udensvirs22 Honda Civic EK4 VTI

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

udensvirs22
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: udensvirs22 Honda Civic EK4 VTI

Post by udensvirs22 »

Vents S wrote:ahujeķ :emo:
metinātājs tev bijis ritīgs svarčiks :alkofest:

kapēc nav bildes ar spakteļtonnu uz arkām? :D
Tās bildes man nav.Bet šitajā īzstenībā ir maz špktelis nu cik man pašam tā liekas.Bet tas civc kas man bija pirms tam,vot tur bija špaktelis,var teikt viens sāns jau bija nošpkteļa sataisīts. :emo:
04 BMW E60 530
07 Civic TypeR FN2(ex)
08 Passat B6 2.0 DSG(ex)
04 Accord CL7(ex)
08 Leon FR(ex)
05 Civic TypeR EP3(ex)
97 Passat 1.8 20V(ex)
94 BMW E36 2.0i(ex)
97 Civic EK4 B16A2(ex)
99 Civic EK3 D15Z6 (ex)
99 Avensis T22 D4D 2.0 (ex)
Black President
Spam addicted

Post by Black President »

:zirneklu tikls:
R56 JCW
Matiiss_T

Post by Matiiss_T »

Zelta honda būs :D

Sent from telefons
GOT SMOKE? I don't
udensvirs22

Post by udensvirs22 »

Spārni itkā sazīmēti.
http://www.honpa.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Šis kantoris palīdzēja cerams ka atnāks un ar muiti vai ko tādu pisaks nebūs.
04 BMW E60 530
07 Civic TypeR FN2(ex)
08 Passat B6 2.0 DSG(ex)
04 Accord CL7(ex)
08 Leon FR(ex)
05 Civic TypeR EP3(ex)
97 Passat 1.8 20V(ex)
94 BMW E36 2.0i(ex)
97 Civic EK4 B16A2(ex)
99 Civic EK3 D15Z6 (ex)
-AF-
Been thanked: 1 time

Post by -AF- »

mlē es vēl kompleksēju par sava e46 rūsas caurumiņu, bet palasot šo topiku, vnk aiziešu uz garāžu un ar žuveni aizlīmēšu ciet :D
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
howitzer
M30

Post by howitzer »

Es vienīgais joprojām nespēju iebraukt, kāpēc tas viss tiek darīts?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

howitzer wrote:Es vienīgais joprojām nespēju iebraukt, kāpēc tas viss tiek darīts?
+1 :coconet:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

mbertulis wrote:
howitzer wrote:Es vienīgais joprojām nespēju iebraukt, kāpēc tas viss tiek darīts?
Es arī gribētu pievienoties jums kungi, bet tad atceros, ka pats esmu uzcēlis vienu šrota cienīgu eksemplāru. Visiem patika, pašam arī itkā patika, bet dziļi tumšākajos dvēseles nostūros zināju, ka tas viss ir DDM. Labi, ka vismaz neaizgāja baigi daudz naudas uz to auto, jo metināju un krāsoju pats. Ūdensvīram, šķiet, tēriņi te būs uz pusi lielāki kā man.

Ok, neskaitīšu svešu naudu, bet tiešām vai lol ir veerc sūtīt spārnus no ārzemēm priekš nabaga Civika kurš knapi turās kopā.
howitzer
M30

Post by howitzer »

GG. wrote:
mbertulis wrote:
pats esmu uzcēlis vienu šrota cienīgu eksemplāru. neaizgāja baigi daudz naudas uz to auto, jo metināju un krāsoju pats.

