nu un par sāpīgo, par cik šos gadus izvarošanas neizturēja arī motora čuguna balsts, tad motors bez balsta piezemējās uz turbīnas, rezultātā, man nemanot - bojājot turbīnu, kā rezultātā, testa braucienos, sāka dzīt eļļu aumaļām un motors aizgāja raznosā - nu man nepierast, neko, aizbraucu mājās, un atdevu turbīnu uz Neringu.
Protams tur jau kā pastāvīgo klientu mani jau gaidīja uz vietas silta- svaigi restaurēta.
Liekot visu kopā, pie reizes samainīju dažādas blīves, atkal kartera ventilāciju jaunu, eļļu un filtru protams.
lai arī kā te daudzi neklaigatu, ar restaurētām turbīnām viss ir ok, iepriekšējā pēc gada mocības līdz salaužšanai bija top stāvoklī, bez nekādas nevajadzīgas luftes, vai eļļas dzīšanas- spārniņi smuki asi.
Galvenā problēma ir tā, ka liekot to via citu atjaunotu vai jaunu turbīnu kura pat arī būtu noregulēta pēc ražotāja datiem - motors jau ir nokalpojis, un agregāti līdz ar to, tāpēc turbīna attiecīgi ir arī jāpieregulē pie konkrētā automobīļa, mans gadījums nav izņēmums, pie tiem degvielas apjomiem turbīna pārpūš pat stāvot uz vietas un dodot grīdā.
Priekšā atkal regulēšanas process
Pie reizes būdams Neringā - staigājot gar n tajiem turbo plauktiem pats saimnieks parādīja dažādas lielas VNT turbīnas, acīs arī viena iekrita no lauktehnikas , bet pie tās atgriezīšos nedaudz vēlāk
Liels paldies par Ixt darbnīcas - šrota palīdzību un pretīmnākšanu ar detaļu sagādāšanu.
Paldies Art E46 un Neringam par kārtējo turbīnu

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."