Labprāt padiskutētu ar lietotāju Eižens par to tēmu, betjoprojām nespēju iebraukt vai lietotājs Eižens lieliski pārvalda sarkasmu un spēju trollēt vai lietotājs Eižens ir no tik dziļiem laukiem, ka pilsētā nonākot tiešām liekas,ka jaunāks auto = labāks auto. Un gadījumā ja tas būtu sarkasms, man nāktos pēctam klausīties HAAHA CEE HAA LOHS PAVILKAAS un man savukārt nāktos atmazgāties ar "Nu es tak tikai trollēju, ar brachku saderējām uz balzāmu, ka visi noticēs"
Ch. wrote:Labprāt padiskutētu ar lietotāju Eižens par to tēmu, betjoprojām nespēju iebraukt vai lietotājs Eižens lieliski pārvalda sarkasmu un spēju trollēt vai lietotājs Eižens ir no tik dziļiem laukiem, ka pilsētā nonākot tiešām liekas,ka jaunāks auto = labāks auto. Un gadījumā ja tas būtu sarkasms, man nāktos pēctam klausīties HAAHA CEE HAA LOHS PAVILKAAS un man savukārt nāktos atmazgāties ar "Nu es tak tikai trollēju, ar brachku saderējām uz balzāmu, ka visi noticēs"
Večukiņ, es Tev sataisīju centrālo un Tu mani sauc par lauķi? Nu nesmuki.
Ch. wrote:Labprāt padiskutētu ar lietotāju Eižens par to tēmu, betjoprojām nespēju iebraukt vai lietotājs Eižens lieliski pārvalda sarkasmu un spēju trollēt vai lietotājs Eižens ir no tik dziļiem laukiem, ka pilsētā nonākot tiešām liekas,ka jaunāks auto = labāks auto. Un gadījumā ja tas būtu sarkasms, man nāktos pēctam klausīties HAAHA CEE HAA LOHS PAVILKAAS un man savukārt nāktos atmazgāties ar "Nu es tak tikai trollēju, ar brachku saderējām uz balzāmu, ka visi noticēs"
No laukiem vinjsh laikam ir gan, jaa.
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.
///M57 uz programmas nenormāli
TDR. LV
No laukiem vinjsh laikam ir gan, jaa.
redz ja .. tu tikai sēdi mājās un nenāc ārā
būtu atbraukusi, būtu vieplī pateikusi un varētu piedalīties online spam
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit