uz 1920, 30kadri sekundītē, rāda ka var iefilmēt 30min.J.K.jr.bad. wrote:Bildes skaidrs ka nesabildēs tik daudz. Bet video?
Foto tehnika
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Foto tehnika
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Runā, ka uzlabojumi ir diezgan smieklīgi, bet tomēr ir - sensors, fokuspunkti, autofocus un vēl kkas. Tiem, kam jau ir 70d, iesaka nogaidīt, kad būs 90d.Rihy wrote:Cik labs tas 80d ir, salīdzinot ar 70d? Kādi uzlabojumi? Un cik maksā? Varbūt man vajadzēja tādu nevis vel vienu 7dmk2?
Body cena 1200 eur laikam, es dabūju ar jauno 18-135 USM kitu pa tādu cenu.
Principā es paņēmu viņu dēļ touch focus, lokāmā displeja un labs, ka savienojot caur wifi ar telefonu, fokusu var mainīt arī spaidot telefona live view (piemēram, ja fočiks kkur pa gabalu uz statīva nolikts). Ja nebūtu šīs fīčas, tad drošvien būtu ņēmis kkādu FX Nikon.
Šis džeks pastāsta pilnīgi visu par 80d un tikko tieši priekš tevis ielicis video ar low light testu vs 7dmk2
https://www.youtube.com/channel/UCWhJUz ... W4AfSrBevw" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Has thanked: 0
Sportam jau labāk vairāk kadrus paspēt noķert un izvilkt vienu īsto, taču kopumā 80d izskatās labāks un vieglāks.Rihy wrote:Skaidrs. Es tomēr uz 7dmk2 ātruma dēļ un korpusa izturības dēļ.
Lētāks arī. Mans viedoklis..
-
Es samaksāju 1179 eur par body tikai. Jā, nav wifi, bet panes lietu, putekļus un ir 10 kadri sekundē.snowbrd wrote:Sportam jau labāk vairāk kadrus paspēt noķert un izvilkt vienu īsto, taču kopumā 80d izskatās labāks un vieglāks.Rihy wrote:Skaidrs. Es tomēr uz 7dmk2 ātruma dēļ un korpusa izturības dēļ.
Tagad jau man liekas lielāka daļa no jaunajiem aparātiem panes grūtākus apstākļus, ne?Rihy wrote:Es samaksāju 1179 eur par body tikai. Jā, nav wifi, bet panes lietu, putekļus un ir 10 kadri sekundē.snowbrd wrote:Sportam jau labāk vairāk kadrus paspēt noķert un izvilkt vienu īsto, taču kopumā 80d izskatās labāks un vieglāks.Rihy wrote:Skaidrs. Es tomēr uz 7dmk2 ātruma dēļ un korpusa izturības dēļ.
-
Grūti teikt. 7dmk2 esot otrā izturīgākā Canon EOS kamera aiz 1D x laikam vai tml. Un taisnība vien būs - pagājušajā sezonā vairākas reizes kamera salija un diezgan pamatīgi, un nekādu problēmu vispār. Turklāt kolēģim toreiz pirmais 7d izbeidzās un vienam polim 1d mk3 arī izbeidzās.
Un es jau tā biju zem lietussarga un nebildējot kameras zem jakas. Vējš + lietus dara savu. Tāpēc man ne sporta kameras īsti neder. Izbeigsies ātri vien...
Un es jau tā biju zem lietussarga un nebildējot kameras zem jakas. Vējš + lietus dara savu. Tāpēc man ne sporta kameras īsti neder. Izbeigsies ātri vien...
- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Man 400tais ar vienreiz Kačerginā salija tā, ka es ik pa laikam ar plašu vēzienu ūdeni kratīju nost. Domāju, ka bus pipec, bet par laimi nekādu problēmu.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- *Sicram
Pēc tiem nostāstiem un pēc tā, ko esmu piedzīvojis kopā ar savu 350d, liekas, ka izturīgākie aparāti ir simtāssērijas verķi un tad 1d sērija ! 

