Kā jums klājas ?

Es šodien ieguvu iedvesmu, lai jums pastāstītu kas ir noticis, un ko es esmu sen nodarījis, un aptuveni kāpēc

Kā jau zināms, kādu laiku atpakaļ, apmēram oktobrī atvadījos no sava lieliskā BMW.

Tikai mieru, aizmugurējās durvis ir atvērtas un tur nav nekas līks.
Ar šo auto izmēģinājos visu ko. Dažādus seksa veidus.

Šeit bembītis atgūst sprauslu tīrību ar ProTec palīdzību. Jāatzīst, ka tā zapte strādā. Sprauslu korekcija ieguva krietni labākus rādītājus. Man laikam tur bija +/- 1 robežās un beigās bija zem 0,5.
Sakarā ar to, ka nedaudz reorganizēju savus esošos klientus, tika nolemts, ka vajadzētu citu auto. Iespējams jaunāku. Tad nu cenas dēļ tika apskatīts šis, liekas, ka ss.lv vēl aiz vien ir sludinājums.

tieši tā, tas čuvaks ir Juziks, ar kuru mēs pēc tam devāmies romantiskā pastaigā pa rumbulas nekustāmā īpašuma plačiem

Ar šo auto pārdevējs ļāva izbraukt, 1.6d vienīgā ekstra, kas bija hifi muzons un a/c. Bet nu ja, piešķilu auto, un uz sekundes simdaļu iegrabējas spararats

Bet nu pienāca lietains oktobris un nokļuvu laimīgi CSDD, kur auto samainīju pret banknotēm.

Auto pārdevu, liekas, ka par 4700e + atsevišķi iztirgoju ziemenes un aizķērušās rezerves daļas un par to saņēmu vēl 200e.
nu katrā skaidrs ir tas, ka BMW ražo tādus auto ar kuriem ir forši braukt, bet nu es iespējams pavilkos uz nedaudz par lielu pedantismu, un diezgan pašāvu vaļā ar savu maciņu

Tad ar lielu sajūsmu ielecu šādā spēkratā, jāatzīs, ka ar tik dārgu spēkratu bieži nebija sanācis braukt, jo parasti no servisa devos mājās vai nu ar Foxija palīdzību, vai velo, vai gāju kājām

Kā nekā 300 000 eiro gabalā

Saprotams, ka sāku fantazēt par visādiem auto, un kā ierasts vienmēr atdūros pret sev mīļiem modeļiem :
Atkal pie apvāršņa parādījas šādi :

Tad saprotams, ka parādijās arī šāds

kas interesanti ar pēdējo, ka šim standartiņā nāca RWD !

![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
un saprotams arī Mini Countrymens bija manu modeļu apskatā

Pēc visām šim perepētijām tapa skaidrs, ka es nākošajam auto gribu:
- oem xenonu
- recaro beņķus
- foršu multi sturi
Nu lūk, tad pienāca mana vārda diena, un tajā mirklī bija stilīgi čekot arī auto izsoļu lapeles.
šai konkrētajai uzdūrāmies caur autoplius.lt
Manā vārda dienā, sākās balsošana šādam te skaistulim

Bmw 118d, E87, 2011. gada, oem xenons, ādas rekāris, navigācija, nu viss ko sirds vēlas

Tapa skaidrs, ka man šādu drotu vajag !

Kāpēc es pie tā auto netiku ?
ļoti vienkārši, mēs nosolijām pēdējo likmi 7200e, kamēr viens itālis nosolija to par 7300

Nu tajā brīdi visam atmetu ar roku un pie kājas visas kamaniņas

Klapēju talāk ar RS, un galu galā draudzenei jau bija Polo.
Tad atnāca ziemassvētki, un es kaut kā sakusu un izdomāju, ka davaj jāpaskatās kāda tačka, nu lūk..