Ok, neskaitīšu svešu naudu, bet tiešām vai lol ir veerc sūtīt spārnus no ārzemēm priekš nabaga Civika kurš knapi turās kopā.
This. Es saprotu, ja kaut ko pats pagalmā prieka pēc ņemas. Mācās pats metināt/krāsot/apstrādāt/blablabla. Tad, kā mācību līdzeklis, jebkurš auto jebkādā stāvoklī der. Piemēram, tāpat arī Volfsburgs ņemas. Pa vakariem kurī spaisu garāžā un ķellē šuvju mastiku. Bet nu runa ir tieši par to, ka šitajam Čivikam nav absolūti nevienas dzīvas vietas. Un Čiviks nav Bentlijs, kurš saražots 50 eksemplāros un tad izvilkts no kaut kāda purva. Ieej ss`ā un izvēlies no miljardiem variantu. Vēl par maz, aizbrauc uz leišiem vai eestiem. Da kaut vai no Vācijas atdzen. Ok, šitam ir kaut kāds, specifisks motors, kuru Hondisti ciena. Viss saprotams, bembistiem un Vw`istiem tas pats, ir savi, interesanti un reti dzinēji. Bet, joptvaimaķ, viss šitais tak pēc pusgada atkal sadalīsies naher. :emo: Izcel to mataru un piemeklē bundžu, kura neizbeigsies pēc gada. Auto taču tiek taisīts, lai būtu kaut kāda prieka sajūta, taču te, man liekas, prieks pie nākamā tehača beigsies. :hvz:

Ok, UUUuuuudensvīr, esmu jau vairākas reizes par šo runājis, apsolu, ka par ruslanu/bundžas stāvokli šim auto vairs nepiekasīšos. Sorry, zinu, ka ir kaitinoši. :|
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
jjjjuris

Post by jjjjuris »

trakajiem pieder pasaule :susnaks: .. bez naudas
Gustiņš

Post by Gustiņš »

GG. wrote:
mbertulis wrote:
Es arī gribētu pievienoties jums kungi, bet tad atceros, ka pats esmu uzcēlis vienu šrota cienīgu eksemplāru. Visiem patika, pašam arī itkā patika, bet dziļi tumšākajos dvēseles nostūros zināju, ka tas viss ir DDM. Labi, ka vismaz neaizgāja baigi daudz naudas uz to auto, jo metināju un krāsoju pats. Ūdensvīram, šķiet, tēriņi te būs uz pusi lielāki kā man.

Vecīt, tie spārni turēs to auto kopā :]

bet nu jā, dirsā. :-|
Kautkā pie dirss, Tu uzvari par collu, vai jūdzi. Uzvara ir uzvara. / Dominiks Toreto /
udensvirs22

Post by udensvirs22 »

howitzer wrote:
GG. wrote:
mbertulis wrote:
pats esmu uzcēlis vienu šrota cienīgu eksemplāru. neaizgāja baigi daudz naudas uz to auto, jo metināju un krāsoju pats.

This. Es saprotu, ja kaut ko pats pagalmā prieka pēc ņemas. Mācās pats metināt/krāsot/apstrādāt/blablabla. Tad, kā mācību līdzeklis, jebkurš auto jebkādā stāvoklī der. Piemēram, tāpat arī Volfsburgs ņemas. Pa vakariem kurī spaisu garāžā un ķellē šuvju mastiku. Bet nu runa ir tieši par to, ka šitajam Čivikam nav absolūti nevienas dzīvas vietas. Un Čiviks nav Bentlijs, kurš saražots 50 eksemplāros un tad izvilkts no kaut kāda purva. Ieej ss`ā un izvēlies no miljardiem variantu. Vēl par maz, aizbrauc uz leišiem vai eestiem. Da kaut vai no Vācijas atdzen. Ok, šitam ir kaut kāds, specifisks motors, kuru Hondisti ciena. Viss saprotams, bembistiem un Vw`istiem tas pats, ir savi, interesanti un reti dzinēji. Bet, joptvaimaķ, viss šitais tak pēc pusgada atkal sadalīsies naher. :emo: Izcel to mataru un piemeklē bundžu, kura neizbeigsies pēc gada. Auto taču tiek taisīts, lai būtu kaut kāda prieka sajūta, taču te, man liekas, prieks pie nākamā tehača beigsies. :hvz:

