Andris VW GOLF MK2 1.6D
- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Andris Mercedes-Benz E 200 W124 2.0 D
Vinš ir tikai viens tads kresls vai abi prieksejie ir? Ja abi tad man liekas baigi zbis pirkums. Uzšus pec salona krasojuma un būs zbis.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Nemīz, lai pārējie geji iet dirst. TTD pat tačkas nav. Es savā E34 ieinstalēju ne sūda nepasējošā salona krāsā Recaro firmas (recaro ķebļi nevis "sportsitzes") ķebļus un krāmēt sāniski uzreiz bija daudz patīkamāk, jo varēja paļauties uz sānu bolsteru gripu, nevis turēties pie stūres un ručņika līkumā. Pirmajām studentu miskastēm visi šie šķūņi ir piedodami. Sūti viņus visus [censored] un turpini gāzt.Svā wrote:Šis ir oriģinālais mercedes krēsls.ttd wrote:Kas vainas originalajiem mercedes kresliem?Kaspars wrote:Kas par vainu šim recaro krēslam? Ko visi sūdzās? Izņemot stāvokli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Laimīgu Jauno gadu un tiekās ielās.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Nezinu, esmu lohs. Man nepatīk. Mersedesa oriģinālie krēsli tomēr ir vislabākie. Gan izskata, gan sajūtu pēc. Mersim vislabāk piestāv viss oriģinālais un pēc iespējas labākā stāvoklī. Tas sēdeklis izskatās pēc atejas - teikšu godīgi. Ja plāno driftam vai kā ziemas miseni, ar kuru krāmēt un nojāt līdz kliņķim, tad jā - tādu sēdekli vajag, lai var maksimāli ērti justies tādu auto jājot. Citos gadījumos - nē. Un, howitzers, nevajag salīdzināt Mersedesu ar Bmw! Pavisam cita filozofija.howitzer wrote: Nemīz, lai pārējie geji iet dirst. TTD pat tačkas nav. Es savā E34 ieinstalēju ne sūda nepasējošā salona krāsā Recaro firmas (recaro ķebļi nevis "sportsitzes") ķebļus un krāmēt sāniski uzreiz bija daudz patīkamāk, jo varēja paļauties uz sānu bolsteru gripu, nevis turēties pie stūres un ručņika līkumā. Pirmajām studentu miskastēm visi šie šķūņi ir piedodami. Sūti viņus visus [censored] un turpini gāzt.![]()
![]()
![]()
Laimīgu Jauno gadu un tiekās ielās.![]()
P.S. Un ar vārdu "oriģinālais" es biju domājis tādus krēslus, kādi tādā nāca jau no rūpnīcas uzstādīti, nevis kādā īpašā sporta/rallija versijā.

P.P.S. Pašam auto nav ne vainas!

-
Sēdeklis pietiekami ekskluzīvs, ir redzēts piedāvājumā 80.gadu auto kā ekskluzīvs dīlera papildaprīkojums.
Kā reiz skaitas ne sporta, bet ergonomiskie krēsli.
Ciparus skatīt šeit:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... c&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciparus skatīt šeit:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... c&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- UldisUldis
- Been thanked: 4 times
cena...Nauris_t16 wrote:Sēdeklis pietiekami ekskluzīvs, ir redzēts piedāvājumā 80.gadu auto kā ekskluzīvs dīlera papildaprīkojums.
Ciparus skatīt šeit:

- kristaps.sh
Cena - ne jau ar veco bikšu fragmentiem sašūtam krēslam, ne vienam krēslam un ne Latvijā tāda.UldisUldis wrote:cena...Nauris_t16 wrote:Sēdeklis pietiekami ekskluzīvs, ir redzēts piedāvājumā 80.gadu auto kā ekskluzīvs dīlera papildaprīkojums.
Ciparus skatīt šeit:
Pagaidu variantā vismaz varēji tumšu audumu, kas ir līdzīgs malu krāsām uzsviest nevis to brūno. Un lietojot šāda stāvokļa krēslu ikdienā, tikai sačakarēsi to vēl vairāk un būs dārgākas remonta izmaksas.
-
kristaps.sh wrote:Cena - ne jau ar veco bikšu fragmentiem sašūtam krēslam, ne vienam krēslam un ne Latvijā tāda.UldisUldis wrote:cena...Nauris_t16 wrote:Sēdeklis pietiekami ekskluzīvs, ir redzēts piedāvājumā 80.gadu auto kā ekskluzīvs dīlera papildaprīkojums.
Ciparus skatīt šeit:
Pagaidu variantā vismaz varēji tumšu audumu, kas ir līdzīgs malu krāsām uzsviest nevis to brūno. Un lietojot šāda stāvokļa krēslu ikdienā, tikai sačakarēsi to vēl vairāk un būs dārgākas remonta izmaksas.
Man tas viss likās pašsaprotams. Jo tagad tas krēsls ir nevis nolietots, bet sapists.
Ebay links tautas izglītošanai, ka tas nav gluži vienkārši vecs sūds un MB oem dīvāns rullz.
ja Čips Fūzs nozāģē atsperes, tad tas ir kruta, bet ja vietējais ķūneris, tad tas ir gateris..?
es tik tā, šuču..
es tik tā, šuču..

visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
- Rii
- Been thanked: 5 times
Piemetini atpakaļ vienu vijumu un būs very nice ![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- AtmoBenzin
Jeeep, viens vijums pa daudz noņemts. Tagad ir sliktāk. Regulē vēlRii wrote:Piemetini atpakaļ vienu vijumu un būs very nice
Gan jau citas federes nav problēma dabūt? Ja mainisi pats, varesi uzreiz ari normali noflexēt.