ss.lv ik pa laikam šis parādas.
w201, ar 3.0 24v motoru. apzvaniju visus , kam kaut nedaudz ir saskarsme ar veciem benzīniekiem, un ieguvu kaut kādu info.
auto motors iecelts izskatijās tīri sakarīgi, nekur nekādi samarezi, vai notecējušas eļļas, nu viss izskatijās stipri labi, ja ir runa tieši par motora maiņas daļu. Pat bremzes bija uzliktas no w124 kupejas, no kuras nācis motors, tur samainīti svečvadi, kas šiem motoriem ātri nobeidzas, nu viss izcili, un bonusā vēl 2. paaudzes propāns

nu un kas šim bija interesanti, man kā pieredzējušam dīzelistam likās neprātīgi tas, ka ar balonu nevar nobraukt vairāk par 300km

tad dzīve ritēja uz priekšu, un sapratu to, ka man IR nepieciešams auto.
tad nu pētot ss.lv piedāvumu visu laiku atdūros pret 1ser bmw, tiesa Latvijā tie auto bija tādi, nu stingri paguruši.. centos it kā skatīties FL modeļus.. Bet tad atcerējos par VW Polo kuru nopirkām draudzenei, paskatījos ss.lv un tur stāvēja VIENS tāds tīri okey

Un liekas, ka pirms jaunā gada ieķeru.
VW Polo, 1.6 tdi ar 55kw motoru
130k km noskrējienu
sakarīgi aprīkots
ziemas un vasaras riepu komplekti
tikko mainīta zobene un eļļa pie dīlera.
tad arī uznāca ziema

Te ar R15 ripuļiem

NEREIZI nenorāvu ruķīti
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
un esmu lepns par TO
šodien arī uzražoju kādu vasarīgu bildi
un te ar LIELAJIEM ratiem uz R16

Pēc ilgākas lietošanas tika pamanīti arī kādi defekti, kurus arī pakāpeniski novērsu :
- samainīta eļļa ar visiem filtriem
- samainīts termosts, jo tas verķis atteicās silts
- samainīts dzesēšanas šķidrums
- iegādāts oem risinājums, lai varētu klausīties muzīku no fleša
- samainīti aizmugurē loki bremzēm, jā pakaļā ir trumuļi

Pērkot auto saimniece teica, ka auto esot čipots. ķip lai būtu mazāks patēriņš.. nu lūk, sakarā ar to, ka es zinu kā iet pie karosa čipots auto, tad likās aizdomīgi, ka mans auto braucas atejiski, nu pa lielam sajūta tāda it kā brauktu ar manu W201 dīzeļmersi kuram ir iesvapots motors no mikroautobusa

Nu lūk, devos pie karosa, kur viņa meistari neliedza diagnostiku. Bija daži jautājumi, vai dpf ir kārtībā, turbīna vai dara visu labi, un kāpēc pie joda man ir starpgāzes automātiskas un nereti motors strādāja ar raustīšanos.. nu lūk, tur uzzināju, ka auto nav čipots, jo turbo spiediens ir oem, un ka viss pārējais viss ir kārtībā.. tā arī laimīgi klapēju tālāk.
Līdz brīdim, kad nobriedu čiptuningam

Apskatot trīs variantus tapa skaidrs, ka šis pakalpojums nemaksā 100e

Nevar saprast kas tur bija čipots un taisīts, bet bija iegūti + 6kw pie jaudas un kaut kādi nepilni 10nm

Man tagad ir 120zs un 280nm

Saprotams, ka patēriņš ir ieguvis mazam auto atbilstošu

kā arī gaitas īpašības ir uzlabojušās par aptuveni 12934u5885%
kaut kā tā..

Nākotnes plāni nav lieli, ja saņemšos, tad iepirkšu sēdinātās atsperes, vajadzētu nopirkt pāri normālu riepu, un tas laikam arī viss..
aaa būs drīz eļļa jāmaina !

PS
jā šis būs kārtējais tematiņš par to, kā pats neremontē autiņu pagalmā

aa un ja runā par to, kā ir braukt ar šādu auto, tad saprotams, ka pēc čipiņa ir pavisam cita lieta, auto braucas nooormāli.. Bet nu saprotams, ka ir lietas, ka man vēl aizvien kaitina, beņķi ir dumji, gan sākot ar super praktiskajām atvilktnēm zem beņķa un beidzot ar to, ka stūre ir diezgan viegla. kas vēl ?

aa un no kārotajām lietām, xenons, beņķi stūre, dabuju tikai 1/3 daļu un to pašu tikai daļēji