-AF- wrote:Nu tajā dienā visi stanceri to saprata
To arī daudzi atzīst ka stendu ir daudz un tie daudzi rāda kkādus patīkamus datus nevis realitāti. Un tomēr es gribu uzskrieties ar m3 ejošu, laikam te 100% ir tikai psiharno??
Kas par mīzējtaktiku? Aizbrauc pie BR un sarunā uzskrieties, viņam gan 46m3 mētājās sētā gan 92m3.
Esmu drošs ka abiem papisīsi.
davai tad sarunājam, ja es izkabināšu e46 M3 ar esošo setupu tad tu izmet savu LPG un turpmāk liesi tikai e98 ??
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
-AF- wrote:Nu tajā dienā visi stanceri to saprata
To arī daudzi atzīst ka stendu ir daudz un tie daudzi rāda kkādus patīkamus datus nevis realitāti. Un tomēr es gribu uzskrieties ar m3 ejošu, laikam te 100% ir tikai psiharno??
Kas par mīzējtaktiku? Aizbrauc pie BR un sarunā uzskrieties, viņam gan 46m3 mētājās sētā gan 92m3.
Esmu drošs ka abiem papisīsi.
davai tad sarunājam, ja es izkabināšu e46 M3 ar esošo setupu tad tu izmet savu LPG un turpmāk liesi tikai e98 ??
Pričom? Es tak neblatoju ka varu M3 izkabināt. Es vnk ļoti labi apzinos ka mans musars neiet.
Turklāt es nesaku ka tavs neiet, vnk domāju ka baigā diršana visas šītās m3 izkabināšanas utt
Un anyway, M3 jebkurā gadijumā priekš manis būtu baudāmāks aparāts par kūpošu klabekli, un ja man būtu M3, tad visticamāk arī brauktu ar e98.
Nav tā ka tas dīzelis ir spēcīgs tikai ar startu gaitā līdz kkādam konkrētam ātrumam? Ja no vietas drags tad emka ar labu un galvenais platu gumiju izcels startu, bet pie liela ātruma visi dīzeļi pagurst dēļ salīdzinoši mazajiem ZS, Nm vairs nespēlē lomu? +īsais rpm diapazons kas prasa garu reduktoru lai dabūtu norm. Vmax
Last edited by kars on 12 Oct 2015, 14:58, edited 2 times in total.
kars wrote:Nav tā ka tas dīzelis ir spēcīgs tikai ar startu gaitā līdz kkādam konkrētam ātrumam? Ja no vietas drags tad emka ar labu un galvenais platu gumiju izcels startu, bet pie liela ātruma visi dīzeļi pagurst dēļ salīdzinoši mazajiem ZS, Nm vairs nespēlē lomu? +īsais rpm diapazons kas prasa garu reduktoru lai dabūtu norm. Vmax
tamdēļ labāk palūkot jaudas stenda izdruku, lai precīzi zinātu līdz cik RPM var gasēt un tad slēgties, lai trāpītu sulīgajā zonā
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
-AF- wrote:es neko nerāvu, sev neesmu mērijis jo nav ar ko precīzi nomērīt, visi tie racelogiki ir totāls bulshits, paziņam bija e46 330cd kura nobrauca 5.8sek, un mans auto spēj to auto apskriet, tā kā .... es arī neticu ka tas spēj nobraukt 5.5, bet tas e91 noskrien citus, es noskrienu viņu man neko vairāk nevajag
un vēl nevajag aizmirst ka auto svars mainās no komplektācijas, un tā nesūdīgi
piemēram e46 330cd Automāts ar labu pakojumu pašmasa 1710kg
plikam 1615kg
Pliks e46 330d tourings 1690kg
Man vēl ir koža, roža, navi, tv un radio bloki
*Sicram wrote:es tagad nesaprotu.
Dragriesa vidē svarīgi ir pilnā masa vai pašmasa ?
Dragreisa dzīvē svarīgāk ir vairāk kvēpu.
Uzskrienies - saki ka biji pirmais, pretinieks iebilst, bet tas neskaitās, jo viņš ir ieinteresēta persona. Savukārt skatītāji neko neredzēja, jo kad dīzeļi brauc parasti visi aizgriežās un rīstās. Ir protams rūdītie, sūrie čaļi - tos kvēpi nebiedē, bet tāpat cauri tam mutulim nevar redzēt kurš kuru izkabināja.