....ā ja!?UldisUldis wrote:gateris
trīspiec maliņā jau stāv...huļihowitzer wrote:Kretīns swapos TDSu?
viss pēc augstākajiem gatera standartiem*Sicram wrote:Viešuks gan atbildīgs.
pAt no darbiņa nedaudz brīvajā laikā, velk atstarojošo vestīti
....ā ja!?UldisUldis wrote:gateris
trīspiec maliņā jau stāv...huļihowitzer wrote:Kretīns swapos TDSu?
viss pēc augstākajiem gatera standartiem*Sicram wrote:Viešuks gan atbildīgs.
pAt no darbiņa nedaudz brīvajā laikā, velk atstarojošo vestīti

Padomās, bet tomēr... 5 ''glāžu'' savilces?Archuks wrote:Kā mēs ar Fretku spriedām, ir laiks atbrīvoties no daudzajām uzlīmēmVisādi citādi naiss maucamais (nu un man personīgi, protams, tās pajebācijas uz jumta so-so
)
tā lūpa biš cieta....kad pārbraucu viņai pāriUldisUldis wrote:vēl savest lūpu kārtībā, lai tie savilcēji tur nerēgojas.. tad būs pavisam labi.
Atvainojos...*Sicram wrote:Negribēji vienkārši uzlikt melnus savilcējus un apgriezt ? Tad arī neviens nepamanītu tos![]()
Jo ja tās novelcenes es vēl kaut kā spēju sagremot, tad to īsti vairs nē
Jūsu ziņu saņēmām, un izskatīsim to 20 darba diena laikā, un dosim Jums atbildi eletkroniski.Abit e30 wrote:Atvainojos...*Sicram wrote:Negribēji vienkārši uzlikt melnus savilcējus un apgriezt ? Tad arī neviens nepamanītu tos![]()
Jo ja tās novelcenes es vēl kaut kā spēju sagremot, tad to īsti vairs nē![]()
Bāc, pareizi, biju aizmirsis par šo tehnoloģiski advancēto risinājumuAbit e30 wrote:Padomās, bet tomēr... 5 ''glāžu'' savilces?Archuks wrote:Kā mēs ar Fretku spriedām, ir laiks atbrīvoties no daudzajām uzlīmēmVisādi citādi naiss maucamais (nu un man personīgi, protams, tās pajebācijas uz jumta so-so
)
![]()

Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.