Ok, UUUuuuudensvīr, esmu jau vairākas reizes par šo runājis, apsolu, ka par ruslanu/bundžas stāvokli šim auto vairs nepiekasīšos. Sorry, zinu, ka ir kaitinoši. :|
Dzīvas vietas parādas šitas jau tiek darīts lai tas auto kustētos uz priekšu normāli.Vnk tiek nedaudz savesta bundža kārtība un viss pārējais.Jo visi razdalbaji kas viņu bija jājuši to tik vien darīja.Jā nav izdevīgi.Jā jūs nesaprotat.Jā man patīk tas civic.Nu neko tur nepadarīs.
Ir tak miljoniem veci 1golfi kur štukas samestas,jā netināšu katru gadu jaunas arkas [censored] ko vajag to vajag.
04 BMW E60 530
07 Civic TypeR FN2(ex)
08 Passat B6 2.0 DSG(ex)
04 Accord CL7(ex)
08 Leon FR(ex)
05 Civic TypeR EP3(ex)
97 Passat 1.8 20V(ex)
94 BMW E36 2.0i(ex)
97 Civic EK4 B16A2(ex)
99 Civic EK3 D15Z6 (ex)
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

Pirmo Golfu sataisot var pārdot par ieguldītas naudas summu. A shito nevar
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
udensvirs22

Post by udensvirs22 »

Focus wrote:Pirmo Golfu sataisot var pārdot par ieguldītas naudas summu. A shito nevar
Pagaidām nav domas pārdot :yo:
04 BMW E60 530
07 Civic TypeR FN2(ex)
08 Passat B6 2.0 DSG(ex)
04 Accord CL7(ex)
08 Leon FR(ex)
05 Civic TypeR EP3(ex)
97 Passat 1.8 20V(ex)
94 BMW E36 2.0i(ex)
97 Civic EK4 B16A2(ex)
99 Civic EK3 D15Z6 (ex)
Vents S

Post by Vents S »

GG. wrote:
mbertulis wrote:

+1

Vajadzēs man ar aiziet lidz garažai un salikt fordu kopā, ko iepriekšējo pavasari sāku graizīt un metināt. Tagad jau retums uz ceļiem :naac:
udensvirs22

Post by udensvirs22 »

Tātad
: Šodien tika iepirkts jaunais motora pārsegs(jauns,nevis lietots).Diemžēl bildes nav. :naac:
: Spārni jau sapakoti un jau ved uz LV. :emo:
Image
:Minētais caurimiņš kas bija atrasts ar tika izgriezsts un viss čotka sametināts un apstrādāts.Auto kuzovs drīz jau būs gatavs krāsošanai. :yo:
Image

Image
:Kā arī tika nejauši iepirkti jauni vēja reflektori vai kā viņi tur pareizi saucas. :]
Pagaidām viss.
04 BMW E60 530
07 Civic TypeR FN2(ex)
08 Passat B6 2.0 DSG(ex)
04 Accord CL7(ex)
08 Leon FR(ex)
05 Civic TypeR EP3(ex)
97 Passat 1.8 20V(ex)
94 BMW E36 2.0i(ex)
97 Civic EK4 B16A2(ex)
99 Civic EK3 D15Z6 (ex)
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

:grudaks:

Man ar rīt pēdējie špakteles vilcieni un bundža gatava gruntēt. :D
Image
bucis

Post by bucis »

Malači. Prieks, ka vēl kāds cīnās ar vecākiem autiņiem un uzfrišina.
udensvirs22

Post by udensvirs22 »

Šodien atnāca ilgi meklētie spārni.Blakus nobildēju ar tos vēja aizsargus.Kapēc?Tapēc lai būtu :D
Image
Lai viss purns būtu idiāls laikam nāksies ar lampas jaunas ņemt.Bet man aprīkojumā nāk regulējamās,līdz ar to kosmoss :hvz:
04 BMW E60 530
07 Civic TypeR FN2(ex)
08 Passat B6 2.0 DSG(ex)
04 Accord CL7(ex)
08 Leon FR(ex)
05 Civic TypeR EP3(ex)
97 Passat 1.8 20V(ex)
94 BMW E36 2.0i(ex)
97 Civic EK4 B16A2(ex)
99 Civic EK3 D15Z6 (ex)
Volfsburgs