http://failiem.lv/g/oskjmyy#aa/DSC_0067.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
kas taas par shausmaam??zzhurka wrote:Par tiem stīlijiem nez, kkur te manā apkārtnē braukā arī vw polo tikai 1 paaudzi jaunāks, tas arī ir melns polo kā Tev, bet viņam ir virsū balti stīliji, cik pllatibet par izskatu teikšu 6 no 10, vienīgais kas viņos piesaista, ka ir plati un tā baltā krāsa izceļās, pašam patīk stīliji, bet vrbt Tev jau tgd ir labāki diski par stīlijiem, uztaisi varbūt vnk sitiem kkādu bombīgu krāsojumu, flančus un lieta darīta.
http://failiem.lv/g/oskjmyy#aa/DSC_0067.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Lampas irģināli tādas ir nākušas. Doma ielikt no facelift sarkanās lampas. Un nu srry, bet vecos diskus ar šiem īsti nevar salīdzināt. Un tie, kas saka ka sūds utt, vnk ļoti debīlā veidā parāda to, ka cilvēkiem gaumes atšķirās.Hancels wrote:Kāpēc šo nevarēja apvienot ar sēdinājumu un esošajiem diskiem, braukt un pārējo naudu iztērēt degvielā?
ā vel nahrenizēt to laku no lampām
Par spārnu, tas drīzumā tiks ņemts nost, tas bij vnk izmēģinàjums. Bet nu, ziemu ar tādu nobraukšu. Un visi liekie štrunti ar ar laiku tiks ņemti nost un taisīts daudz maz clean tas polo.Hancels wrote:Es domaju, nevis atstat tos pretīgos piecstaru diskus bet gan tos kas tev ir tagad un sēdināt, thats all.
Nākamais plānā, mežģīna haube?
Tu ierausi zarā, joshusts wrote:Pamatot domu māki, vai tik gudri iespamot māki?O.z wrote:Stiliju domu izmet gružkastē
195/45 būtu vienīgais riepu izmērs, kurš uz tāda platuma diskiem izskatītos kaut cik normāli. Bet tad, lai atbrīvotos no arch gap'a ir diezgan jāsēdina. Ja nosēdina tik tālu, lai pazūd arch gaps, tad sekos nākamā problēma - pusass sitīsies pret lanžeronu un braukšana būs nebaudāma. Tad tu izdomāsi, ka vnk jāliek augstāka riepa, beeeeet tad tie diski izskatīsies pēc gatera un DDM.shusts wrote:Doma r14 steelijus likt virsū 8j un 9j
Sent from my iPhone using Tapatalk
precīziyo_G wrote:Tu ierausi zarā, joshusts wrote:Pamatot domu māki, vai tik gudri iespamot māki?O.z wrote:Stiliju domu izmet gružkastē195/45 būtu vienīgais riepu izmērs, kurš uz tāda platuma diskiem izskatītos kaut cik normāli. Bet tad, lai atbrīvotos no arch gap'a ir diezgan jāsēdina. Ja nosēdina tik tālu, lai pazūd arch gaps, tad sekos nākamā problēma - pusass sitīsies pret lanžeronu un braukšana būs nebaudāma. Tad tu izdomāsi, ka vnk jāliek augstāka riepa, beeeeet tad tie diski izskatīsies pēc gatera un DDM.shusts wrote:Doma r14 steelijus likt virsū 8j un 9j
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
r15 uz polo ir way to go
Pa to archgapu ar biju domājus un riepas biju domājis 195/55 jo man uz r15 tagat stāv 185/55. Bet nu tas, ka man vēders pa zemi vilksies, tur gan Tev taisnība. Bet nu lab, sākumā gribu dabūt flančus un tad skatīsies vai atstās šitos vai kkādus citus diskus likšu.yo_G wrote:Tu ierausi zarā, joshusts wrote:Pamatot domu māki, vai tik gudri iespamot māki?O.z wrote:Stiliju domu izmet gružkastē195/45 būtu vienīgais riepu izmērs, kurš uz tāda platuma diskiem izskatītos kaut cik normāli. Bet tad, lai atbrīvotos no arch gap'a ir diezgan jāsēdina. Ja nosēdina tik tālu, lai pazūd arch gaps, tad sekos nākamā problēma - pusass sitīsies pret lanžeronu un braukšana būs nebaudāma. Tad tu izdomāsi, ka vnk jāliek augstāka riepa, beeeeet tad tie diski izskatīsies pēc gatera un DDM.shusts wrote:Doma r14 steelijus likt virsū 8j un 9j
![]()
r15 uz polo ir way to go
Ar 195/55 tie diski izskatīsies ne pēc kā. Man bija uz 6n2 uztaisīts sets ar r14 7.5j un 8j un ar 185/55 riepām. Tie diski tika uzlikti uz mašīnas un tik pat ātri arī noņemti nost. Pēc tam ieķēru 195/45 riepas un viss puslīdz ok. Vismaz riepas neizskatijās pēc kaut kādām olāmshusts wrote:Pa to archgapu ar biju domājus un riepas biju domājis 195/55 jo man uz r15 tagat stāv 185/55. Bet nu tas, ka man vēders pa zemi vilksies, tur gan Tev taisnība. Bet nu lab, sākumā gribu dabūt flančus un tad skatīsies vai atstās šitos vai kkādus citus diskus likšu.yo_G wrote:Tu ierausi zarā, joshusts wrote:Pamatot domu māki, vai tik gudri iespamot māki?O.z wrote:Stiliju domu izmet gružkastē195/45 būtu vienīgais riepu izmērs, kurš uz tāda platuma diskiem izskatītos kaut cik normāli. Bet tad, lai atbrīvotos no arch gap'a ir diezgan jāsēdina. Ja nosēdina tik tālu, lai pazūd arch gaps, tad sekos nākamā problēma - pusass sitīsies pret lanžeronu un braukšana būs nebaudāma. Tad tu izdomāsi, ka vnk jāliek augstāka riepa, beeeeet tad tie diski izskatīsies pēc gatera un DDM.shusts wrote:Doma r14 steelijus likt virsū 8j un 9j
![]()
r15 uz polo ir way to go
Nē nē!Leopards man tieši patīk tur arī ir tas piedūriens,bet tā vw nekļene liekas galīgi nevajadzīgashusts wrote:ja Tu domā to leopardu, tad, tā nav nakļene, tas ir floksBogdaans wrote:Viss izskatās ļoti labi,izņemot nekļeni uz spārna