vakar tika pamēģināts auto citādāk, jāatzīmē ka īsais 2 robs un garais 3 robs man jau tā besī, bet nu pie tā arī jāaprod
saprastas daudzas lietas:
Ja liek slīpi, jārubī labāk pečka uz full un papildus ventiku labāk arī ieslēgt
Jātaisno rokas, jātiek kkur uz drifta treniņu (rucīša nav )
Ar trešo robu iet ka smird
2 min prieku un dožigalku nav, turbo uzkarsa tā ka lanžeronam krāsa sāka smirdēt
p.s nopisās navi bloks
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Nu ko interneta čipotāji un hp kalkulētāji, šodien biju Jelgavā uz stenda, parādīja man īsto dzīves patiesību, un aplauzīšu visus fantastikas mīļotājus. Tātad man ir 192hp un 414Nm uz ratiem, tie dati ir nedaudz mazāki kas var būt ir realitātē bet tikai nedaudz.
Tātad man ir ap 260hp motoram un 550+ Nm, ar nosacījumu ka man rati stipri berzās pret arkām. Nu ko, es pogāju vaļā aliņu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
-AF- wrote:
cik zs? nezinu, tip "300+"
Grieze stabili virs 700Nm
-AF- wrote:Nu ko interneta čipotāji un hp kalkulētāji, šodien biju Jelgavā uz stenda, parādīja man īsto dzīves patiesību, un aplauzīšu visus fantastikas mīļotājus. Tātad man ir 192hp un 414Nm uz ratiem, tie dati ir nedaudz mazāki kas var būt ir realitātē bet tikai nedaudz.
Tātad man ir ap 260hp motoram un 550+ Nm, ar nosacījumu ka man rati stipri berzās pret arkām. Nu ko, es pogāju vaļā aliņu
-AF- wrote:Aha, vairāk kauna tiem kuri saka ka tur 260 280 hp un 600+ nm un stipri aiz muguras paliek
true that. Tāpēc jau ņirdzu par tiem, kas nočipo cešku tēēeedēeišku un hvz no kurienes izkasa +150hp un +300nm
Bet nu.. Tas ko toreiz rakstīji par "zem 5,7 sekundēm līdz 100km/h" arī hvz. 335d kupejai, kas sver čutj čutj mazāk kā dīzeļtourings un ir 30hp un 50nm vairāk bija kkādas 6,4s or smthn.
Katrā gadījumā neslikts pieaugums. Tev sanāk FL dzinējs?