras svinēšanu.....nē
Trase bija baigi okuenčiks, patika.
Kā ierasts braucu 2 klasēs, rwd kur mēģināju kko nobraukt un 2wd open, kur parasti tiek mēģināts no trases izspiest kkas vairāk
devām džezu..
sen kompakts nebij tik daudz sniega ierijis, open klasē sanāca labi pabraukt ārpus trases..sajūtas kā ar Evo, kārpījās labi ar pilnu ručku

tikai kasjaks bij ka, logu slotiņas reizēm atsaka, un, protams, kad logs bija pilnīgi ciet, slotas tajā momentā bija mierā
speeeeed
ne tik speeed...
Kretīnworks uzšāva video
xenonas žilbinaitisas, pedalisas v gridises
» Skatīties Youtube
gonkas izskaņā, pēdējais brauciens, open klasē, kur vnk vajadzēja nobraukt un braukt mājā, es izdomāju ka vajag tā no sirds nogāzt, bija tāds labs līkums, kur 3šajā ar pārmetienu ienācu, nedaudz uz rūķa ar priekšu gar riepu bloku un pilna gāze, viss ļoti cerīgi, gaidam kad pakaļa tiek pie saķeres, atsitas, viss ok, bēēēt, atsitas nēdaudz par traku, un hujakš priekšu ierauj valnī diezgan labā ātrumā, a tur riepu bloks tas no RX, uiiii, kāds pissaks bij
tā nu sanāca aplocīt nedaudz priekšu

jā, es arī esmu no sliktajiem, laužu trasē buferus :/
Cik nu var saprast,...kapotam stūris uz leju, buferis labi iemīcīts, spārns utt
bet, rokdarbi + Kretīns izballēja spārnu un voilā
respektīvi kompakts atkal lāsīte, starta gatavībā
Vienīgi kāds varbūt var izstāstīt huļi roceni baigi bieži paņem ar tip sitienu?
Uzlikas ir ok, vakar vēl pieregulēju visu, viss normas robežās
un varbūt kāds var pa sporta cenu piedāvāt ST46 r15 ?
noslēgumā
divas

BMW

paaudzes vienā bildē

bauda braukt
Domājam mož 7dien uz Teperi jāaizlaiž, bet noteikti nākamnedēļ Biķlerneiki, 333 vismaz es pagaidām atmetu, jāgaida kad tur atkal būs endurance vai klasiskais formāts