AF pelēkais šķūnis

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
GG.
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Re: AF pelēkais šķūnis

Post by GG. »

SSP

Stanceriem Stanceru Problēmas.
Edmunds
Sliktdibenis
Been thanked: 0

Post by Edmunds »

-AF- wrote:gadu nobraucu un ne vainas, Jūrmalā un ceļu remontnieki vnk ir jāvālē ar lielu melnu straponu. Jo iekļuvu tadā kā lielā ieplākā, bez maz vai kā grāvī, var redzēt ka pagāšgad tur vilka kaut kādas komunikācijas, un vnk zemi ar asfaltu ar kājām pieblieteja, protams tas viss sasēdās izveidojot grāvi :fcuk: banānu republika
LLP 8) Es pirms tādām vietām iemetu robu zemāk un ieberu grīdā. 8)
Black President
Spam addicted

Post by Black President »

P.S Ko tu muldi tev nav sedinats EnZ
Last edited by Black President on 17 Oct 2015, 18:22, edited 1 time in total.
R56 JCW
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

Zorik wrote: P.S Ko tu muldi tev nav sedinats EnZ
Tpc man nav LP. ;)
Arī kad bija sēdināts auto man, kkā pamanijos nesapišot neko nobraukt ar sēdinātu kādus 15kkm, laigan līdz karterim bija 5cm no zemes. :hvz:
Oh, yes, e46 lkm ir ALU karteris :D
Black President
Spam addicted

5 cm ? 5 CM? TIK DAUDZ?
R56 JCW
O.z

Post by O.z »

Nesaprotu to cepieni,ka dirsā ceļi utt. Miljins cilvēkiem problemu nav,paris desmitiem ir,ja sēdini,tad ari ar to jārēķinās ka tā būs :hvz:
Klobsters

Post by Klobsters »

Tam, ka sēdināts, nav nekādas nozīmes... Līdzīgi ar paziņu braucot Zoļikā pa Irlavas ielu tumsā iebraucām tādā ieplakā, kas vismaz pusmetru dziļa bija. Par laimi, tas Nissan Almera baigi augsts bija. Es ar savu autiņu (standarta piekare) labākajā gadījumā bez abiem bamperiem būtu palicis. Nākamajā dienā tai vietā vispār bija caurums izgruvis (tāds normāls 2m diam. un 1,5m dziļumā). Vienkārši pamata ceļiem daudzviet nav nekāda.
Thundahh

Post by Thundahh »

Tev gadījumā izpūtēji nav kā m3?
-AF-
Been thanked: 1 time

Post by -AF- »

Man? Nē, man izpūtējs ir tāds kurš luksaforā nezinīšiem dod cerību, ka man ir 2.0d
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Hancels

Post by Hancels »

Sēdināts, nesēdināts, atzīstiet taču beidzot, ka Latvijas ceļi ir dirsā, - ar darba auto pat ir jāskenē bedres un nelecu pāri ceļa/sliežu savienojumiem! Nu normāli tas nav! Tas, ka jūs nemīžat(c), un jums nav sēdināti auto, neattaisno ceļa itkā ''kvalitāti''!

Bet konkrēti par AFa sēdinājumu, tāds der tikai vācijā, vienreiz krastenes staķikā ar čomu runājos un dzirdu, kā e46 slieksnis velkas pa asfaltu, sick ibio! :D
enimaals

Post by enimaals »

Visàs citās valstīs gan viss ir kārtībà.tikai šeit viss slikti,vai ne?nosēdini vèl zemāk visiem par spīti.un domāju vēstule prezidentam tad būs vietā.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

enimaals wrote:Visàs citās valstīs gan viss ir kārtībà.tikai šeit viss slikti,vai ne?nosēdini vèl zemāk visiem par spīti.un domāju vēstule prezidentam tad būs vietā.
ko
-AF-

Post by -AF- »

ok :naac:
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

Jādzīvo Ventspili, šeit karteri pārsist sēdinātam drapakam nereāli. :reeka:
Image
-AF-

Post by -AF- »

biju ventspilī :D tik tiešām, ar ceļiem tur viss kārtībā, Lembis mūs saprot :naac:
enimaals

Post by enimaals »

ttd wrote:
enimaals wrote:Visàs citās valstīs gan viss ir kārtībà.tikai šeit viss slikti,vai ne?nosēdini vèl zemāk visiem par spīti.un domāju vēstule prezidentam tad būs vietā.
ko
Nesakarīgi uzrakstīju. :D
Lieta tàda ka man nepatīk ja tā dara un liekas nepareizi nolikt gar zemi dzimteni,valsti kurà dzīvo,saucot to par banānu republiku utt.Jo paši viņu arī veidojam,ievēlam politiķus utt.
Īpaši ja bez iemesla kā piemēram šajā gadījumā,dēļ pārsista kartera uz neadekvāti pārsēdināta auto.
Hancels

Post by Hancels »

ko
Black President
Spam addicted

Nodoklus maksa,balso par tiem sola sataisit celus .Celus netaisa, kas vainigs?
R56 JCW
enimaals

Post by enimaals »

Hancels wrote:ko
Jau tà rakstīju lai pat īpaši debīlie saprot. :D piedo vecais,bet tavs līmenis ir ārpus kritikas
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

enimaals wrote:
ttd wrote:
ko
Nesakarīgi uzrakstīju. :D
Lieta tàda ka man nepatīk ja tā dara un liekas nepareizi nolikt gar zemi dzimteni,valsti kurà dzīvo,saucot to par banānu republiku utt.Jo paši viņu arī veidojam,ievēlam politiķus utt.
Īpaši ja bez iemesla kā piemēram šajā gadījumā,dēļ pārsista kartera uz neadekvāti pārsēdināta auto.
Idiotiski ir pievērt acis uz lietām, kas ir absolūti nepieņemamas. Kad pierod LV, tad liekas, ka [censored] tie ceļi. Es biju prom 3 mēnešus tikai, bet, kad braucu no vemtpils uz Cēsīm, sāku nopietni apsvērt auto atstāšanu kaut kur un tālāk domāt kā tikt ar autobusiem/vilcieniem. Absolūti nebraucami galvenie ceļi, tieši Rīgā. Nav tas pieņemami, it īpaši, ja ņem vērā, kā tomēr LV aug dzīves līmenis, bet ceļu sistēma ir tāda, kā bļeģ nekur citur.

Tas ir līdzīgi, kā pievērt acis uz to, ka vīrs sit sievu - tā taču pieņemts!

Un pirmais solis cīnoties ar problēmām ir PROBLĒMU KĀ TĀDU PIEŅEMŠANA. Ja visiem, ieskaitot politiķus, būtu skaidrs, ka ceļi ir pilnīgā dirsā un dzīve negrozās tik ap mazdārziņu Jūrmalas kāpās, tad sāktos sakustēties kaut kas arī nopietnāk. Un cilvēki uz remontdarbiem nebūtu tik negatīvi noskaņoti, ka bļeģ atkal ceļš ciet, atkal man 4 minūtes jāpagaida, jo lūk kāds grib braukt pa normālu ceļu kādreiz...
Locked