ar vecām sprauslam man bija 4.8L*Sicram wrote:Bet i za to 6 litraki uz simtiņhowitzer wrote:*Sicram wrote:A jā, bet tu neesi skatījies, cik maksā 3.5d iecelt ?
Tas motors visticamāk maksā tikpat,kā kaut kāds, vecs ///M katls.

ar šīm būs vairāk
ar vecām sprauslam man bija 4.8L*Sicram wrote:Bet i za to 6 litraki uz simtiņhowitzer wrote:*Sicram wrote:A jā, bet tu neesi skatījies, cik maksā 3.5d iecelt ?
Tas motors visticamāk maksā tikpat,kā kaut kāds, vecs ///M katls.
nenoliegšumdz wrote:Agri vai vēlu visi hardcore dīzelisti nonāk līdz šādam slēdzienamkars wrote:tādu $ labāk investēt, bencīns + turbo
kāda transmisija, tu gribi teikt, ka tam e91 ar automātu ir likts īsāks reduktors n shit?U_V6er wrote:ch., esi kaadreiz dzirdeejis par transmisiju un kaadus "briinumus" taa speej dariit?
Nu tad beidzot.-AF- wrote:
Ja ir iebildumi- liekam auto uz strīpas
es nezinu - nedz kāda kārba, kāds reduktors, kādi riteņi ir AF, nedz kāds ir tevis pieminētajam e91. (nerunājot jau par par visiem pārējiem faktoriem...)Ch. wrote:kāda transmisija, tu gribi teikt, ka tam e91 ar automātu ir likts īsāks reduktors n shit?
Kas par mīzējtaktiku? Aizbrauc pie BR un sarunā uzskrieties, viņam gan 46m3 mētājās sētā gan 92m3.-AF- wrote:Nu tajā dienā visi stanceri to saprata
To arī daudzi atzīst ka stendu ir daudz un tie daudzi rāda kkādus patīkamus datus nevis realitāti. Un tomēr es gribu uzskrieties ar m3 ejošu, laikam te 100% ir tikai psiharno??
Man arī ir čoms ar e92M3 sarkano, nesen arī uzliktas jaunas šālesRL. wrote:Psiham jau E36M un sedanā.
varu sarunāt E92 M3 normāls 4.0 v8 kaplis, ar nesen pārlasītu dzinuli!uz dienvidnieka klīst baumas ,ka 260kmh izvilcis