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Tie nav smieklīgi uzlabojumi. Tās ir galvenās lietas fotoaparātā. Smieklīgi uzlabojumi varētu būt kaut kādi tačskrīni, korpusa krāsas un svars, utt.snowbrd wrote:Runā, ka uzlabojumi ir diezgan smieklīgi, bet tomēr ir - sensors, fokuspunkti, autofocus un vēl kkas.Rihy wrote:Cik labs tas 80d ir, salīdzinot ar 70d? Kādi uzlabojumi? Un cik maksā? Varbūt man vajadzēja tādu nevis vel vienu 7dmk2?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Piekrītu.howitzer wrote:Tie nav smieklīgi uzlabojumi. Tās ir galvenās lietas fotoaparātā. Smieklīgi uzlabojumi varētu būt kaut kādi tačskrīni, korpusa krāsas un svars, utt.snowbrd wrote:Runā, ka uzlabojumi ir diezgan smieklīgi, bet tomēr ir - sensors, fokuspunkti, autofocus un vēl kkas.Rihy wrote:Cik labs tas 80d ir, salīdzinot ar 70d? Kādi uzlabojumi? Un cik maksā? Varbūt man vajadzēja tādu nevis vel vienu 7dmk2?
Es biju vairāk domājis tā, ka jaunajam modelim vajadzēja izcelties ar kko vairāk un būt ar jaunāko un labāko (kvai 4K video). Par šo gadījumu vairāki 70d lietotāji uzskata, ka nav vērts pāriet uz 80d.
- *Sicram
Būsim godīgi gan pret sevi, gan citiem.
4k vēl tuvākos divus, piecus gadus būs vēl īsti nevajadzīga manta, tāpēc ar to steigties tā pat nav jēgas.
Otrs ir tas ka konkurence "lētajos" aparātos ir liela.. Manā skatijumā, noooormāls aparāta izlaišanas cikls ir 7d/5d/1d, tie ir darba verķi, kurus ražo ILGI.. piem. par 5d mk4 kungi runā jau aptuveni divus gadus.. bet vai pēc tā ožz arī šogad ? 100% nevar zināt, bet rudens sākumā redzēsim.
4k vēl tuvākos divus, piecus gadus būs vēl īsti nevajadzīga manta, tāpēc ar to steigties tā pat nav jēgas.
Otrs ir tas ka konkurence "lētajos" aparātos ir liela.. Manā skatijumā, noooormāls aparāta izlaišanas cikls ir 7d/5d/1d, tie ir darba verķi, kurus ražo ILGI.. piem. par 5d mk4 kungi runā jau aptuveni divus gadus.. bet vai pēc tā ožz arī šogad ? 100% nevar zināt, bet rudens sākumā redzēsim.
PM vai 29764007
PM vai 29764007
5dien dabūju 80d, tākā bij tieši gonkas tai dienā, tad nedaudz patestēju. Ar Canon pirmo reizi fočēju, biš jāpierod pie pogu lokācijas, bildes jpg un neapstrādātas (raw'iem vajag apdeitot programmatūru
)
Bildes te:
https://www.facebook.com/toms.valainis. ... 371&type=3
Un vēl dažas priekš reklāmas (jums arī tādas patumšas izskatās??):
https://www.facebook.com/majakokos.lv/p ... nref=story
ps. kāds varbūt var ieteikt metodi, lai bildes būtu pēc iespējas kvalitatīvākas uzlādējot feisī vai kkur citur.. Šitās vnk Lr saspiedu uz 1mb un viss..

Bildes te:
https://www.facebook.com/toms.valainis. ... 371&type=3
Un vēl dažas priekš reklāmas (jums arī tādas patumšas izskatās??):
https://www.facebook.com/majakokos.lv/p ... nref=story
ps. kāds varbūt var ieteikt metodi, lai bildes būtu pēc iespējas kvalitatīvākas uzlādējot feisī vai kkur citur.. Šitās vnk Lr saspiedu uz 1mb un viss..
- *Sicram
FB bilžu izmēru vajag pačekot ik pa laikam, tb kādu izmēru viņi ir izdomājuši, bet parasti viss labi saiet ar 2048 pa garāko malu, 72 izšķirtspēja, 80 "kvalitī"
Par reklāmas bildēm.
iespējams neesi ticis galā ar pēc apstrādi.. vismaz man tā likās, it kā ir forši ,ka tu redzi ārā pa logiem, bet iekšā varēja būt nedaudz gaišāks, kā arī tur ar sauli varēja šur tur izmantot gudrāk.

Teiksim ja šeit būtu nostājies/notupies tā ka tā saule ir tieši aiz mājas, tad būtu jāsanāk stingri labam kadram, un pēc apstrādē tam būtu jāsaiet ļoooti oke..
Par reklāmas bildēm.
iespējams neesi ticis galā ar pēc apstrādi.. vismaz man tā likās, it kā ir forši ,ka tu redzi ārā pa logiem, bet iekšā varēja būt nedaudz gaišāks, kā arī tur ar sauli varēja šur tur izmantot gudrāk.

