AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
LLP-AF- wrote:gadu nobraucu un ne vainas, Jūrmalā un ceļu remontnieki vnk ir jāvālē ar lielu melnu straponu. Jo iekļuvu tadā kā lielā ieplākā, bez maz vai kā grāvī, var redzēt ka pagāšgad tur vilka kaut kādas komunikācijas, un vnk zemi ar asfaltu ar kājām pieblieteja, protams tas viss sasēdās izveidojot grāvibanānu republika

- Black President
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
P.S Ko tu muldi tev nav sedinats EnZ
Last edited by Black President on 17 Oct 2015, 18:22, edited 1 time in total.
R56 JCW
Tpc man nav LP.Zorik wrote: P.S Ko tu muldi tev nav sedinats EnZ

Arī kad bija sēdināts auto man, kkā pamanijos nesapišot neko nobraukt ar sēdinātu kādus 15kkm, laigan līdz karterim bija 5cm no zemes.

Oh, yes, e46 lkm ir ALU karteris

- Black President
- Spam addicted
Tam, ka sēdināts, nav nekādas nozīmes... Līdzīgi ar paziņu braucot Zoļikā pa Irlavas ielu tumsā iebraucām tādā ieplakā, kas vismaz pusmetru dziļa bija. Par laimi, tas Nissan Almera baigi augsts bija. Es ar savu autiņu (standarta piekare) labākajā gadījumā bez abiem bamperiem būtu palicis. Nākamajā dienā tai vietā vispār bija caurums izgruvis (tāds normāls 2m diam. un 1,5m dziļumā). Vienkārši pamata ceļiem daudzviet nav nekāda.
Man? Nē, man izpūtējs ir tāds kurš luksaforā nezinīšiem dod cerību, ka man ir 2.0d
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Sēdināts, nesēdināts, atzīstiet taču beidzot, ka Latvijas ceļi ir dirsā, - ar darba auto pat ir jāskenē bedres un nelecu pāri ceļa/sliežu savienojumiem! Nu normāli tas nav! Tas, ka jūs nemīžat(c), un jums nav sēdināti auto, neattaisno ceļa itkā ''kvalitāti''!
Bet konkrēti par AFa sēdinājumu, tāds der tikai vācijā, vienreiz krastenes staķikā ar čomu runājos un dzirdu, kā e46 slieksnis velkas pa asfaltu, sick ibio!
Bet konkrēti par AFa sēdinājumu, tāds der tikai vācijā, vienreiz krastenes staķikā ar čomu runājos un dzirdu, kā e46 slieksnis velkas pa asfaltu, sick ibio!

- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Nesakarīgi uzrakstīju.ttd wrote:koenimaals wrote:Visàs citās valstīs gan viss ir kārtībà.tikai šeit viss slikti,vai ne?nosēdini vèl zemāk visiem par spīti.un domāju vēstule prezidentam tad būs vietā.

Lieta tàda ka man nepatīk ja tā dara un liekas nepareizi nolikt gar zemi dzimteni,valsti kurà dzīvo,saucot to par banānu republiku utt.Jo paši viņu arī veidojam,ievēlam politiķus utt.
Īpaši ja bez iemesla kā piemēram šajā gadījumā,dēļ pārsista kartera uz neadekvāti pārsēdināta auto.
- Black President
- Spam addicted
Nodoklus maksa,balso par tiem sola sataisit celus .Celus netaisa, kas vainigs?
R56 JCW
Idiotiski ir pievērt acis uz lietām, kas ir absolūti nepieņemamas. Kad pierod LV, tad liekas, ka [censored] tie ceļi. Es biju prom 3 mēnešus tikai, bet, kad braucu no vemtpils uz Cēsīm, sāku nopietni apsvērt auto atstāšanu kaut kur un tālāk domāt kā tikt ar autobusiem/vilcieniem. Absolūti nebraucami galvenie ceļi, tieši Rīgā. Nav tas pieņemami, it īpaši, ja ņem vērā, kā tomēr LV aug dzīves līmenis, bet ceļu sistēma ir tāda, kā bļeģ nekur citur.enimaals wrote:Nesakarīgi uzrakstīju.ttd wrote:koenimaals wrote:Visàs citās valstīs gan viss ir kārtībà.tikai šeit viss slikti,vai ne?nosēdini vèl zemāk visiem par spīti.un domāju vēstule prezidentam tad būs vietā.![]()
Lieta tàda ka man nepatīk ja tā dara un liekas nepareizi nolikt gar zemi dzimteni,valsti kurà dzīvo,saucot to par banānu republiku utt.Jo paši viņu arī veidojam,ievēlam politiķus utt.
Īpaši ja bez iemesla kā piemēram šajā gadījumā,dēļ pārsista kartera uz neadekvāti pārsēdināta auto.
Tas ir līdzīgi, kā pievērt acis uz to, ka vīrs sit sievu - tā taču pieņemts!
Un pirmais solis cīnoties ar problēmām ir PROBLĒMU KĀ TĀDU PIEŅEMŠANA. Ja visiem, ieskaitot politiķus, būtu skaidrs, ka ceļi ir pilnīgā dirsā un dzīve negrozās tik ap mazdārziņu Jūrmalas kāpās, tad sāktos sakustēties kaut kas arī nopietnāk. Un cilvēki uz remontdarbiem nebūtu tik negatīvi noskaņoti, ka bļeģ atkal ceļš ciet, atkal man 4 minūtes jāpagaida, jo lūk kāds grib braukt pa normālu ceļu kādreiz...