semigallss wrote:mehu dienās tikai dragā brauksi? es uz ātruma apli itkā taisos.
Nezinu ko darīt! Mani ar toyo r888 nelaidīs, bet ar vasarenēm nebūs tur ko darīt, jo uzsākt jau ir grūti, kur nu vēl līkumot... bet padomāšu.
Tie luktui man iepatikās un dzīvē izskatās diezgan pievilcīgi manuprāt.
P.s. lukturi +5Hp - kāpēc ne ja jau!
Iepirku jaunus priekšējos pagrieziena lukturus pie viena.
P.s. Meklēju arku uzlikas paplatinātās, jo padomā ir beidzot uzlikt "Borbet" 8J ar 8cm plauktu!
Pirmdien tiku pie saab sprauslām 0280156023 3bar 373cc 16 om, lai var pāriet uz tīru E85. Esošās.man pie 3bar nodrošina 260cc. Nu un tiek domāts pie viena par ARP skrūvēm priekš klaņiem, lai var pacelt prm līdz 8500+. Jo jaudas līkne vēl turpina celties pie 7700prm.
Vakar Jelgavā -Rullītī labi paskriests. Super pavadīta diena un Mehudienas 2016 ar vienu pjiedastālu noslēgtas. 3.vieta līdz 2.0 klassē,bet lidz 3.0 litriem paliku tur pat aiz svītras. Pēcāk nāca lietus un pa slapju ar vienriteni (bez bloķa) nu nekur. Lai vai kā jauda jūtama un pieļauju,ka no malas bija redzams. Paldies -AF- par kompāniju un sava veida atbalstu.
Rezumē tāds,ka vajag sašeibot reduktoru vai ko tamlīdzīgu.
bucis wrote:Vakar Jelgavā -Rullītī labi paskriests. Super pavadīta diena un Mehudienas 2016 ar vienu pjiedastālu noslēgtas. 3.vieta līdz 2.0 klassē,bet lidz 3.0 litriem paliku tur pat aiz svītras. Pēcāk nāca lietus un pa slapju ar vienriteni (bez bloķa) nu nekur. Lai vai kā jauda jūtama un pieļauju,ka no malas bija redzams. Paldies -AF- par kompāniju un sava veida atbalstu.
Rezumē tāds,ka vajag sašeibot reduktoru vai ko tamlīdzīgu.
paldies, vairs uz turieni nebraukšu, labak būtu uz rumbulu aizbraucis un 6dien uz 333
bet sory par oftopic, žēl ka nesanāca uzskrieties, tik laikam streestock jāgaida līdz augustam
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
paldies, vairs uz turieni nebraukšu, labak būtu uz rumbulu aizbraucis un 6dien uz 333
bet sory par oftopic, žēl ka nesanāca uzskrieties, tik laikam streestock jāgaida līdz augustam
Rumbula RIP. :/
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.
///M57 uz programmas nenormāli
TDR. LV
So to esmu sadarījis un nedaudz aprakstīšu. Tad nu tā- ir atdots reduktors uz sabloķēšanu - sendviča tipa. Iepirktas vasarenes svaigākas R14 185/60 un uzmontētas uz borbet 8j diskiem. Kā arī nokrāsoti alumīnija R15 sporta krāsā(balti) uz kuriem atpakaļ tiks samontētas toyoR888.
Nu un viss beidzot gatavojos 1 draga posmam Lietuvā,kas norisināsies 28;29.05. Tad jau par rezultātiem ziņošu.
P.s. tagat arī facebook ir fiestai sava lapa - "Buča fiesta RS1800"
Kaut kā tā!
Attachments
Last edited by bucis on 20 May 2016, 00:45, edited 1 time in total.
Šiedien iegādāta zobsiksna ar ruļļiem un nomainīta, kā nekā iepriekšējās mūžš jau bija 3.gadi jeb 12000km, jā jūs nekļudaties 12 000km. Rīt eļļas maiņa maņa - XADO 10w60 ar piedevu un jauns filtrs - ar eļļu nobraukts 3000-4000km.
Jāsamontē svaigi krāsotie diski ar slikiem un sezonai fiestiņa gatava.
Paldies: XADO baltic.lv; Mārim Garaissilam "Aplusā" Lielvārdes iela 20; Sandijam Plaudim; Helvijam Plaudim; Raitim Agaram u.c.
Sveiki visiem!
Esmu atpakaļ no Lietuvas, kur norisinājās LV un LT čempionāts. Abos čempionātos es startēju street A klassē, kur laika indeks ir 13.5sek. Pirmie kvalifikācijas braucieni bija diezgan gausi un pagāja laiciņš līdz piešāvos uz pārslēgšanos. Dienas beigās jau tika panākts 13.64 sek., kas ir ne izcils, bet labs laiks šai klassei.
Svētdienas finālbraucieni izvērtās dramatiskā cīņā, kur LV čempī 1/2 final tika pieveikta mazda 626 coup un Finālā ar nieka 0.02sek biju ātrāks par BMW 4.4 V8 450+Hp - uz starta reakcijas reiķinu, kurš man bija tiešī 0.02sek. Tā tiku kronāts ar 1.vietu streetA klasee.
LTčempis gāja arī labi šai pašā klassē: 1/8final - solo drive; 1/4final - Camaro 500+Hp (viņam falšstarts); 1/2final - BMW 4.4 V8 450+Hp - mēģināju atkārtot izcilo reakcijas starta laiku, bet diemžēl pašam falšstarts -0.06sek; bet finālā par 3.vietu zaudēts mazda 626 coupe par nieka 0.01sek.
Ko lai saka sacensības bija interesantas un spraigas.
Runājot par fiestu izturēja gan garo ceļu uz turieni,gan sačus, gan atpakaļceļu. Par iecerēto - kā jau iepriekšējos postos rakstīju, ka tēmēju uz 13.3sek 1/4mile - un neesmu kļūdījies, tā arī ir un būs, jo fiesta nebija tuvu ideālam svaram, ko varu panākt (-40kg).
Attachments
FB_IMG_1464624073475.jpg (22.09 KiB) Viewed 10359 times
FB_IMG_1464624065187.jpg (24.56 KiB) Viewed 10359 times