Teiksim ja šeit būtu nostājies/notupies tā ka tā saule ir tieši aiz mājas, tad būtu jāsanāk stingri labam kadram, un pēc apstrādē tam būtu jāsaiet ļoooti oke..
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Tieši gribējās to sauli dabūt kadrā + aizgriezu F'u, lai stari nāk uz āru (+ stāvu uz kāpnēm, lai apakšu baigi neredz). Pamēģināšu arī tavu variantu un salīdzināšu.*Sicram wrote: Teiksim ja šeit būtu nostājies/notupies tā ka tā saule ir tieši aiz mājas, tad būtu jāsanāk stingri labam kadram, un pēc apstrādē tam būtu jāsaiet ļoooti oke..
- *Sicram
nu ja tu tā gribēji, tad pēcapstrāde.
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Čau visiem foto guru.
Biju nopircis Nikon Coolpix P610, un pēc kāda laika sapratu, ka nav aršana, bet kā jau zinam, tad skopais maksā divreiz un nu esmu jau iegādājies Canon EOS 750d. Nikonu nav reāli pārdot man vēlamajā cenā ar visiem piepirktajiem aksesuāriem, tapēc izdomāju, ka uzdāvināšu māsai
Kamera tikpat kā jauna
Long story short, gribu iegādāties zibspuldzi savai jaunajai kamerai. Čoms iedeva pamēģināt savu Yongnuo YN-565EX II un izdomāju ,ka man vajag tādu pašu.
Bet, skatoties ebay informācijas sadaļu mans 750d nosaukums tur nav minēts un gribu jautāt vai man saies ar šo zibspuldzi?
Links - http://www.ebay.co.uk/itm/221959314996? ... EBIDX%3AIT" onclick="window.open(this.href);return false;
Biju nopircis Nikon Coolpix P610, un pēc kāda laika sapratu, ka nav aršana, bet kā jau zinam, tad skopais maksā divreiz un nu esmu jau iegādājies Canon EOS 750d. Nikonu nav reāli pārdot man vēlamajā cenā ar visiem piepirktajiem aksesuāriem, tapēc izdomāju, ka uzdāvināšu māsai

Long story short, gribu iegādāties zibspuldzi savai jaunajai kamerai. Čoms iedeva pamēģināt savu Yongnuo YN-565EX II un izdomāju ,ka man vajag tādu pašu.
Bet, skatoties ebay informācijas sadaļu mans 750d nosaukums tur nav minēts un gribu jautāt vai man saies ar šo zibspuldzi?
Links - http://www.ebay.co.uk/itm/221959314996? ... EBIDX%3AIT" onclick="window.open(this.href);return false;
- *Sicram
Domāju, ka saies un viss būs legāli, BET ..
es laikam gan apdomātu Canon 430ex II vai III ( kas būtu VISSSS PAREIZĀK ) iegādi.
Kāpēc ?
Tāpēc ka tā ir oem, tā lieliski strādās automātiskajā režīmā, tā varēs hyspeed sync sarīkot un visādi citādi būs uzticama..
Kā arī 750d aparāts ir new un ar new zibeni tam vajadzētu strādāt lieliski.
Piemēram mana 430ex I, liekas dažubrīd negrib tā baigi forši sadarboties ar manu 5dmk3.. Vai arī tas pats canon 580ex II, bet iespējams, ka man tikai tā liekas, jo pēdējo reizi kad maucu, tad viss likās zaibis
BET ja tu tomēr izdomā par labu junjung, tad paņem no čoma un pabildē ! Kā arī oooooooooooobligāti paskaties vai tai ir iebūvēts af assist light, ja tas nav, tad es uzskatu, ka to nav apsalūti nekādas jēgas pirkt kā vadošo zibeni. Tas af assit light ir lāzera režīgs kurš, piemēram, istabā pilnīgas tumas ietvaros spēs tev iestādīt asumu.
es laikam gan apdomātu Canon 430ex II vai III ( kas būtu VISSSS PAREIZĀK ) iegādi.
Kāpēc ?
Tāpēc ka tā ir oem, tā lieliski strādās automātiskajā režīmā, tā varēs hyspeed sync sarīkot un visādi citādi būs uzticama..
Kā arī 750d aparāts ir new un ar new zibeni tam vajadzētu strādāt lieliski.
Piemēram mana 430ex I, liekas dažubrīd negrib tā baigi forši sadarboties ar manu 5dmk3.. Vai arī tas pats canon 580ex II, bet iespējams, ka man tikai tā liekas, jo pēdējo reizi kad maucu, tad viss likās zaibis

BET ja tu tomēr izdomā par labu junjung, tad paņem no čoma un pabildē ! Kā arī oooooooooooobligāti paskaties vai tai ir iebūvēts af assist light, ja tas nav, tad es uzskatu, ka to nav apsalūti nekādas jēgas pirkt kā vadošo zibeni. Tas af assit light ir lāzera režīgs kurš, piemēram, istabā pilnīgas tumas ietvaros spēs tev iestādīt asumu.
PM vai 29764007
PM vai 29764007